Şimdi Ara

HTC ONE (E8) [ANDROID MARSHMALLOW 6.0.1 - SENSE 7 Güncellemesi geldi] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.562
Cevap
19
Favori
49.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu telefonu istanbul bilişimden alan var mı, garantisinden bahsetmemiş, garantisi ne şekilde ? Telefonum bozuldu istanbulbilişimden beyazını almayı planlıyorum ama garanti şekli kafama takıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoldaTr

Üşenmeden bütün sayfaları okudum. Şimdi aklımda kalan tek soru telefonun ana kamerası s4 ve g2 ye göre nasıl? Böyle bir karşılaştırma var mı veya imkanı olan varsa karşılaştırma yapabilir mi?

Burada ...
  • Nerden aldığınızı hatırlıyor musunuz acaba çoğu satıcıya sordum mıknatıs yok dedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: weneorn

quote:

Orijinalden alıntı: SoldaTr

Üşenmeden bütün sayfaları okudum. Şimdi aklımda kalan tek soru telefonun ana kamerası s4 ve g2 ye göre nasıl? Böyle bir karşılaştırma var mı veya imkanı olan varsa karşılaştırma yapabilir mi?

Burada ...

Bir önceki telim G2 idi arka kamerası G2 den bir tık geride , ön kamerası bir tık ileride bence.Tabi bu benim subjektif yorumum telefon yeni geldi daha kurcalamam gerekir.Onun haricinde g2 den bu telefona geçilmez benim ekran kırılmıştı , hepsiburada uygun fiyata satınca aldım.

• Oblomòv kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullan hocam.
    G2'den geçilmez derken ne demek istiyorsun hocam. Artılarını ve eksilerini daha detaylı yazabilirmisiniz.
    Teşekkürler. İsterseniz özel mesaj da atabilirsiniz.
  • Uacellat_62 kullanıcısına yanıt
    Wi-fi ağırlıklı hocam, 2 saat falan mobil veri kullandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 18_Eren

1.300'e gerçekten iyi hocam.

Aklımda G2, G3, E8 var. 2 saattir bu 3 telefonu araştırıyorum.

Bende g2 vardı,ondan öncede z2,z2 elde rahat durmuyor diye sattım.
    G2 ondan sonra aldım ama,g2 aldıktan sonra kullanırken ben sorunlar yaşadım.
    Arayüzü çok kötü,yani evvel ki senenin yani eskilik var,cihazın hafıza doluyor alette bir yavaşlama var,uygulamadan çıkıyorum bir takılma atlama geliyor,olmaması lazım.
    Cm12 simple bilmemne cloudy romlarını denedim,alet dahada kötü durumda oluyor,hepsinin bir eksiği var.
    G2 memnun kaldığım tek kısmı ekranın çerçevesi ve pil ömrü oldu,onun haricinde memnun eden pek detay yok.
    G2 mesela işyerimde kullanıyorum 3g de bir sapıtma var,bazen 2 mgbit arada 20 oluyor dengesizlik var,araştırıyorum meğersem g2 lerde kronik sorunları varmış,ahizesi mesela cızırtılı biraz,illa kısmak lazım ses çok açıksa arada cızırtı sesde bozukluk yapıyor.
    Kasası parlak plastik bir kasa kalitesi iyi ama parlak olması falan elde alet kayıveriyor,bir gün cepten çıkartırken düşürüyordum azdaha,kılıf takıyorum kaba duruyor o çerçeveye ekrana yazık oluyor.
    Derken g2 satıp dedim z3 alayım,kısmet değilmiş g2 sattım o arada htc one e8 gördüm,hepsiburada kampanya yapmış hemen aldım.
    Bir kere ön kamerası g2'den çok daha iyi,kasa kalitesi çok daha iyi,elde duruş g2 nazaran daha iyi g2 biraz geniş duruyordu,kasası elde kaymıyor mat bir malzeme silgimsi gibi o çok güzel,arka kamerası ise g2'den az kötü g2'de ois vardı videolarda titreşim engelleme vs. güzeldi ama e8'de bunlar yok.
    En sevdiğim yanı sense arayüzü oldu,g2 o saçma sapan şişen dolan arayüzü yerine daha kararlı daha hızlı bir arayüz var,aletin ben dahili hafızasını doldurduğum halde aynı hızda hala ne takılma ne kasma gördüm.
    + hafızası artıyor bugün 32 gblık kart aldım mesela,g2 de mahkumsun dahili hafızaya artma imkanı yok,anca otg ile kablo uzatıp usb bellek takarsın okadar.
    Boomsound denilen hoparlörler var,g2 de vasat bir hoparlör var,ve yetmiyordu,htc bu ses işini çok iyi yapmış diyebilirim benim ultrabook'dan daha güçlü daha temiz ses çıkışı veriyor alet,film izledim oyun oynadım falan harika olmuş.
    Kamera biraz kötü g2 göre dediğim gibi performansta ise e8 arayüzden dolayı daha kararlı donanım e8 biraz daha iyi antutuda 2-3 bin puan farkediyor yada 3d markta biri 17 bin öbürü 19 bin alıyor falan pek fark yok yani o konuda.
    Pil ömrü ise g2 göre 1-2 saat kullanımda farkettiriyor,çok fark yok ama g2 daha başarılıydı.
    Ben en çok 3g olayına sevindim,daha stabil bir ağ var,devamlı 20 mgbitteyim arada 15 oluyor çekim gücü çok daha iyi g2'ye göre.
    G2 1100 liralara falan 32 gb olanı var ama ithalatçı garantili sadece istanbulda servisleri olan yalanda garanti bunlar.
    Htc e8 öyle değil resmi getirten firma htc verdiği garantisi geçerli heryerde servisleri olan firma bu fiyata düşmüşken ben kaçırmak istememiştim,m8'de sırf kamerası için almıyordum ama gördüğüm kadarıyla m8 den çok daha iyi e8 kamerasıda,hani g2 yerine e8 gayet güzel alınır.
    G3'e hiç değinmiyorum çünkü devamlı sorunlarını okuyorum,yok ısınıyor 2k ekran yetmiyor,yok şarj g2 den çok daha kötü yok kasasında bilmemneresi çatlıyormuş kronikmiş vs. vs.

• 1-)root yapmadan oyun ve uygulamaları sd carda taşınabiliyor mu?? 2-)fazla oyun oynayan birisiyim bataryası birgünü çıkarabilir mi
  • Gsmarena'ya göre arka kamera olarak g2 ve s4 e göre çok az bulanık çekiyor sanırım ama renkleri göstermede bariz sıkıntısı var biraz karanlık veya soluk diyeyim. En iyisi yarın akşam Teknosa'ya gidip yerinde göreyim.

Hepsiburada'nın gönderdiği telefonun rengi telefonun arka kapağındaki Htc yazısı ve kamera bölümü altın sarısı olan renk mi? Eğer oysa çok hoş görünüyor.
  • Hocam cok tesekkur ederim, elinize saglik.

Sormak istedigim tun sorulari bir yazida birlestirip cevaplamissiniz. Bu saatten sonra E8'i en uygun fiyata almak kaliyor. Tekrar sagolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreameren -- 19 Mart 2015; 19:32:53 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: franker03

Klavyeye önerisi olan varmı alışamadım klavyesine bi türlü

SwiftKey...

• quote:

Orijinalden alıntı: maskedboy

Merhaba arkadaşlar hepsiburadada htc one e8 sınırlı stokta 1280 liraya düştü bende lg g2 var satıp birikmiş paramı ekleyip bunu almayı düşünüyorum bataryası 2600 mah olmasına rahmen benzer veya daha iyidir diye tahmin ediyorum lg g2 kamera güzel ama geceleri çok kötü ve videolarda otomatik odaklama sorunu var ayrıyetten telefonun hoparlör seviyesi. Ve geçmek istememim sebebi daha kaliteli firma ve daha iyi bir telefondur diye düşünüyorum sizin görüşleriniz nelerdir ?

weneorn yazmış ben de katılıyorum, elindeki g2 çalışıyor ve sorun çıkarmıyorsa satıp birikmiş paranı yeni telefon için harcama. ileride sana yetmemeye başlarsa yeni telefonu düşün bence de.

• Okisht kullanıcısına yanıt
    güç tasarruf modunu kendin seçebilirsin. ayarlar>güç bölümünde güç tasarruf ve üstün güç tasarruf ayarlarını göreceksin. üst pencereyi indirip sağ üst köşedeki sembolü tıklayarak kısayol menüsüne geldiğinde oraya da güç tasarruf modlarının kısayollarını ekleyebilirsin
    eğer performans gerektiren oyunlar oynamıyorsan telefonu güç tasarruf modunda kullanmanı öneririm.

• YuMi__YuMi Y kullanıcısına yanıt
    ankara 7. caddedeki vodafone bayisinden almıştım. ama 4 ay kadar oldu, hala var mı bilemiyorum.
    mıknatıstan satıcıların haberi yoktur, dot view kılıfın mıknatısı kapağın solunda değil sağında, kapağın sağ ortasında dikdörtgen bir alan var, o bölgeyi metal bir nesneye kontrol et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dontcategorizeme -- 19 Mart 2015; 20:59:18 >
  • dontcategorizeme kullanıcısına yanıt
    Bahçeli 7. cadde herhalde değil mi hocam?
  • Anladım hocam çok teşekkür ederim bilgiler için :)
  • Aksilik olmazsa yakın zmanada bende e8 kullanıcısı olacağım. Şimdiden ekran için film alayım diyorum. Hangi tarz bir film alayım? önerisi olan var mı?
  • acer_sahibi77 kullanıcısına yanıt
    evet bahçeli 7. caddede.

• dontcategorizeme kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dontcategorizeme

quote:

Orijinalden alıntı: franker03

Klavyeye önerisi olan varmı alışamadım klavyesine bi türlü

SwiftKey...

TouchPal X de çok iyidir..

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.