Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

HTC ONE (E8) [ANDROID MARSHMALLOW 6.0.1 - SENSE 7 Güncellemesi geldi] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.562
Cevap
19
Favori
49.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende bi sıkıntı olamaya başladı başkasında da olan varsa söylesin problemi anlayalım. Problem şu iş bankası ve top eleven uygulaması bende durduruldu diyip atıyor. Markete gidip baktım çoğu kişi öle demiş hadi güncellemeden sonra hata oldu diyelim bazı arkadaşlarım giriyor ama bende atıyor sinir bozucu bişi. Aklıma şu geldi güncelleme gelince lolipop A göre mi geldi benim 4.2.2 diye mi atıyor çözemedim. Bu dediğim uygulamayı kullanıp sorun yaşayan başkası var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepsiburada'dan yeni sipariş veren arkadaşlar telefon ellerine ulaştıktan sonra garantisi hakkında bir bilgi verirlerse çok sevinirim.
  • Bugün müşteri hizmetlerine yazılı olarak tekrar sordum ve ürünün HTC Türkiye garantisi altında olduğunu belirttiler. Tek sıkıntı şu anda ürünün fiyatı 50 TL kadar arttı.
  • marbori M kullanıcısına yanıt
    Büyük olasılık dolarla alakalı. Dolar artarsa yarın telefonun fiyatı da artabilir.
    Umarım artmaz. Hayırlısı artık. Yapacak birşey yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar kulaklıktan müzik dinlemek istiyorsanız poweramp müzik uygulamasını bi deneyin derim. çok fark var
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.maxmpz.audioplayer&hl=tr kötü dediğimiz kulaklıklar bas manyağı oluyor :D
  • Bu telefonu ankara da canlı olarak görebileceğimiz yer var mı? Bir kaç teknosaya sordum onlarda tehşir ürünü olarak bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kzsan

Bu telefonu ankara da canlı olarak görebileceğimiz yer var mı? Bir kaç teknosaya sordum onlarda tehşir ürünü olarak bulamadım

Ankamall teknosa...
  • TechTR T kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgi için.
  • kzsan kullanıcısına yanıt
    Kızılay AVM Teknosa. Ama cihazın şarjı yok...
    Bir de İzmir-1'den Necatibeye çıkarken köşede bir Teknosa var ben bugün orada biraz kurcaladım.
    Gayet güzel bir cihaz. Telefon resmen yağ gibi akıyor...
    Bu Sense arayüz acaip birşeymiş...
    Keşke dün gece alsaydım şimdi 50 tl zamlanmış... Can sağlığı... Yarını bekleyeceğim. Bir umut belki düşer.
  • KNOLoLu K kullanıcısına yanıt
    yazılımdan kaynaklanıyordur, ben iş bankasını güncellemedim, bir problem yok.

• Hepsiburadadan benim siparişim de geldi. Vodafone etiketli BRİGHTSTAR distrübütör garantili bir cihaz ve renk olarak da Dark Gray....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 17 Mart 2015; 9:52:01 >
  • Bende bu telefondan almayi dusunuyorum fakat cevap bulamadigim bi sorum var, kablosuz olarak teli tvye baglayabilir miyim yani screen mirroring ozelligi varmi? Suan s3 kullaniyorum lg tvye sorunsuz goruntu aktarimi gerceklestiriyor bu telefonla bunu yapabilir miyim?

• merhabalar ben de dün sipariş vermiştim bugün ulaştı, brightstar garantili vodafone etiketli. bu telefonda ölü pixel testi nasıl yapabiliriz acaba program indirmeden?
  • Telefonu gece 12'de %100 şarjda açık olarak bıraktım ve yattım sabah 8'de baktığımda şarjí %96 olmuştu ve űstelik te güç tasarrufu açıktı,wi-fi, 3g kapalı ve arka planda çalışan uygulamaları da sıfırlamıştım.Bu tüketim bana biraz fazla geldi. Sizde durum ne acaba?

• Benim siparişte geldi,hepsiburada ve brightstar garantili,yani delta yok gençpa bilmemne değil resmi distribütör,1 gün oldu kullanıyorum ama eskiden de htc kullandım hatta ilk android telefonumda htc g1 sonraki hero'da htc idi,iphone kullandım uzun yıllar ama amiral gemilerini es geçmedim,en son 5s bırakıp z2 geçtim,sonra g2 z2 falan kullanırken şunlara çok takılıyorum ben,aleti uyandırıyoruz menüsü takılıyor az bekliyorsun toparlıyor falan,hele çok uygulama yüklü ise 30 civarı,uygulamalara giriyorsun abartmıyorum 2 saniye bekliyorum sayfa gelsin diye,şak diye niye gelmiyor ? yıllarca donanıma bağlandı durdu bunlar e artık olmasın diyorsun daha ne donanım konacak vs. uygulamalara girişte bekletmeler,yok çıkıyorsun bir kendine gelecek az takılacak falan sinir bozuyordu,ben iphone'dan geçtim,böyle saçma sapan şeyler nadir iphone'da neyse htc ben bu yüzden geçtim,sense arayüzü başka,eskiden de böyleydi şimdide böyle olduğunu bizzat gördüm,dünden beri yapmadığım işkence kalmadı,neler neler yaptım alet teklemiyor takılmıyor ağırlaşmıyor,bilmiyorum belki zamanla olur diyeceğim ama dahili hafızayı doldurdum bile resimler videolar müzik oyunlar falan,hala bir tekleme yok,hani kimileri htc androidin ios'u dediklerini gördüm haklılarmış,ben şuana kadar memnunum daha testlerini yapıyorum,kamerası da gayet iyi tamam çok iyi değil belki ama gayet güzel,m7-m8'e sırf bu yüzden bulaşmadım,bir süre kullanmıştım ama o kameranın ultrapiksel diye 4 mp olması çileydi resmen,neyse almayı düşünenler var ise kaçırmasınlar,plastik kalitesi falan çok iyi,elde duruşu tek elle rahat kullanımı da güzelhttp://www.hepsiburada.com/liste/htc-one-e8/productDetails.aspx?productId=telcephtce8&categoryId=371946&SKU=TELCEPHTCE8-G hani fiyatı artıyor,3 gün önce 1227 falandı şimdi 1279 olmuş,180-170 küsür taneydi baya satılmış azaldıkça fiyatı artıyor galiba ? beni şahsen memnun etti,bu paraya da bu performansta donanımda alacağınız cihazların çoğu marka bile olsa ... ithalat garantili olacak tavsiyem almayın,ben aldım ama pişman oldum,sonradan yaşadıklarımı yazmayacağım ama sadece istanbul da teknik servisi olan firma bunlar o yüzden hani mecbur değilseniz bulaşmayın,yazı uzun oldu almak isteyenlere fikir vermesi açısından yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrcunFix -- 17 Mart 2015; 13:15:31 >

• Evet arkadaşlar çok uzun araştırmalardan sonra telefonu sonunda bende satın aldım. Hepsiburada.com a 50 tl kadar zam gelmiş ama olsun yine de aldım. Saat 12 de sipariş verdim bugün kargolanır umarım cihaz. Telefon geldikten sonra eski cihazım olan htc one s ile kamera vb. tarzı şeyleri test edip yorum ve düşüncelerimi sizinle paylaşacağım. Hepinize ayrı ayrı yorumlarınız için teşekkür ederim. Beni de listeye ekleyebilirsiniz.
  • Hepiniz güle güle kullanın telefonlarınızı...
    Darısı benim başıma.
  • Teşekkürler :) birde dot view kılıf kaldı onuda gittigidiyor.com tarzı sitelerden bakcam alcam artık :)
  • YuMi__YuMi Y kullanıcısına yanıt
    Orijinali Türkiye'de yok herhalde... Birkaç Vodafone bayisine sordum çakma bile yok adamlardan. Bir tane Nillkin'in güzel kılıfı var yukarıda linkini paylaşmıştım.

• Bende hepsiburadadan 1228 liraya aldım son 131 adet kalmıştı , satın aldıktan sonra siteye tekrar baktım son 129 adet kaldı yazıyodu ve fiyat 1279 olmuş.Acaba ben aldıktan sonramı pahalandı benden sonraki aldıktan sonramı pahalandı kılı kılına fazladan 50 lira vermekten kurtuldum :D.

Cihaz elime perşembe günü gelecek galiba hayırlısı olsun bakalım htc android'in ios'u diyolar haklılarda , htc'ye ikna olmamın sebebi geçenlerde bi tanıdıkta m8'i kurcaladım telefonda zerre takılma yoktu, son 2 aydırda g3'den başka hızlı bi telefona geçmeyi düşünüyodum m8 pahalı geliyodu ama dün tesadüf eseri bu e8'i gördüm m8'in plastik versiyonu nerdeyse aynısı demiş kullananda memnun bu 7 sayfayıda başından beri okudum bırak kronik sorunu hiç sorunla karşılaşan yok sanırım bu benim telefonum dedim aldım .İnşallah pişman etmez gelsin bakalım.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.