Şimdi Ara

HTC ONE (E8) [ANDROID MARSHMALLOW 6.0.1 - SENSE 7 Güncellemesi geldi] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.562
Cevap
19
Favori
49.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha iyi HTC model dediğin M8 herhalde. Aslında alüminyüm kasayı bir kenara bırakırsak E8'in ondan aşağı kalır hali yok.
    Hatta bazı benchmarklarda daha iyi puan alıyor E8, pil ömrü daha iyi.
  • acer_sahibi77 kullanıcısına yanıt
    Ne bileyim hocam olmazsa G3 falan bakarim bu saatten sonra. Note 3'de olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağ ol hocam açıp kapamadigim şey kalmadı bir onu atlamisim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim pil kendine gelmeye başladı sanırım iki günün ardından. Bugün yoğun 3g ile ve sürekli otomatik parlaklıkta kullandım telefonu 4.5 saat ekran açık kalma süresi + %24 batarya kaldı şu an, böyle giderse 5.5 saati falan görür sanırım, oldukça memnun etmeye başladı.

Lollipop güncellemesinin de Nisan ayında gelmesini bekliyorum E8 için. Umarım bir an önce kavuşuruz ancak asıl önemli olan 5.1'in gelip gelmeyeceği.
  • arkadaşlar biliyorum cevaplar var ama türkiye garantili mi ? telefon paralel değil dimi :)
  • Beyler e8 icin kirilmaz cam onerebilecek var mi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: markmaximus

arkadaşlar biliyorum cevaplar var ama türkiye garantili mi ? telefon paralel değil dimi :)

hepsiburadadan sipariş verdiğim telefon brightstar garantili olarak geldi
  • Arkadaşlar ücretli birçok uygulama bedava dağıtılıyor sadece bugün için.

http://m.webtekno.com/amazon/amazon-toplam-150-dolar-degerindeki-uygulamalari-ucretsiz-sunuyor-h6090.html

• Arkadaşlar istanbul bilişimi neden düşünmüyorsunuz http://www.istanbulbilisim.com.tr/htc-one-e8-beyaz-cep-telefonu-fiyati,150716.html önceden de sormuştum garanti şekli kafama takıldı istanbul bilişim garantiyi kendisi mi veriyor bilen var mı?
  • omegafi O kullanıcısına yanıt
    Fotolarda beyaz renk var. Acaba onu mu gönderiyor. Bence diğeri daha güzel renk olarak. Beyazın arka kapak sanki kaygan gibi diğeri gibi mat değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acer_sahibi77

Fotolarda beyaz renk var. Acaba onu mu gönderiyor. Bence diğeri daha güzel renk olarak. Beyazın arka kapak sanki kaygan gibi diğeri gibi mat değil.

görmedim ama malzemesinin diğerinden farklı olacağını sanmam, diğer renk sarı laciverte çalıyor :) ben galatasaraylıyım şimdi fenerli kardeşlerim başımın etini yer
  • omegafi O kullanıcısına yanıt
    Evet alay malzemesi olmaktansa beyazı tercih etmek daha mantıklı olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parlak versiyonlari ve mat gri versuyonu var. Parlaklari onermem.

• Merhaba arkadaşlar. Ben de aranıza katıldım. Bu telefonun bataryasindan memnun olmayan bir ben varım herhalde. Şarjdan çekince patır patır düşmeye başlıyor. Hatta gece üstün güç tasarrufu moduna aldığımda bile sabah yüzde beş gitmiş oluyor. Yani normal kullanımda bir gün zar zor çıkıyor. Bu normal mi değil mi bilmiyorum ama ben daha iyi batarya performansı bekliyordum. Üç saate yakın şarj olma süresi de ayrı bir sıkıntı.

• quote:

Orijinalden alıntı: omegafi

quote:

Orijinalden alıntı: acer_sahibi77

görmedim ama malzemesinin diğerinden farklı olacağını sanmam, diğer renk sarı laciverte çalıyor :) ben galatasaraylıyım şimdi fenerli kardeşlerim başımın etini yer

Ben fenerbahçeliyim ama dediğiniz kadar rahatsız edeceğini sanmam, kılıf kullanırsanız ön taraftan siyah gibi görünüyor zaten renk

• ayldrm23 A kullanıcısına yanıt
    Evet şarjdan çıkarınca ilk %10 hızlı düşüyor ancak batarya zamanla toparlıyor kendini. Ben yaklaşık 5 gündür kullanıyorum ekran açık kalma süresi 5 saatin üzerine çıkmaya başladı bir günü rahatça çıkarıyorum yoğun kullanarak. Şarj %10 altındayken takıp %100'e kadar şarj edin düzenli olarak bataryanın maksimum performansa ulaşması bir haftayı bulabilir.

Şarj olma süresi ise eski telefonumda çok daha uzun olduğu için çok uzun gelmedi bana.
  • Okisht kullanıcısına yanıt
    Benim eski telefonum iphone 5'ti. İphone'nun batarya performansının ne kadar kötü olduğu herkesin malumu. Ama onda bile bir günün sonunda şarj bitsin diye oyun oynardım. Bu telefonda henüz öyle bir fırsatım olmadı .
    Ayarlardan baktığımda BlinkFeed'in çok pil harcadığını gördüm ordaki haber kaynaklarını pasif hale getirdim. Bugün biraz daha düzelir gibi oldu.
    Ben de cihazı henüz üç kere şarj ettim. Zamanla biraz daha artacağını ümit ediyorum. Ayarlarda ekranın toplam açık kalma süresini bulamadım. Nerede gösteriyor acaba? Bir de daha hızlı şarj için One M8'in 1.5 amperlik şarj cihazını alıp kullansak sıkıntı olur mu sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayldrm23

Benim eski telefonum iphone 5'ti. İphone'nun batarya performansının ne kadar kötü olduğu herkesin malumu. Ama onda bile bir günün sonunda şarj bitsin diye oyun oynardım. Bu telefonda henüz öyle bir fırsatım olmadı .
    Ayarlardan baktığımda BlinkFeed'in çok pil harcadığını gördüm ordaki haber kaynaklarını pasif hale getirdim. Bugün biraz daha düzelir gibi oldu.
    Ben de cihazı henüz üç kere şarj ettim. Zamanla biraz daha artacağını ümit ediyorum. Ayarlarda ekranın toplam açık kalma süresini bulamadım. Nerede gösteriyor acaba? Bir de daha hızlı şarj için One M8'in 1.5 amperlik şarj cihazını alıp kullansak sıkıntı olur mu sizce?

Cihazın max desteklediği değerden daha fazla güç alacağını sanmıyorum. Orjinal kablodan daha yüksek bir degeri destekliyorsa da pil ömrü için iyi olmaz. bir hafta daha kullanın bence batarya performansi sizi memnun edecektir. BlinkFeed bende kullanmıyorum kapatmak daha mantıklı

• Okisht kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Galiba cihazı normal haliyle kullanmak en doğrusu. Yine de -her ne kadar bazı özellikleri arasam da- iphone'nun kısıtlayıcı dünyasından özgür androide geçmek eğlenceli bişey
  • quote:

Orijinalden alıntı: franker03

quote:

Orijinalden alıntı: markmaximus

arkadaşlar biliyorum cevaplar var ama türkiye garantili mi ? telefon paralel değil dimi :)

hepsiburadadan sipariş verdiğim telefon brightstar garantili olarak geldi

evet bende ordan şipariş verdim fakat teknosa vatan vs yerden aldığımız garantiden farklı mı ? htc türkiye bakmıcak sanırım bizimkilere
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.