Şimdi Ara

HTC ONE (E8) [ANDROID MARSHMALLOW 6.0.1 - SENSE 7 Güncellemesi geldi] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.562
Cevap
19
Favori
49.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonu henüz almış değilim bende. Yani eksi bir yönü var mı bilemiyorum. Biraz önce bir arkadaş bir ses geliyor demişti bükünce mi ne emin olamadım şimdi. Elektronik işi bazen şans. Kronik bir sorundan bahsedildiğini duymadım. Seyrettiğim bir videoda ekranı kolay çiziliyor demiş ama bencil öyle olmamalı sonuçta Gorilla Glass 3 olması lazim ekran o da kolay kolay çizilmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • weneorn kullanıcısına yanıt
    aslında haklısınız zaten bu telefonu bir kaç aydır takip ediyorum fiyatı 1500 lira olan bir telefonu 1280 liraya görünce almak istedim aslında telefonumdan memnunum sadece bazı küçük sorunlar var zamanında rom format vs uğraştım ama düzelmedi garantiye verirsem ilgilenirler herhalde ama delta garanti . Htc kaliteli bir firma ama telefonları biraz pahalı bu e8 hariç :D neyse teşekkürler vazgeçtim nasıl olsa seneye ygs lys var yeni bir telefon almanın mantığı yok. Bu arada delta servis ile ilgili bir bilginiz var mı benimle ilgilenirler mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 18_Eren

Hocam bu telefonun olumsuz yonleri nelerdir?

Mesela G2'de hafiza arttirilmiyor. Boyle sorunlar var mi yani?

Bu arada hizli cevabiniz icin sagolun.

Hafıza kartı takabiliyosun . arka kamerası pek hoşuma gitmedi. Birde sanal tuşların ekranda olması aklıma gelenler bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franker03 -- 18 Mart 2015; 23:12:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkurler arkadaslar.

Hepsiburada'da son 11 saat bu fiyata. Arastirdim, en uygun yer burasi arastirdigim kadariyla. Ne dusunuyorsunuz?

HTC ONE (E8) [ANDROID MARSHMALLOW 6.0.1 - SENSE 7 Güncellemesi geldi]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreameren -- 18 Mart 2015; 23:12:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende senin gibi düşünüyordum. bence hazır bu fırsat varken al gitsin çünkü 1280 ve bence verilen paranın her kuruşunu hak eden bir telefondur ama dediğim gibi kullanmadım ama pek düşünmeye gerek yok sınırlı stok yenisi eklenir mi ? fiyat artar mı ? biter mi ? belli değil. Ben lg g2 32 gb kullanıyorum genel olarak memnunum ama madem yeni bir telefon alacaksın htc one e8 daha iyi olabilir
  • Mobil surumde öylegörüyor. Normalde son 82 ürün yazıyor

• Mobil'den bakıyorsan öyle gösteriyor hatta 100 adet diyor. Masaüstü sürümüne geçersen öyle bir zaman kısıtlaması olmayacağını görürsün. Ama 82 ürün kaldığını söylemem gerek.
    Evet en uygun fiyat orada...
    Valla bende düşünüyorum hala. Ben de OnePlus One var bunu yedek olarak almak istiyorum ama bir türlü karar veremiyorum
    Benim sıkıntım telefonla değil, alırsam bunu %90 bunu alırım şu an.
    Bana ikinci bir telefon gerekli mi değil mi onu düşünüyorum hala.
  • acer_sahibi77 kullanıcısına yanıt
    Bende bunu alırsam 2 telefonum olmuş olacak ama bu asıl telefonum olacak. Şuan S3 kullanıyorum, yetersiz kalıyor. Rom yükledim, overclock yaptım ama nafile. Yinede beklediğim performansı vermiyor.

Bana ikinci telefon kesinlikle gerekiyor ama bunu mu almalıyım acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreameren -- 18 Mart 2015; 23:42:07 >
  • 4.5 saat ekran açık kalma süresi aldım ben bugün. Tekrar dolduruyorum şarjı şu an bakalım diğeri kaç olacak
  • Ben de asıl telefon olarak kullanmak istiyorum. Kanımca iyi bir f/p ürünü HTC olduğunu düşündüğümüz zaman.
    Daha uygun telefonlar mevcut ama bu özelliklerde ve resmi distribütor garantili marka bir telefon bu fiyata biraz zor.
  • Okisht kullanıcısına yanıt
    Hangi profilde kullandınız hocam. Tasarruf mu?
    Bir de kaç saat geçti bir önceki şarjdan?
    Tabi bir de daha yeni kullanıyorsunuz pil tam performans çalışmıyordur.
    1.300'e gerçekten iyi hocam.

Aklımda G2, G3, E8 var. 2 saattir bu 3 telefonu araştırıyorum.

• Hocam üçü de güzel telefon.
    G3'ü resmi garantili ucuza bulmak zor. Ama biraz konusunu takip etmiştim millet bazı sorunlardan bahsediyordu. Şimdi bunlar kronik mi yoksa şans eseri olan sorunlar mı hatırlamıyorum?
    G2'nin şarjı çok iyi diyordu herkes. Ama ondan da şikayetler vardı hatta bir arkadaş az yukarıda birşeyler yazmıştı.
    E8 diğer iki telefon gibi çok kişi tarafından kullanmıyor. HTC hep hoşuma gitmişti ama neredeyse piyasadaki en pahallı telefonları üretiyordu.
    Şimdilik bu konuda telefon hakkında kötü bir yorum yok.
    Dediğim gibi elektronik şans işi. Ne olacağı belli olmuyor. Sorun varsa kutuyu açtığınız gibi olması en güzeli çünkü hemen değiştirme şansınız var.

Yıllar önce üç arkadaş aynı yerden 3 laptop aldık. Benim laptopun hard diski yandı daha bir ay dolmadan. Daha sonra ekran ara kablosu arızalandı birkaç defa...
    Bir de o zamanlar böyle yenisiyle değişim neredeyse imkansızdı. Hep servise gider parça değişir geri gelirdi en az 40-45 gün sürerdi.
    Diğer laptoplara ise hiç birşey olmadı. Dediğim gibi elektronik şans.

Haklısın hocam.

Tasarruf değil direk standart kullanım %20 altına düşünce tasarrufa geçti sanırım. Farklı bir profil seçiliyor mu ki?

12 saatte pil tükendi 4.5 saat ekran açık kalma süresi aldım. Az önce de fulledim şarjı bakalım ne kadar gidecek
    Valla bir power saver profili vardı diye hatırlıyorum. Bir de extreme power saving var ama o sadece telefon görüşmesi, mesajlaşma gibi birkaç basit işlem yapmanıza izin veriyor.

12 saatte 4,5 saat ne iyi ne kötü. Ama telefon daha yeni birkaç şarjdan sonra daha iyi olur.
    o bahsettiğiniz güç tasarrufu %20 altında devreye giriyor profil olarak değil sanırım. Bi da ekstra güç tasarrufu var onu sadece bir kaç saniyeliğine denedim onun dışında hiç kullanmadım
    Hocam normal güç tasarruf profilini kendiniz de açabiliyor olmanız lazım.

Ekranı çift parmakla yukarıdan aşağı doğru kaydırdığınzda açılan hızlı ayarlarda olması lazim hocam. Telefon bende yok ama seyrettiğim bir videoda zannedersem öyle birşey yapıyordu ve güç tasarruf profilini açıyordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okisht

4.5 saat ekran açık kalma süresi aldım ben bugün. Tekrar dolduruyorum şarjı şu an bakalım diğeri kaç olacak

Wi-Fi ağırlıklı Kullanım mı mobil veri ağırlıklı Kullanım mı?wifi ağırlıklı kullanımda 4.5 saat ise bataryanın Performansı kötü gibi

• Üşenmeden bütün sayfaları okudum. Şimdi aklımda kalan tek soru telefonun ana kamerası s4 ve g2 ye göre nasıl? Böyle bir karşılaştırma var mı veya imkanı olan varsa karşılaştırma yapabilir mi?

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.