Şimdi Ara

HTC ONE (E8) [ANDROID MARSHMALLOW 6.0.1 - SENSE 7 Güncellemesi geldi] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.562
Cevap
19
Favori
49.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Ben de bu telefonu almayı düşünüyorum. Aklımda m9 vardı aslında ama fiyat olarak çok yüksek ve bu telefonun da çok aşağıda kalmadığını gördüm. Hepsiburadadan almayı düşünüyorum ama şuan nakit uygun değil. Birkaç gün içerisinde uygun olurum diye düşünüyorum. Eğer uygun olursam sizce telefonu almalı mıyım? Yoksa m9 çıkınca fiyatta herhangi bir indirim olur mu? Ya da uygun olmazsam şu 1 ay içerisinde tekrar aynı indirime giderler mi?
  • Bana da bugün ulaştı cihaz. Malzeme kalitesi çok hoşuma gitti ekran biraz uzun gibi geldi ama
    Uygulamalarımı kuruyorum daha hattı bile takmadım, şarj edip evden çıkma imkanım olursa deneyimleyebilirim akşama doğru
  • quote:

Orijinalden alıntı: roguelli

Arkadaşlar merhaba. Ben de bu telefonu almayı düşünüyorum. Aklımda m9 vardı aslında ama fiyat olarak çok yüksek ve bu telefonun da çok aşağıda kalmadığını gördüm. Hepsiburadadan almayı düşünüyorum ama şuan nakit uygun değil. Birkaç gün içerisinde uygun olurum diye düşünüyorum. Eğer uygun olursam sizce telefonu almalı mıyım? Yoksa m9 çıkınca fiyatta herhangi bir indirim olur mu? Ya da uygun olmazsam şu 1 ay içerisinde tekrar aynı indirime giderler mi?

M9 herhalde bize 2500 tl'den aşağıya gelmez diye düşünüyorum.
    Sizin gibi ben de bu telefonu almayı düşünüyorum.
    En uygun fiyat hepsiburada'da. Şu an stokta 105 adet gözüküyor dün öğlene kadar 1229 tl idi sonra 50 tl zamlandı.
    İleriki günlerde ne olur belli değil.
    Doların ne olacağı belli değil.
    1 ay içerisinde ne olacağı belli değil hocam. Belki ellerindeki son stoktur ve bir daha getirmezler.
    Tahmin yürütmek zor hocam.

• Okisht kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullan hocam.
    İzlenimlerini dört gözle bekliyorum... :)
  • 50 tl artış az ama çirkin hareket oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar merhaba. Ben de bu telefonu almayı düşünüyorum. Aklımda m9 vardı aslında ama fiyat olarak çok yüksek ve bu telefonun da çok aşağıda kalmadığını gördüm. Hepsiburadadan almayı düşünüyorum ama şuan nakit uygun değil. Birkaç gün içerisinde uygun olurum diye düşünüyorum. Eğer uygun olursam sizce telefonu almalı mıyım? Yoksa m9 çıkınca fiyatta herhangi bir indirim olur mu? Ya da uygun olmazsam şu 1 ay içerisinde tekrar aynı indirime giderler mi?

m9 öyle hemen indirime girmez.m8 bile paralel ithalat en ucuz 1700 e bulunuyor distribütör garantili 1900 civarında.m9 u beklemeye değmez o fiyatı da hak etmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uacellat_62 kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz çok doğru hocam.
    Aslında ben e9'u merak ediyorum. Arka kamera biraz çirkin gibi gözükse de sızdırlan fotolarda, yine söylentilere göre mediatek mt6795 kullanacak olmasından dolayı hem çok güçlü hem de çok uygun bir fiyatı olacaktır. Fiyatı 500 dolar altında olacağı söyleniyor.
    Tek sorun 5.5 inç ekran büyüklüğü belki herkese uygun olmayabilir. Şahsen benim içi sorun değil.
  • Merhaba arkadaşlar, telefonu 3-4 aydır kullanıyorum geçenlerde oyun oynarken ilk kez bir sıkıntı ile karşılaştım. Telefon yatay konumdayken mikrofon ve hoparlörün olduğu plastik kısımlara baş parmağınız gelecek şekilde iki elinizle kavrayıp sanki telefonu büker gibi hafifçe aşağı yukarı yaptığınızda telefonun bataryası yada ana kartı sanki çok hafif oynuyormuş gibi oluyor ve tık sesi geliyor. Telefonu düşürmedim ve dot view kılıf kullanıyorum. Bi darbeye de maruz kalmamasına rağmen böyle olması biraz canımı sıkmadı değil. Sizlerde de benzer durumu yaşayan var mı?
  • acer_sahibi77 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Peki m9 un çıkışından dolayı herhangi bir indirim olur mu yoksa bu fiyattan daha aşağı inmez mi tahminen?
    m9 dediğiniz gibi indirime girmez. Zaten artık vazgeçtim telefonu şu 1 ay içinde almam gerekiyor. İlk çıkacak ürünlerde de sıkıntı olabilir her halükarda beklemek gerekli birkaç ay. İstanbul bilişim sitesinde 1350 tl E8. Ordaki cihaz paralel ithalat mı yoksa distribütör mü?
  • roguelli kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah hocam. Sadece tahmin yürüttüm. :)
    HTC One E8'nin özelliklerine göre bu fiyat gayet uygun kanımca. Birkaç gün içerisinde düşse düşse yin bir 50 tl gibi farkeder gibime geliyor.
    Tabi bu doların dalgalanmasıyla da alakalı bir durum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack33

Telefonu gece 12'de %100 şarjda açık olarak bıraktım ve yattım sabah 8'de baktığımda şarjí %96 olmuştu ve űstelik te güç tasarrufu açıktı,wi-fi, 3g kapalı ve arka planda çalışan uygulamaları da sıfırlamıştım.Bu tüketim bana biraz fazla geldi. Sizde durum ne acaba?

Ilki yuzde birkaclik bolum bende de hizli dusuyor ama sonra kendin toparliyor.
    Hocam hepsiburada.com'da 1279 tl ve resmi garantili. Alanlar teyit etti.
    Hatta düne kadar fiyatı 1229 tl idi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dontcategorizeme

yazılımdan kaynaklanıyordur, ben iş bankasını güncellemedim, bir problem yok.

Peki arada fm radyo duruyor mu?

• acer_sahibi77 kullanıcısına yanıt
    Evet önceki mesajları okumuştum o yönde bir sıkıntım yok. Şuan alamıyorum inşallah birkaç gün içinde alacağım ama olur da ertelenirse istanbul bilişimde 1350 tl oradaki de resmi ise en kötü ihtimal oradan alırım.
    Hayırlısı hocam... :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: acer_sahibi77

Dediğiniz çok doğru hocam.
    Aslında ben e9'u merak ediyorum. Arka kamera biraz çirkin gibi gözükse de sızdırlan fotolarda, yine söylentilere göre mediatek mt6795 kullanacak olmasından dolayı hem çok güçlü hem de çok uygun bir fiyatı olacaktır. Fiyatı 500 dolar altında olacağı söyleniyor.
    Tek sorun 5.5 inç ekran büyüklüğü belki herkese uygun olmayabilir. Şahsen benim içi sorun değil.

fiyatı 450-500$ arası olursa paralel ithalatta 1500-1600 TL arası alabiliriz.Distribitör garantili 2000 i bulur.mtk 6795 li cihaza 1600 TL vermem ben açıkçası mtk li cihazların türevlerini çok daha ucuza bulabiliriz.

• quote:

m9 dediğiniz gibi indirime girmez. Zaten artık vazgeçtim telefonu şu 1 ay içinde almam gerekiyor. İlk çıkacak ürünlerde de sıkıntı olabilir her halükarda beklemek gerekli birkaç ay. İstanbul bilişim sitesinde 1350 tl E8. Ordaki cihaz paralel ithalat mı yoksa distribütör mü?

İstanbul bilişim in sattığı cihazların çok büyük bölümü paralel ithalat.Htc e8 için emin olmak için siteye sorabilirsiniz.

Aslınsa keşke 1500 civarı distribütör garantili gelse. Dediğiniz gibi türevleri olacaktır ama bir yandan da HTC kalitesi var.
    Tam bir kıstas olmasa da mt6595 işlemcili Meizu Mx4 geçen sene Antutu'da birinci sıraya yerleşmişti.
    Yabancı sitelerde mt6795'in s810 daha güçlü olacağı söylüyorlardı bir ara...
    Doğruluğu tartışılır. Ama en kötü s810 ayarında olacaktır diye tahmin ediyorum.
    Bir de yine bu s810'un ısınma tartışması alevlendi. Ne derece doğru bilemiyoruz.
    Teşekkür ederim. Gerek kalırsa siteye sorarım.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.