Şimdi Ara

Htc One Çalışan kulaklığı görmüyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
1
Favori
31.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

4 aydır kullanmakta olduğum htc one'nin kendi kutusundan çıkmış olan kulaklıklar , bugün çalışmıyor.

İşin ilginç tarafı kulaklıkları PC de denedim çalışıyor , Telefon'da çalışmıyor.

Telefonun jack girişinde problem olduğunu düşündüm , başka kulaklık taktım telefona çalışıyor.

Bu kulaklık neden taraf seçer gibi problemli anlamadım.

Yardımcı olabilecek yada bir fikri olan arkadaş var mı ?

Htc One Çalışan kulaklığı görmüyor. ( Resim DH'den alıntılanmıştır. )

Not :

Sense 5.5 yazılımı ile güncelledim 10 gün kullandım sorunsuz , yazılımsal olacağını da düşünmüyorum.

Diğer kulaklığın sorunsuz çalışması, telefonun donanımsal yada ayarları ile alakalı olma teorisini çürütüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AYLAVYU -- 18 Aralık 2013; 23:24:29 >

• Herhangi bir fikri olan yok mu arkadaşlar ?
  • Sorun kısmen de olsa çözüldü gibi.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.woodslink.android.wiredheadphoneroutingfix

İşe yaradı ama dandik bir program tamamı ile hakim değil birçok eksiği var.

Ben jack yuvasını temizledim kürdanla yine işe yaramadı.

Çözüm : JAckı bir kaç kere hızlı takıp çıkarınca birden temas sağlanıyor. Normal şekilde ilk kez taktığımda olmuyor ama dediğim gibi 1-2 hızlı takıp çıkarmada temas sağlanıyor.

Umarım zamanla çözülür problem.

• Dostum bende HTC One kullanicisiyim ve ayni sorun bendede basladi sadece kendi kulakliginda oluyor bu olay bazen taniyo bazen tanimiyo senin sorunun cozuldumu bilgi verebilirmisin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • isterseniz servise yollayın onlarda baksın yazılımsal bir sorun olabilir yada htcçcom dan suportt a baş vura bilirsiniz ama konu açtığınız yer yanlış ilgili bölüme açarsanız daha sağlıklı ve daha hızlı cevap ala bilirsiniz
  • Sorun cok degisik telefon kendisi icin uretilmis kulakligi bazen taniyor bazen tanimiyor cok garip

• aynı sorun bende de var beyler kulaklık pc de görüyor htc one görmüyor acaba çözümü bulan varmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı sorun yazılım güncellemesinden sonra bende de ortaya çıktı. Sorun 4.4 yazılımıyla alakalı olabilir. 4.3'te de radyo dinlerken bluetooth hatası veriyor radyo kapanıyordu kendi kendine. Keşke 4.2 den sonra hiç yükseltmeseydim, en stabil çalışan oydu.
  • Telefonu aylar önce servise verdim 5 - 7 günde aldım , kamera sorunu giderildi , kulaklık aldım yeni beyaz olanlardan ( siyah yokmuş ) 99TL

Ebay den htc nin kulaklığını getirttim kendi orjinal kutusundan çıkan , kulaklıkta sorun yaşamadım.

Sanırım eski kulaklığa karşı garezi vardı.
  • son güncellemeyi yaptıktan sonra bendede oldu acaba geri alamıyor muyuz
  • Bende htc one kullaniyorum elime beatsin saglam bir kulakligi gecti taktim sagdan ses geliyo soldan yok pcde ve baska telde kullandim calisiyo yazilimsal dicem ama guya telin beatsle anlasmasi var

• Merabalar bendede sorun soyle iki hafta önce ikinci el Htc one m7 aldim ilk aldığımda kulaklikta bir sorun yoktu bikac gün sonra telefon kulakligi gormemeye başladı kulaklik takılı halde müzik hoparlörden oynadı baska kulakliklar da denedim aynı değişen bişey yok ,forumlarda araştırdım bu sorunu yaşayanlar var ancak kesin bi çözüm bulamadim kulaklik girişine kaçmış yünleri temizlemen gerektiğini gördüm ve temizledim çok az bişey çıktı neyse temizledikten sonra çalıştı bikac gün daha sorunsuz kullandıktan sonra tekrar aynı hatayı verdi sonraki denemelirimde 1 2 kez daha 1 kereligine çalıştı ve 3-4 gündür hiç calismiyo, sorunun donanimsal mi yazilimsal mi olduğunu anlayamadım, servise verip 1 ay da beklemek istemiyorum, bu sorunu yaşayip çözen başka Htc one kullanıcıları varsa paylasirsalar sevinirim

• 02.06.2014 tarihinde cihazımı teleservice gonderdim bakalım ne olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: aktsahmt

02.06.2014 tarihinde cihazımı teleservice gonderdim bakalım ne olacak

Aynı sorunu ben de yaşıyorum çözüm bulan oldu mu??

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • M8 kullanıcısıyım yaklaşık 1 yıl oldu 15 dk önce bu sorunla karşılaştım htc canlı yardımla görüştüm direk servise yönlendirdi çözüm bulan varmı
  • Kulaklığı değiştirin , en azından başka bir kulaklık deneyin. Çalışıyor ise hiç servise göndermeyin.
  • Bendede ayni problem vardi kulaklığı her acidan takip denedim bir noktada telefon kulaklığı her seferinde görüyordu o noktayı isaretledim ve her seferinde o isarete göre taktim su an 10 numara

• Kulaklik arkadasimin telefonunda calisti arkadasimin kulakligida benim telefonumda (m7)

Sorun bu kulakligin telefona kusmesi galiba aksam bi fabrikasyon ayarlarina ceviricem bakalim duzelicekmi

Not: en son 3 saat once kullandim

• kısa devre olabilir arkadaşlar,farklı kulaklık takın ccihaza sonra tekrar kendi kulaklıgını takın
  • quote:

Orijinalden alıntı: AYLAVYU

Sorun kısmen de olsa çözüldü gibi.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.woodslink.android.wiredheadphoneroutingfix

İşe yaradı ama dandik bir program tamamı ile hakim değil birçok eksiği var.

Ben jack yuvasını temizledim kürdanla yine işe yaramadı.

Çözüm : JAckı bir kaç kere hızlı takıp çıkarınca birden temas sağlanıyor. Normal şekilde ilk kez taktığımda olmuyor ama dediğim gibi 1-2 hızlı takıp çıkarmada temas sağlanıyor.

Umarım zamanla çözülür problem.

eyyvalah dostum sayen de sorunu çözdüm...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.