Şimdi Ara

HTC ONE E8 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni telefon alıcam 1700-1800 tl kadar bütçe var E8'i araştırdım sevdim ama bu telefonu en az 2-3yıl kullanmam gerek. Telefonu genellikle oyun oynamak, dizi-film izlemek için kullanırım. Şuanki telefonum çok çok kötü olduğu için hertürlü memnun kalırım ama bu telefon 2-3yıl idare edebilir mi benim için önemli olan bu, 2gb ram, s801 2-3yıl kasmadan oyun oynamak için yeter mi ? Birde teknosada 1.700'den 1.500'e inmiş bu indirim ne kadar devam edecek belli mi baktım bulamadım ?

• E8 m8 in cok altinda bi telefon ara model gibi birsey. Kendi 1aylik m8imi o fiyattandq dusuk satabilirim sana veya butcen varsa 0 al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CrystaliZ kullanıcısına yanıt
    çok altında bi telefon mu kullandın mı ki arkadaşım ;) eğer ki kullanmadan yorum yapıyorsan hoş değil ;)
  • Su anda m8 akakce'de 1750 tl den başlıyor . M8 alın derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: CrystaliZ

E8 m8 in cok altinda bi telefon ara model gibi birsey. Kendi 1aylik m8imi o fiyattandq dusuk satabilirim sana veya butcen varsa 0 al

e8 m8 in çok altında dersen eğer sende art niyet ararım... m8 amiral model, ama teknik özellikleri e8 ile birebir aynı, sadece kasa ve kamerası farkı var ki; kamera konusu m8 için tartışmalı... bu 2 fark da yaklaşık 700TL ediyor bu arada... m8 aluminyum kasası muazzam olduğu için ödenebilir tabi...
    yani senin bir aylık m8'inin sadece aluminyum kasasına 700TL verebilirim... gerisi sende kalabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dontcategorizeme -- 19 Aralık 2014; 0:59:45 >
  • quote:

E8 m8 in cok altinda bi telefon ara model gibi birsey. Kendi 1aylik m8imi o fiyattandq dusuk satabilirim sana veya butcen varsa 0 al

Destekli sallasaydin be birader...
  • quote:

Zır cahilmisin kardeş. Donanımı tamamen aynı, kasa plastik ve kamera değişik.

E8 HTC'nin en ideal telefonlarından ama neden piyasada böyle sessiz kaldı anlamadım. Çok temiz ve güçlü bir model.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 19 Aralık 2014; 9:24:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HTC One M8 kulaklık önerisi
    10 yıl önce açıldı
    ALINIK Htc One M9 ve Htc 10
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sahip olduğum M7'yi Teleservice onaramayarak değişim olarak verildi. M7'ye göre kıyaslama yapabilirim

M7'ye göre artıları,

+Daha seri bir telefon, gerçi Sense arayüzü o kadar da kasan bir sistem değil
    +Pil ömrü daha uzun gidiyor
    +DotView özelliği gayet kılıfta şık durmasını sağlıyor, görenin ilgisini çekiyor
    +Antutu'da 46500 (yanlış hatırlamıyorsam) bir puanı var, oldukça iyi seviyede
    +Grafik işlemcisi gerçekten muazzam M7'ye göre

M7'ye göre eksileri,

-Kasa kalitesi bakımından M7 tabi ki daha ilgi çekici ve kaliteli
    -BoomSound benim için hayal kırıklığı oldu, hoparlör tamam M7'den iyi ama benim için kulaklık çıkışının ses kalitesi önemli. Beats kulaklıklarımla 10 liralık kulaklık ses kalitesi veriyor, kendi kulaklığı da M7'ye göre malzeme kalitesi daha da düşmüş şekilde bulunuyor
    -Ekranda bulunan tuş takımı 5" de olsa kullanım alanını kısıtlıyor
    -Kamerada pembeleşme yok fakat mercek kalitesi ortalamanın altında gibi geldi, kaliteli değil keza ön kamera da öyle.
    -16 GB dahili hafıza yeterli gelmeyebilir, Microsd girişi avantaj ama zaten rootlamadan kaç uygulama taşınıyor ki Sd karta, belki müzik ve videolar için lazım olur

• Bende kirmizi m8 imi bir arkadasimin yogun israri neticesinde kendisine sattim , ve bir e8 aldim. Aldigima pismanmiyim , degilim ama kamera m8 de daha net kesinlikle , kasa plastik ama premium bir plastik , boomsound hoparlor ayni birerbir. Batarya sureside m8 ile ayni sekilde cok iyi ama yazilim m8 de 4.4.4 ken E8 de 4.4.2 , umarim lollipop guncellemesi kisa zamanda bunada grlir.

• Hyperious kullanıcısına yanıt
    Dot view i nereden aldiniz hocam ?

• Kızılötesi yok e8'de haberin olsun.

• Jayco39 J kullanıcısına yanıt
    Üstat orjinali 100-130 lira civarındaydı ben de Gittigidiyor'dan 32 Tl'ye sipariş verdim, memnunum
  • Hyperious kullanıcısına yanıt
    Sagolun cevap icin.

• Biraz bakındıktan sonra Z3Compact'a da kafayı taktım gittigidiyor'da 1585TLye satılıyor güvenilirmidir bu?http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/sony-xperia-z3-compact-cep-telefonu-137336947 E8'i alırsam Teknosada 1500tl indirimdeyken alıcam, durmadan indirime giriyor zaten anlamadım Arada 85TL fark oluyor sizce hangisini almalıyım daha çok oyun oynamak ve film izlemek için? Hangisi en az 2-3yıl daha iyi idare eder?

• GoldenCyber kullanıcısına yanıt
    arkadaşıma tavsyie ettim telefonu beraber aldık bence fiyatına göre çok iyi teknosada 1500tlye aldık cihazı bence dış gövdesinin plastiği falan kaliteli kaldıki snapdragon 801lede 3yıl rahat oynarsın oyunları bende snapdragon 400lü cihaz kullanıyorum 1yıldır sorun çıkartan kasan bir oyun daha görmedim
  • Ben de 1 ay içerisinde telefon almayı planlıyorum ve bütçem maksimum 1500 tl civarında e8 fiyat/performans olarak çok cazip gözüküyor ancak alacağım telefonu da en az 3-4 yıl kadar kullanmayı planlıyorum. Bir aralar paralel ithalat lg g3 32gb almayı düşünüyordum fakat garanti probleminden ötürü vazgeçtim. Her ne kadar iphone almayı istesem de bütçem yetmiyor.
    E8'i kullanan arkadaşlar alıp almamam konusunda bana yardımcı olurlarsa sevinirim en azından kasması veya herhangi bir sorunu varsa belirtmeniz iyi olur.
    Şimdiden teşekkürler iyi forumlar
  • Merhaba arkadaşlar bende kullanıyorum genel olarak memnunum fakat shadow fight2 oynuyorum 2 dövüşten sonra donmalar oluyor deneyen yada benzer sorunla karşılaşan var mi çözüm uretecek arkadaşlardan yorum bekliyorum kolay gelsin.

• 2 hafta önce aldım. M8 ile arasındaki fark kamera ve kasasının plastik olması (kesinlikle dandik bir plastik değil. LG G2 ile kıyasladık ve açık ara E8 daha kaliteli ve premium bir hissi veriyor).
    Şu ana kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım (kutudan çıkan kulaklığın rezalet olmasını sorun saymazsanız)

Ben M8 düşünürken E8 aldım. Aradaki fiyat farkı benim için değmezdi. M8 in donanım olarak 3-4 yıl sizi idare edeceğini düşünüyorsanız E8 için tereddüt etmenize bile gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: i.erdogan

2 hafta önce aldım. M8 ile arasındaki fark kamera ve kasasının plastik olması (kesinlikle dandik bir plastik değil. LG G2 ile kıyasladık ve açık ara E8 daha kaliteli ve premium bir hissi veriyor).
    Şu ana kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım (kutudan çıkan kulaklığın rezalet olmasını sorun saymazsanız)

Ben M8 düşünürken E8 aldım. Aradaki fiyat farkı benim için değmezdi. M8 in donanım olarak 3-4 yıl sizi idare edeceğini düşünüyorsanız E8 için tereddüt etmenize bile gerek yok.

hayırlı olsun. Bu mesajınızdan yaklaşık 15 gün geçmiş. nasıl gidiyor yeni telefonunuzla aranız. bende almayı düşünüyorum şu an teknosa da 1.600

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.