Şimdi Ara

HTC ONE (E8) [ANDROID MARSHMALLOW 6.0.1 - SENSE 7 Güncellemesi geldi] (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.562
Cevap
19
Favori
49.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kilif geldi. Kilif ya da telefon yamuk degil, biraz iphone kamerasinin kotulugu biraz da benim beceriksizligim birlesince oyle gozukuyor . Renk uyumu da guzel oldu. Sadece L seklinde kulaklik jacki kesinlikle oturmuyor haberiniz olsun. Duz girislerin cogu oturacaktir, yeterince genis...
     HTC ONE (E8) [ANDROID MARSHMALLOW 6.0.1 - SENSE 7 Güncellemesi geldi] HTC ONE (E8) [ANDROID MARSHMALLOW 6.0.1 - SENSE 7 Güncellemesi geldi] HTC ONE (E8) [ANDROID MARSHMALLOW 6.0.1 - SENSE 7 Güncellemesi geldi] HTC ONE (E8) [ANDROID MARSHMALLOW 6.0.1 - SENSE 7 Güncellemesi geldi]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weneorn -- 27 Mart 2015; 22:41:43 >

• weneorn kullanıcısına yanıt
    muazzam görünüyor. bende ki gride nasıl görünür bilemiyorum ama mavide çok iyi olmuş. güle güle kullan. sanırım ben de dot viewe alternatif olsun diye turuncusunu alıcam. fotolar çok pis gaza getirdi :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dontcategorizeme

muazzam görünüyor. bende ki gride nasıl görünür bilemiyorum ama mavide çok iyi olmuş. güle güle kullan. sanırım ben de dot viewe alternatif olsun diye turuncusunu alıcam. fotolar çok pis gaza getirdi :))

Eyvallah, gercekten şık durdu. Isteyenler icin ben su saticidan aldim...

• Arkadaşalar telefonu alanlara önerim kessinlikle cualcom battery guru yükleyin. Çok fark ediyor.

• Yaklaşık 2 hafta önce hepsiburadadan e8 almıştım1399 tl'ye,sonra telefon kısa süreliğine 1228'e düşmüştü.Şimdi de hepsiburada eşim için düşündüğüm pembe renkli m8'de kampanya yapmış ve fiyatı da 1599 üstelik de maximum kartı olana 100 tl puan var.(kartım yok ama olsun).KIsa bir süre bekleyeceğim belki e8'de olduğu gibi tekrar fiyat indirebilirler. Pusudayım..
  • jack33 J kullanıcısına yanıt
    Ben de pusudayım neredeyse 2 hafta düşmedi gitti namussuz.
    12 adet kalmış. Dün bir ara e8'e 150 tl hediye çeki de veriyordu şimdi kaldırmışlar + 100 tl maxipuan. Şu an sadece maxipuan veriyorlar.
    Bence bu saatten sonra indirmezler ama umut dünyası...
  • weneorn kullanıcısına yanıt
    dontcategorizeme kullanıcısına yanıt
    Burada siyahı var ama iki katı fiyatı...
    Gayet güzel bir kılıf...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acer_sahibi77 -- 28 Mart 2015; 11:40:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acer_sahibi77

Burada siyahı var ama iki katı fiyatı...
    Gayet güzel bir kılıf...

Benim aldigim satici Trye de yolluyor gozukuyor ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat425

quote:

Orijinalden alıntı: vitalis07

Slm arkadaşlar,bende geçen hafta e8 alarak aranıza katıldım.Hepsiburadadan 1229 TL ye aldım,75 tl paraf para + 25 TL hediye çeki + sonradan 4 taksit kampanyasıyla aldım:)) Kombo oldu biraz..Telefon aklımda yokken bu fiyatı görünce aldım,aldığımada memnunum.G3 düşünüyordum aslında,ama ısınma problemini bizzat arkadaşımın telefonunda gördüm,abartmıyorum el yakıcı seviyelere ulaşıyordu yarım saat oyunla..Yazın neler olur bilmiyorum artık.E8 i aldığımda ilk denediğim ısınma durumu oldu.45 dk civarı oyun oynadım,g3 teki ısınmanın yarısı yoktu. G3 ün 2k ekranınında bunda etkisi vardır tabi.. Hemen dot viev kılıf aldım,oldukça kullanışlı..Deliklerden dolayı ekranda iz bırakıyo,tek sorunu bu bence:))

+4 taksit olayı nedir hocam?

Paraf kartın arada ücretsiz 4 taksit kampanyası oluyor.Ona denk geldi.Aslında telefon hariç yazıyor kampanyada,ama iki seferdir telefon aldım internetten ikisinide böldü 4'e

• Merhaba Arkadaşlar,

Bende 2 gün önce hepsiburada.com'dan siparişi verdim. 150 tl kupon +100tl maximum puan kampanyası ile aldım. Gerçi hala ulaşmadı elime büyük ihtimal yarın ulaşır.
    Çok telefon inceledim z3c ile arasında kaldım fakat z3c'nin kendi kendine ekran çatlaması sorunlarını okuyunca e8'e yöneldim. İnşallah doğru tercih yapmışımdır :)

Bu arada hepsiburada da 99 tlye dotview kılıf var orjinal sanırım. Hiç alan oldu mu?
  • maykii M kullanıcısına yanıt
    Kılıf 59,90 tl olması lazım hocam hepsiburada da... Markası Microsonic yanlış hatırlamıyorsam. Yani orijinal değil...
  • acer_sahibi77 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam, şurada ayrı bir ürün daha var ve internette araştırdığımda ürün kodu orjinal ürün kodu ile aynı.
  • lolipop ne zaman gelir acaba bileniniz var mı ^^
  • maykii M kullanıcısına yanıt
    Hakkınız var hocam.
    Bu daha önce yoktu. Yeni gelmiş herhalde.
    Zaten Microsonic'te kılıfın orta sol kısmında HTC yazan yer boştu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: markmaximus

lolipop ne zaman gelir acaba bileniniz var mı ^^

Daha önce sızdırılan takvimde Nisan ayı gözüküyordu, hatta haberini ben yapmıştım.
    HTC'nin güncellemeleri o takvime uygun geldi genelde. Nisan ayında gelir diye düşünüyorum.
    yaz aylarından sonra da 5.1'i alsak çok iyi olur
  • Telefonu almayi dusunuyorumda, sabah %100 sarjla baslasak 3g/wifi surekli acik olacak sekilde whatsapp donanimhaber vs kullansak kac saat ekran suresi alabiliriz acaba?

• Quaick kullanıcısına yanıt
    Vodafone 5 turkcell 6.5 saat

• Ayarlar/Güç/Hızlı açılışı kapatınca bataryadaki uyandırma sorunu çözüldü. Hızlı açılış açık olunca telefonu sürekli uyanık hazır kıta bekletiyor zalım telefon :)
  • Arkadaslar acil cevap , orjinal şarj aletini nerden temin edebilirim , şarj cihazım bozuldu . Elinde orjinal adaptör olan varsa benle iletişime geçsi lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmuMaster

Sonucu bekliyorum öyleyse hocam

Bir saat elli dakka da yüzde on sarjdan yüzde yüze çıkardı. Özellikle ilk yüzde 30-40 lara gerçekten hızlı çıkıyor. Yani zor zamanlarda can kurtarır bu şekilde. Tavsiye ederim bu quick şarj olayını yani...

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.