Şimdi Ara

HTC ONE (E8) [ANDROID MARSHMALLOW 6.0.1 - SENSE 7 Güncellemesi geldi] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.562
Cevap
19
Favori
49.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben ekran ve şarj ikilisi konusunda arıza olduğum için 15 saniye koyuyorum ekranın açık kalma süresini...
    Aslında ekran açmayı yapmışlar çift tıklamayla kapatmayı neden yapmamışlar. İlginç olmuş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: acer_sahibi77

Ben ekran ve şarj ikilisi konusunda arıza olduğum için 15 saniye koyuyorum ekranın açık kalma süresini...
    Aslında ekran açmayı yapmışlar çift tıklamayla kapatmayı neden yapmamışlar. İlginç olmuş...

O tarz bir süre bir şey okuyacakken rahatsız edici olabilir, ayrıca çift tık ile kapanma yalnızca lg de var patent ile alakalı olabilir o da.

ayrıca ekstra bir program yüklemeden ekran açık kalma süresini ayrıntılı nerede görebiliyoruz acaba bilen var mı?
  • Ayni programi ben de kurdum ve direk kisayolunu ana ekrana koydum boylece o kisa yola basarak tek tik ile kapatiyorum cift tik ile de aciyorum. Sanirim ekstra program olmadan ekran suresi olmuyormus...
  • Program kullanmadan da hesaplayabilirsiniz hocam. Ayarlar>Güç>Kullanım altında "Hücre Beklemede" süresinden "Telefon Boşta" süresini çıkarırsanız ekran süresini hesaplayabilirsiniz.
  • acer_sahibi77 kullanıcısına yanıt
    Hocam orjinal kılıfa bence çok takılmayın. Bende de çakma kılıf var 35 TL'ye aldım. İş görüyor ve bıraktığınız zaman kendi kapanıyor. Mıknatıstan falan bahsedilmiş ancak kılıflarda mıknatıs yok benim bildiğim. Kılıfın ön yüzü ile arka yüzünün bağlantısını sağlayan malzemeden dolayı kılıf bıraktığınızda kendiliğinden kapanıyor ve 1-2 mm ancak açıklık kalıyor ki bu da 125 TL vermeye değmez bence
  • TechTR T kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğin siteden baktım ancak dediğin şekilde çizgi yok bende hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: enigma37

Merhaba arkadaşlar, telefonu 3-4 aydır kullanıyorum geçenlerde oyun oynarken ilk kez bir sıkıntı ile karşılaştım. Telefon yatay konumdayken mikrofon ve hoparlörün olduğu plastik kısımlara baş parmağınız gelecek şekilde iki elinizle kavrayıp sanki telefonu büker gibi hafifçe aşağı yukarı yaptığınızda telefonun bataryası yada ana kartı sanki çok hafif oynuyormuş gibi oluyor ve tık sesi geliyor. Telefonu düşürmedim ve dot view kılıf kullanıyorum. Bi darbeye de maruz kalmamasına rağmen böyle olması biraz canımı sıkmadı değil. Sizlerde de benzer durumu yaşayan var mı?

Bu sıkıntı sadece bende mi var arkadaşlar? Özellikle telefonu bir kaç aydır kullanan arkadaşlarda benzer bir durum var mıdır?
  • Okisht kullanıcısına yanıt
    Cyanogen yüklü OnePlus One'da var mesela hocam. Hem açma hem kapama. Ama dediğiniz gibi LG'nin getirdiği bir yenilikti.

Ayrıntılı ekran süreleri derken hocam hangi uygulama ne kadar pil tüketti gibi mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam kılıfı nerden aldınız acaba bende siparişini vereyim bir bilgi verirseniz sevinirim.
  • enigma37 kullanıcısına yanıt
    Normal tutuşta eşit aralıklı dikey çizgiler... Beyaz fonda tam parlaklıkta hissedilir oluyor. Çok çok silik. Teşhirden kontrol edeceğim müsait olunca. Teşekkürler kontrolün için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TechTR -- 18 Mart 2015; 14:27:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enigma37

Program kullanmadan da hesaplayabilirsiniz hocam. Ayarlar>Güç>Kullanım altında "Hücre Beklemede" süresinden "Telefon Boşta" süresini çıkarırsanız ekran süresini hesaplayabilirsiniz.

Bunu biraz daha acar misin hocam, nasil boyle bir sonuca ulasilabiliyor. Ayrica bende o buker gibi yapinca gelen ses yok.
  • Benim şarj biraz hızlı azalıyor gibi, ilk defa tam doldurdum bataryayı ona veriyorum diğer telefonlarım da yaklaşık 1 hafta sonra en optimum süreyi veriyordu.
    şu an 5 saat wifi 2 saat ekran açık kalma ile şarj %61 durumda, ekran parlaklığı orta seviyedeydi düşüğe aldım.
    Bir de gsam battery programında mobil veri kapalı olduğu halde 5 saat mobil veri açık gözüküyor. Neden anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: acer_sahibi77

Güle güle kullan hocam...

Teşekkür ederim
  • YuMi__YuMi Y kullanıcısına yanıt
    Hocam kılıfı aşağıdaki adresten aldım.

Satıcı aynı olmayabilir ama ben memnunum işimi görüyor. Aslında çinden çok daha ucuza getirtilebilir ama en az 20-30 gün beklemeniz lazım. Acilse böyle bi şey alabilirsiniz.

• TechTR T kullanıcısına yanıt
    Tekrar baktım ama yine göremedim kendi telefonumdan. Yalnız gönderdiğin resimlerden ilkine bigisayarda zoom yapınca belli oluyor ama sanki onlar da ekrandaki pikseller gibi geldi bana...
  • weneorn kullanıcısına yanıt
    Hocam şu an telefonu yaklaşık 1 gün 20 saattir kullanıyorum ve şarj seviyem %14. Ayarlar>Güç>Kullanım'dan hücre bekleme süresine baktığımda bu süre 1 gün 19 saat 5 dakika, telefon boşta süresi ise 1 gün 15 saat 10 dakika. Yani hücre bekleme süresinden (1 gün 19 saat 5 dakika) telefon boşta süresini çıkarırsak (1 gün 15 saat 10 dakika) telefonun ekran açık kalma süresi yaklaşık olarak 4 saat oluyor. Bunu gsam battery programından görebilirsin aynı sonucu veriyor.

Telefondan büker gibi yapınca gelen tık sesi de galiba kasanın plastik olmasından kaynaklı :(
  • Okisht kullanıcısına yanıt
    Hocam ekran süresi telefon kullanımına göre değişiyor. Yani telefonun şarjı 24-36 saat arasında bitiyorsa 6-7 saat ekran süresi alıyorsunuz ama şarj süresi 48 saati bulduğunda ekran süresi 4-5 saatte kalıyor. Tamamen kullanımınıza bağlı. Gsam battery de gösterilen mobil veri 3g değil. Telefonun tam şarjından bu yana geçen süre. Ayrıca şöyle de bir durum var bende telefonu %100 doldurduktan sonra gece yatarken wi-fi ve 3g kapatıyorum ona rağmen 8-9 saatte telefonun şarjı %3-4 azalıyor. Bu da normal sanırım.
  • enigma37 kullanıcısına yanıt
    Ben yoğun kullanıyorum biraz, 14 15 saati tamamlaması benim için yeterli. Ekran açık kalma süresini merak ediyorum o yüzden.
    Dün 5 saati geçti sanırım ekran açık kalma süresi ancak programı kurmamıştım. Dediğim gibi bir de kullanım alışkanlıklarına göre telefonun özel optimizasyonları bataryanın maksimum performansa çıkması bir kaç günü buluyor
  • arkadaşlar telefonun şarjı hızlı gitmeye başladı bu ara anlamadığım bi şekilde vodafone 3gden mi anlamadım.5 saat ekran süresi almaya başladım max. Herhangi bi ayar falan yapıyor musunuz şarj için?
  • Telefonun toplam şarj süresi 1,5-2 günü buluyorsa 5 saat bence normal çünkü bende de aynı durum var ama örneğin evde sadece wi-fi kullanıp telefon elinizden düşmüyor ve şarj 20 saat olmadan bitiyorsa 6-7 saat çok rahat ekran süresi veriyor. En azından benim deneyimlerim bu şekilde.

Tabi bu arada operatör de etkilidir bence. Mesela bende avea var ve işte düzgün çekmiyor bu da şarj süresini etkiler bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enigma37 -- 18 Mart 2015; 18:02:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.