Şimdi Ara

HTC ONE (E8) [ANDROID MARSHMALLOW 6.0.1 - SENSE 7 Güncellemesi geldi] (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.562
Cevap
19
Favori
49.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim telefonda şöyle bi sorun var,telefonla konuşurken gelen ses yankılı gibi geliyor.Ama ilginçtir,sadece bazı kişilerle konuşurken oluyor bu durum.Telefonun test menüsünden mic.,ahize,hoparlör test ettim,normal ses geliyo. Sizde de var mı böyle bir durum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okisht

quote:

Orijinalden alıntı: dontcategorizeme

quote:

Orijinalden alıntı: Okisht

Nerede okudunuz, haberini hazırlayayım ben denk gelmedim de, resmi bir kaynak mı?

twitter'da Mo Versi (htc ürün yönetimi başkanı sanırım) twit atmış. kaynak sağlam gibi geldi bana.

Lollipop geleceğini söylemiş yalnızca tarih yok sanırım. Ama yine de bu ay içerisinde gelmesi bekleniyor zaten HTC takviminde. Desire 816 için de bu ay denilmiş

sense7 için şu tweeti gördüm, e8le ilgili bir soruya cevap olarak.

@LlabTooFeR adlı kişinin Tweetini incele:https://twitter.com/LlabTooFeR/status/573858085783076866?s=09

şu da mo versinin bir tweeti

@moversi adlı kişinin Tweetini incele:https://twitter.com/moversi/status/584330802692894720?s=09

dediğiniz gibi tam tarih yok ama Desire eye, 816, one m7 için verilen tarihlerden ben nisanda geleceği çıkarımını yaptım. zaten sorun çıkarmasın da, geç olsun önemli değil.

@weneorn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• vitalis07 V kullanıcısına yanıt
    dontcategorizeme kullanıcısına yanıt
    Bende öyle bir problem yok, hatta ahize sesi bayağı kaliteli. Aradığınız kişiden kaynaklanıyor olabilir mi? veya kulaklık mikrofonu ile konuşuyorsanız o problem yapıyor olabilir.

@dontcategorizeme

Aynen hocam, sorunsuz çıkması yeterli bir ay beklemek problem değil. İlk kez HTC kullanıyorum ancak haberlerden takip ettiğim kadarıyla pek sorunlu bir marka değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okisht -- 5 Nisan 2015; 15:20:54 >
  • Hmm, o konusmadan E8in de 16 nisanda lolipopu alacagi anlamini cikardim ben de.
    Hayirlisi bakalim...
  • numara engelleme nasıl oluyor bilen var mı? spam mesajları engellemek istiyorum da
  • carmania06 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar merhaba, ben de iki hafta kadar önce telefonu bright garantili olarak hepsiburadadan aldım. Yalnız aldığımdan beri pil performansından pek memnun değilim. Sürekli güç tasarrufunda kullanıyorum. Hattım vodafone, mobil veri açık olduğunda oyun vs oynayıp yoğun kullandığımda geceye doğru pil bitmeye yaklaşıyor. Mobil veriyi kapatıp telefonu pek kurcalamazsam iki günü zar zor tamamlıyorum. Burada okuduğum 48-72 saatlik kullanım süreleri, 7 saat ekran süreleri benim için hayal bile değil. Pilde bir sorun mu var acaba? yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serpico06

Arkadaşlar merhaba, ben de iki hafta kadar önce telefonu bright garantili olarak hepsiburadadan aldım. Yalnız aldığımdan beri pil performansından pek memnun değilim. Sürekli güç tasarrufunda kullanıyorum. Hattım vodafone, mobil veri açık olduğunda oyun vs oynayıp yoğun kullandığımda geceye doğru pil bitmeye yaklaşıyor. Mobil veriyi kapatıp telefonu pek kurcalamazsam iki günü zar zor tamamlıyorum. Burada okuduğum 48-72 saatlik kullanım süreleri, 7 saat ekran süreleri benim için hayal bile değil. Pilde bir sorun mu var acaba? yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Merhaba hocam,

Öncelikle tavsiyem Gsam battery monitör programını kurun ve tam sarjdan sonra normal kullaniminiza devam edin ve pil in bitmesine yakın programdan kullanıma bağlı bilgileri ekran görüntü alıp paylaşın. bu bilgileri kullanarak daha sağlıklı yorum yapabiliriz .

• bugün paylaşıldı,fakat türkiyede ki çift simli değil sanırım.. e8 kullanıcısı değilimde.
     HTC ONE (E8) [ANDROID MARSHMALLOW 6.0.1 - SENSE 7 Güncellemesi geldi]
  • abzurtmen kullanıcısına yanıt
    kısa sürede gelir sanırım bize de, diğerleri için de hazır olduğunu düşünüyorum
  • cengiz-83 kullanıcısına yanıt
    Bu değerler normal mi arkadaşlar? Bana pek sağlıklı gelmiyor da:)
     HTC ONE (E8) [ANDROID MARSHMALLOW 6.0.1 - SENSE 7 Güncellemesi geldi]

• Benim en son aldigim değerler bunlar sende pili bitene kadar kullan sonra karsilastirir. diğer kullanan arkadaşlar da bi yorum yapacaktır.
     HTC ONE (E8) [ANDROID MARSHMALLOW 6.0.1 - SENSE 7 Güncellemesi geldi] HTC ONE (E8) [ANDROID MARSHMALLOW 6.0.1 - SENSE 7 Güncellemesi geldi]

• Teşekkürler, ben de tam kullanımla bi daha caps yollayayım uygulamaları da gösterecek şekilde.
  • serpico06 S kullanıcısına yanıt
    "Ayarlar/Güç/Hızlı Açılış'ı" kapatın öncelikle.

"Ayarlar/Güç/Kullanım" buradan bataryayı hangi uygulamalar kullanmış tek tek kontrol edin. hangi programlar uyanık tutuyor orada ayrıntılarında görünür. mesela bende swarm sürekli uyanık tutuyordu telefonu, uygulamanın ayarlarında uyanık tut diye bir şey işaretliydi o işareti kaldırınca düzelmişti.

ben bunları yaptıktan sonra bataryamdan çok memnunum. yaklaşık 1.5 gün 4.5-5 saat ekran süresi alıyorum çok rahat. 3g wifi hep açık.
  • Arkadaşlar şu ana kadarki en başarılı pil performansım bu oldu herhalde, ki mobil veriyi zaman zaman kapadım. Toplamda 40 dk civarı oyun oynadım, onlar da çok kasan oyunlar değil, 20 dk kadar da GPS açıktı. Diğer değerler resimlerdeki gibi. Qualcommun battery gurusunu yükledim bakalım fark edecek mi biraz daha.

Telefonu seviyorum da keşke 2600 mah yerine 3000 ve üzeri bişey koysalarmış. Önceki telefonum HTC Desire S ti, bir kere pilini değiştirdim 4 yıl kullandım, bu telefonun pili de değişmiyor iki sene sonra çöp olmasından korkuyorum. Tüm bunların yanında dot view kılıfla beraber bambaşka bir karizması oluyor telefonun gören bi bakakalıyor, o da her şeyi unutturuyor:)
     HTC ONE (E8) [ANDROID MARSHMALLOW 6.0.1 - SENSE 7 Güncellemesi geldi] HTC ONE (E8) [ANDROID MARSHMALLOW 6.0.1 - SENSE 7 Güncellemesi geldi]

• quote:

Orijinalden alıntı: carmania06

"Ayarlar/Güç/Hızlı Açılış'ı" kapatın öncelikle.

"Ayarlar/Güç/Kullanım" buradan bataryayı hangi uygulamalar kullanmış tek tek kontrol edin. hangi programlar uyanık tutuyor orada ayrıntılarında görünür. mesela bende swarm sürekli uyanık tutuyordu telefonu, uygulamanın ayarlarında uyanık tut diye bir şey işaretliydi o işareti kaldırınca düzelmişti.

ben bunları yaptıktan sonra bataryamdan çok memnunum. yaklaşık 1.5 gün 4.5-5 saat ekran süresi alıyorum çok rahat. 3g wifi hep açık.

Uygulamalardan swarma girdim ama uyanik tut u kaldir diye bir secenek bulamadim nerede acaba?

• Arkadaşlar merhaba. Şimdi dikkatimi çekti telefonun üst hoparlöründen alt hoparlore nazaran daha az ses çıkıyor sizde de durum aynı mi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: YuMi__YuMi

Arkadaşlar merhaba. Şimdi dikkatimi çekti telefonun üst hoparlöründen alt hoparlore nazaran daha az ses çıkıyor sizde de durum aynı mi acaba?

kaydettiğiniz videoda veya açtığınız müzikle alakalı bir şey olabilir. stereo müziklerde müziğe ve kayıt edilişine bağlı olarak olabilir bunlar. Yine de youtube'a stereo test yazıp deneyebilirsiniz.
  • YuMi__YuMi Y kullanıcısına yanıt
    Dostum bi arkadaş daha öyle sıkıntı yaşamıştı Chrome û kaldır hataya o neden oluyordu htc de aynı çözüm yolunu söyler onlara mesaj atarsan

• Yakında android 5 gelecek herhalde. Dedikodular artmaya başladı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazi versiyonlarina geldi bile...
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.