Şimdi Ara

HTC ONE (E8) [ANDROID MARSHMALLOW 6.0.1 - SENSE 7 Güncellemesi geldi] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.562
Cevap
19
Favori
49.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hepsiburada microsonic koruması 10 tl oda güzel gibi duruyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emircanaktas -- 15 Mart 2015; 13:39:20 >
  • emircanaktas E kullanıcısına yanıt
    Evet ondan sipariş verdim ebay siparişleri bir ayı buluyor diye. Ancak darbeye karşı koruma sağlıyor mu emin değilim, nilkin'in 9H modelleri darbeye karşı da koruyor benim bildiğim kadarıyla
  • evet çizik ve darbeye karşı korumalıymış kolay öıkarılıp takılıyo ve iz bırakmıyomuş bide sen telefonu hepsiburadadnmı aldın ?
  • dün 1.5 günde 7.5 saat ekran süresi aldım bataryadan.

HTC ONE (E8) [ANDROID MARSHMALLOW 6.0.1 - SENSE 7 Güncellemesi geldi]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dontcategorizeme -- 15 Mart 2015; 13:57:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okisht kullanıcısına yanıt
    o kılıflar telefonun sadece kenarlarını kaplıyor, arkası boş yani, bende de dark grey modeli var, eline ulaştığında fotosunu gönderir misin? ben de almayı düşünmüş ama emin olamamıştım.

• Evet hocam hepsiburada'dan aldım indirimi görünce.

@dontcategorizeme
    Gönderirim hocam, aslında kılıfın kenarları ön ve arkaya da çıkıntı yaptığı için o kısımları da koruyor diyebilirim. ön yüzey yere doğru düştüğünde panelden önce kenarları yere değdiği için çok sivri bir yüzey olmadıkça koruyor sanırım. Geldiğinde fotoğraf atarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okisht -- 15 Mart 2015; 14:53:11 >
  • dontcategorizeme kullanıcısına yanıt
    Hocam resmen gaza getirme bu...
    Siparişi geçeceğim akşam bu gidişle.
    Güzel bir telefon zaten benim en çok önemsediğim birkaç husustan biri pil, diğerleri stabilite, şebeke ve wifi çekim gücü, telefonda konuşma temiz olsun ve takılma falan olmasın.
    Telefonu pil koruma profilinde falan mı kullandın hocam?

Bir de siz kılıf ve ekran koruyucu jelatin veya kırılmaz cam kullanıyormusunuz?

Teşekkürler.
  • acer_sahibi77 kullanıcısına yanıt
    kimseyi gaza getirmek istemem, ama 4 aydır kullanıyorum ve telefondan cok memnunum. batarya için ortalama 1,5-2 gün - 6- 7 saat ekran süresi alıyorum. bence bunlar harika rakamlar. ben telefonu sürekli güç tasarruf modunda kullanıyorum, oyun hiç oynamadığımdan tam performans kullanmıyorum, oyun oynarsan bu rakamlar düşer doğal olarak. ama internet, mailler, blinkfeed, twitter falan sürekli elimin altında.
    gaza getirmeyim seni ama ben telefonu öneririm, güzel makine hele de şimdiki fiyatıyla hakkını yemeyelim. :))

kılıf konusunda ben de çakma dot view var. fotolarını atmıştım. bugüne kadar ilk defa bir telefonumda kılıf kullanıyorum ve ondan da memnunum. ekran filmi kullanmıyorum o konuda bir fikrim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dontcategorizeme -- 15 Mart 2015; 15:13:21 >
  • Okisht kullanıcısına yanıt
    ben zaten telefonun tamamını kaplamadığı ve tasarımı bozmadığı için düşünmüştüm bu kılıfı ama renginden emin olamamıştım. fotoyu bekliyorum, güle güle kullan :))

Şimdi mail geldi kargolanmış, 20 güne ulaşır heralde. Teşekkürler
    Yok be hocam öylesine takılıyorum size.
    Çok gaza gelen biri değilimdir ama bu telefon gerçekten hoşuma gitti.
    Sizin kullandığınız kılıf hepisburada'da satılan microsonic kılıfla aynı mı? Telefonla aynı renk mi bu? link
  • acer_sahibi77 kullanıcısına yanıt
    evet telefonla aynı renk bu kılıfla birebir aynı. ama ben bir vodafone bayisinden 40liraya almıştım. markası microsonic değildi.

Tanıdık bir vodafone bayisi var olmadı oradan bakarım telefonu alırsam.
    Yardımlarınız için teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende almayı düşünüyorum ama garantisi teleservismiş heralde sorun çıksa nasıl halledilir ben erzurumdayım mesela ?
  • diyelim 1 yıl sonra bozuldu kargoylamı göndermem gerek
  • emircanaktas E kullanıcısına yanıt
    Evet yurt içi kargo ile ücretsiz gönderiyorsunuz adrese, içine de cihazın problemi ile ilgili bir not yazarsanız garanti hallediyor gerisi normal işleyiş
  • Arkadaşlar baştan sona yorumları okudum. Anladığım kadarıyla cihaz gayet stabilize çalışıyor yani herhangi bir sıkıntı yok. Aslında Desire 820 alacaktım ama bu cihaz iyice aklıma yattı. Ayrıca hepsiburada.com daki indirimi görünce insanın alası geliyor büyük ihtimalle bu akşam sipariş işlemini tamamlıcam. Dot View kılıfı da gittigidiyor üzerinden almak istiyorum. Fakat satın alan arkadaşlar hangi kullanıcıdan satın aldılar ekran koruyucusuyla birlikte bilgi verirseniz sevinirim. Bazıları uymuyor çünkü onla sıkıntı yaşamak istemiyorum :) İyi forumlar, şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okisht

Şimdi mail geldi kargolanmış, 20 güne ulaşır heralde. Teşekkürler

Benim tel mavi versiyon ama sanki petrol mavisi gibi garip(ama guzel) bir mavi. Bu nillkin kiliflarin mavisini almayi dusundum ama cok muhtemelen ton farki olusacagi icin vazgectim. Benim telle acaba baska hangi rengi gider bu kilifin?
  • weneorn kullanıcısına yanıt
    Attığım linkte renk seçeneklerinde mavi seçeneği var hocam, o güzel olabilir. Ama ben mavi ile turuncu uyumunu sevdiğim için turuncu sipariş verdim
  • Hepsiburada.com dan ben de ısmarladım bakalım , aylardır kırık ekranlı G2 ile geziyordum paraf puanlar ile 1150 liraya gelecek daha ne olsun.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.