Şimdi Ara

HTC ONE (E8) [ANDROID MARSHMALLOW 6.0.1 - SENSE 7 Güncellemesi geldi] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.562
Cevap
19
Favori
49.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar aylardır orta sınıf bi telefon arıyorum. ön camerası iyi olan arka kamerasıda süper olmasada baktığın zaman iyiymiş diyebileceğin en önemlisi kasmayan ve şarjı iyi giden stabil ve performanslı bir f/p ürünü arıyorum.

olmazsa olmazlarım donma ve kasma olmaması ve ek olarak stabil bi telefon ve şarjı. bunlar öncelikler. yani ısınmayan kasmayan ve şarjı iyi giden bir telefon istiyorum mümkünse

huawei g7 ile htc one e 8 arasında kaldım e 8 hakkında bilgilendirirmisiniz beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vforfreedom -- 23 Mart 2015; 18:47:29 >
  • Arkadaşlar acil yardım ; hepsiburadadan aldığım e8 galiba bozuldu. Galiba diyorum çünkü acaba ben mi ayarladım bilmiyorum ama telefonun üst hoparlöründen ses geldiği halde alt taraftan ses çoook az geliyor ve az önce denemek için yotubeden bir şarkı açtım ve sesi ne kadar açsam da kissam da ses çizgisinde azalıp çoğalıyor gösteriyor ama ses ç hep aynı sadece üstten geliyor ve az.Alarm da çalmıyor sesi çıkmıyor. Moralim bozuldu ne yapmalıyım? Telefonun faturası ayın 10'unda kesilmiş yarın 14 gün olacak. Tecrübeli arkadaşlardan öneri bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jack33 -- 23 Mart 2015; 20:59:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack33

Arkadaşlar acil yardım ; hepsiburadadan aldığım e8 galiba bozuldu. Galiba diyorum çünkü acaba ben mi ayarladım bilmiyorum ama telefonun üst hoparlöründen ses geldiği halde alt taraftan ses çoook az geliyor ve az önce denemek için yotubeden bir şarkı açtım ve sesi ne kadar açsam da kissam da ses çizgisinde azalıp çoğalıyor gösteriyor ama ses ç hep aynı sadece üstten geliyor ve az.Alarm da çalmıyor sesi çıkmıyor. Moralim bozuldu ne yapmalıyım? Telefonun faturası ayın 10'unda kesilmiş yarın 14 gün olacak. Tecrübeli arkadaşlardan öneri bekliyorum.

Hepsiburadadan iade işlemlerine başlamadan önce son bir kez daha internette çözüm yollarına bakayım dedim ve buldum sorun Google Chrome tarayıcıdaymış. HTC'nin resmi sitesinde sorununun aynısı belirtilmiş ve çözüm de anlatılmış .http://www.htc.com/tr/support/content.aspx?id=7687
    Ben sorunu google chrome'yi şimdilik kaldırmakla çözdüm ve hoparlörler yeniden canavar gibi oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: jack33

Arkadaşlar acil yardım ; hepsiburadadan aldığım e8 galiba bozuldu. Galiba diyorum çünkü acaba ben mi ayarladım bilmiyorum ama telefonun üst hoparlöründen ses geldiği halde alt taraftan ses çoook az geliyor ve az önce denemek için yotubeden bir şarkı açtım ve sesi ne kadar açsam da kissam da ses çizgisinde azalıp çoğalıyor gösteriyor ama ses ç hep aynı sadece üstten geliyor ve az.Alarm da çalmıyor sesi çıkmıyor. Moralim bozuldu ne yapmalıyım? Telefonun faturası ayın 10'unda kesilmiş yarın 14 gün olacak. Tecrübeli arkadaşlardan öneri bekliyorum.

Cihazı yeniden başlatıp kontrol eder misin? Şayet duzelirse son yüklediğiniz uygulamalardan kaynaklanıyor olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vforfreedom

arkadaşlar aylardır orta sınıf bi telefon arıyorum. ön camerası iyi olan arka kamerasıda süper olmasada baktığın zaman iyiymiş diyebileceğin en önemlisi kasmayan ve şarjı iyi giden stabil ve performanslı bir f/p ürünü arıyorum.

olmazsa olmazlarım donma ve kasma olmaması ve ek olarak stabil bi telefon ve şarjı. bunlar öncelikler. yani ısınmayan kasmayan ve şarjı iyi giden bir telefon istiyorum mümkünse

huawei g7 ile htc one e 8 arasında kaldım e 8 hakkında bilgilendirirmisiniz beni

Kesinlikle E8 derim.

• Selamlar.
    LG G2 den sonra E8 e geçmek mantıklı mı?
    Batarya sanırım G2 de daha iyi.
    Kamera kıyaslaması nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2181679

quote:

arkadaşlar aylardır orta sınıf bi telefon arıyorum. ön camerası iyi olan arka kamerasıda süper olmasada baktığın zaman iyiymiş diyebileceğin en önemlisi kasmayan ve şarjı iyi giden stabil ve performanslı bir f/p ürünü arıyorum.

Kesinlikle E8 derim.

neden misal hocam ? huawei g7 beni şarjı ile cezbediyo e 8 şarjı iyimi. ki stabilite pek sormuyorum sense arayüzü mağlum

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih!

Selamlar.
    LG G2 den sonra E8 e geçmek mantıklı mı?
    Batarya sanırım G2 de daha iyi.
    Kamera kıyaslaması nedir?

Mantıksız olurdu , çünkü g2'nin kamerası daha iyi malesef babamda g2 var kamera performansını karşılaştırdım g2nin ışık performansı odaklama hızı e8'e göre bir gömlek üstün.Batarya konusunda zaten g2 başlı başına şaheser.

e8 şu sebeplerden dolayı tercih edilebilir ;

1- En önemli sebep stabilite sense arayüzü
    2- Malzeme kalitesi diğer plastik telefonlara göre daha kaliteli ve kalite hissini keyfederek yaşıyorsunuz
    3- Dış haporlör ve kulaklık çıkışı olarak ses kalitesi g2-g3'e göre daha güzel geldi bana 3'ündede denediğim kulaklık xiaomi piston 2
    4- 16 gb olmasına rağmen hafızası genişletilebilir

Dezavantajlar arasında şarj , kamera ve hangi akla hizmet 1 amper şarj cihazı koydular anlamdım , şarj olurken beklemek işkence oluyor bazen.

Kendi görüşüm olarak şunu söyleyeyim elimde g2 32 gb model olsa e8'e geçmezdim.g2'nin yakında lolipop alacğaınıda göz önünde bulundursak tabiki.Yok ben farklı bir şey denemek istiyorum öyle çok fazla telefon elden düşürmeyen biri değilim şarj problem değil , kamera önemli değil ses performansı benim için daha önemli ve zarar etmeden geçebilirim derseniz (2. elini alacağınızı varsayıyorum çünkü şuan hepsiburada fiyatı 1399 lira oldu istanbul bilişimdeki paralel ithalatlar ise 1350 lira) e8 bu sebeple size uygun bir telefon olabilir.

Umarım yardımcı olmuştur

• Zaten kamera hoşuma gitmediği icin değiştirmek amacım.
    Z serisi sony almayı dusunuyorum onlarında şarj kapağı canımı sıkıyor.
    Batarya da önemli tabi.
    Arayüz icinde geçilmez gibime geldi şimdilik vazgeçtim.
    Lolipop gelsin bakalım ne olcak.
  • quote:

quote:

quote:

Kesinlikle E8 derim.

neden misal hocam ? huawei g7 beni şarjı ile cezbediyo e 8 şarjı iyimi. ki stabilite pek sormuyorum sense arayüzü mağlum

Şarj hariç her yönden E8 üstün hocam. Şarj konusunda g7 harikalar yaratıyor..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kesinlikle E8 derim.

e8 de şarj kötümü peki ? sabah 7 de şarjdan çektiğimde 3 eg açık arada w app,facebook,instagram a baksam geceye dayanmazmı

• 2181679 kullanıcısına yanıt
    G7'nin de sar değerleri yuksek diyorlar ama bilemiyorum. Bazı kullanıcılar baş ağrısından sikayetçilerdi diye okumuştum buradaki konusunda. Onların yalancısıyım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim işlemciler 2.3'mü yoksa 2.5'mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kesinlikle E8 derim.

e8 de şarj kötümü peki ? sabah 7 de şarjdan çektiğimde 3 eg açık arada w app,facebook,instagram a baksam geceye dayanmazmı

çok değil şu başlığın 2-3 sayfasını okusan sorularının cevapları var. bahsettiğin şekilde kullandığında ortalama 5-6 saat ekran süresi, 1,5-2 gün batarya ömrü alırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: antonidas

Bizim işlemciler 2.3'mü yoksa 2.5'mi?

Avrupa'da satılan modeller, yani bizimkiler 2.3ghz, kutusunda yazıyor zaten. Çin, Asya pazarlarında satılanlar 2.5ghz.

• EmuMaster kullanıcısına yanıt
    şarj derken batarya performansını kastediyorsan , bunu dezavantaj olarak görmeni anlayamadım. ama şarj etme süresinin uzunluğu konusunda kesinlikle çok haklısın.
    kamera içinse, arka kamerada g2yi bilmiyorum ama g3, e8den daha iyi, selfie kamerasında ise g3e kıyasla e8 daha iyi onu da ben ekleyim.

• Arkadaşlar kamera kıyaslama yaptım bayaa iphone 5 iki kamerası da çok daha iyi e8 göre,z3 arka iyi ama ön e8 daha iyi.Anlamadığım e8 gibi bi telefona neden böyle bi on kamera koydukları daha iyi olabilirdi gibi sanki

• Slm arkadaşlar,bende geçen hafta e8 alarak aranıza katıldım.Hepsiburadadan 1229 TL ye aldım,75 tl paraf para + 25 TL hediye çeki + sonradan 4 taksit kampanyasıyla aldım:)) Kombo oldu biraz..Telefon aklımda yokken bu fiyatı görünce aldım,aldığımada memnunum.G3 düşünüyordum aslında,ama ısınma problemini bizzat arkadaşımın telefonunda gördüm,abartmıyorum el yakıcı seviyelere ulaşıyordu yarım saat oyunla..Yazın neler olur bilmiyorum artık.E8 i aldığımda ilk denediğim ısınma durumu oldu.45 dk civarı oyun oynadım,g3 teki ısınmanın yarısı yoktu. G3 ün 2k ekranınında bunda etkisi vardır tabi.. Hemen dot viev kılıf aldım,oldukça kullanışlı..Deliklerden dolayı ekranda iz bırakıyo,tek sorunu bu bence:))
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kesinlikle E8 derim.

Kötü değil elbette günü çıkartır rahat. Ama G7 çok daha iyidir şarj konusunda.

• Arkadaşlar merhaba. Cuma günü geldi banada telefon Htc One S ile karşılaşma yapacağımı söylemiştim fakat Htc One S Pazartesi gününden itibaren brick olduğu için karşılaştırma yapamadım bunun için kusura bakmayın. Telefonun kamerası benim işimi çok rahat görüyor daha iyi bir kamerada ne kadar fark olabilir bilmiyorum(Tabiki telefon kameralarından bahsediyorum) bataryası diğer arkadaşların dediği gibi düzenli şarjdan sonra daha çok gitmeye başlıyor. İlk kullanımda 3.5 saat ekran açık kalma süresi aldım şimdi 5 saatten aşağı ekran açık kalma süresi almıyorum. Dot View Kılıfı ile çok değişik bir şey oluyor telefon kesinlikle tavsiye ederim gören herkes şaşırdı benle birlikte 3 kişi daha siparişi verdi hepsi memnun. Şarj olma süresi çok uzun 1 Amper değilde 1.5 veya 2 Amper adaptör koysalardı çok daha iyi olurdu. Ayrıca şunu fark ettim kulaklıkta BoomSound'u kapatınca daha kalitesi ve basslı bir ses alıyorum bilginiz olsun. Sormak istediğiniz bir soru olursa bana sorabilirsiniz. Şimdilik çok inceleme şansım olmadığı için telefon hakkında yazabileceklerim bukadar.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.