Şimdi Ara

Samsung Galaxy Alpha

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba herkese. samsung yeni bir cihaz tanıttı samsunga alpha adında sizce bu cihaz nasıl,önerirmisiniz ? uzun yıllar kullanılır mı ?
     Samsung Galaxy Alpha

• samsungun hiç bi cihazı uzun yıllar kullanılamaz. ben geçen yıl s4 aldım bu sene gelen güncellemeler le kastırmayı başardı samsung saolsun. eğer bi cihazı uzun süre kullanmak istiyorsanız nexus serisine yönelmenizi öneririm. Nexus 6 cıkacak yakında onu beklemenızı tavsiye ederim
    bu cihaz sizi 2 sene götürür. daha sonra kasmalar falan vs bataryada baya küçük yani tasarımı çok sahane bi telefon işlemci de çok az enerji harcıyor 20 nm sonuçta ama bence almayın 1900 tl verilmez yazıktır. onun yerine nexus 6 çok çok iyi bi seçenek olur
  • Cihaz 4.7 inç pili 1,860 mah,Yine yeni çıkan Xperia Z3 compact ise 4.6'' ve 2600 mah. Pili dışında güzel telefon.
  • Peki note 4 nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Göksel Arda

Peki note 4 nasıl ?

Bu cihazdan kat kat iyidir.
  • Hocam benim açımdan öncelik tasarımdır ve bu telefonun tasarımı müthiş kaliteli.
    Almalısınız.Ama performans delisi iseniz almayın.
  • Kotu cihaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Galaxy Tab A9&A9 Plus ANAKONU
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bügün inceledim harika bir cihaz çok hafif çok ince çok şık ama fiyatı abartı geldi 1400 gibi alınabilir .. 1900 u verdikten sonra note 4 alırım ..Sen burdaki yorumlara bakma otomatiğe alınmış yorumlar ....
  • Z3compact bakin bu parayi vercekseniz,daha yuksek performans,su ve toza dayaniklilik,daha iyi yazilim,samsungun bi sure sonra kasma donma yasatmasi muhtemeldir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben performansa önem veririm hemde yorumlardan da gördüğüm kadarıyla performans bakımından biraz kötü o yüzden seçimimi note 4 tarafından yapacağım.
  • gercekten dogru bir secim yaparsın samsung alıcaksanda note serisini alıcaksın zaten
  • iphone 6 yı da düşündüm de ne biliyim tasarımı abartılan kadarda güzel değil. bataryası hala az gidiyormuş duyumlarıma göre bide bend test olayı çıkıca hevesim kaçtı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.