Şimdi Ara

HTC ONE (E8) [ANDROID MARSHMALLOW 6.0.1 - SENSE 7 Güncellemesi geldi] (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.562
Cevap
19
Favori
49.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar rehberdeki kişilerden hen hangi birini vcard olarak başka birine gönderemiyorum. Gönderilmiş gibi görünüyor ama gönderilmiyor... Deneyip yapabilen varmı yada sorunun kaynağını bilen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antonidas

Yakında android 5 gelecek herhalde. Dedikodular artmaya başladı.

Tayvanda E8 için android 5.0 yayınlanmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okisht

Aynen Tayvan'da yayınlandı, HTC Türkiye ne kadar sürede sunacak acaba
    http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/HTC-One-E8-Desire-Eye-ve-Butterfly-S-modelleri-icin-Lollipop-guncellemesi-basladi.htm

Benimki de tayvan versiyonu ama hala gelmedi

• mrb arkadaşlar, bi kararsızlık halindeyim görüşlerinizi almak istiyorum. 1 aya yakın süredir yeni bir telefon arayışındayım ve e8 ile sony z3 arasında kararsız kaldım. Öyle sürekli telefon değiştiren birisi değilim aldığım zaman 2 sene kullanırım. iki telefonuda teknosada gidip kısa bir süre inceledim yine tam karar veremedim :) e8 in fiyatı tekrar 1.250 tl civarlarına düşerse hemen almayı planlıyorum yada 1 ay kadar daha para biriktirip z3 mü alsam bilemedim. en çok önem verdiğim konulardan birisi telefonun ısınmasıdır, çok fazla oyun oynarım. ikisinin tipi de kasa kaliteside güzel, e8 plastik ama öyle samsungun çakma plastiklerinden değil güzel bi hissi var. kamerası tabi z3 ün gerisinde ama aydınlık ortamdaki kalitesi yeterli geldi bana. kısaca durum bu görüş ve tavsiyelerinizi bekliyorum:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CastieL_86

mrb arkadaşlar, bi kararsızlık halindeyim görüşlerinizi almak istiyorum. 1 aya yakın süredir yeni bir telefon arayışındayım ve e8 ile sony z3 arasında kararsız kaldım. Öyle sürekli telefon değiştiren birisi değilim aldığım zaman 2 sene kullanırım. iki telefonuda teknosada gidip kısa bir süre inceledim yine tam karar veremedim :) e8 in fiyatı tekrar 1.250 tl civarlarına düşerse hemen almayı planlıyorum yada 1 ay kadar daha para biriktirip z3 mü alsam bilemedim. en çok önem verdiğim konulardan birisi telefonun ısınmasıdır, çok fazla oyun oynarım. ikisinin tipi de kasa kaliteside güzel, e8 plastik ama öyle samsungun çakma plastiklerinden değil güzel bi hissi var. kamerası tabi z3 ün gerisinde ama aydınlık ortamdaki kalitesi yeterli geldi bana. kısaca durum bu görüş ve tavsiyelerinizi bekliyorum:)

Ben de z3c ve e8 arasinda kalmistim. Fakat z3 serisindeki hizli isi degisiminde catlayan yekpare cam kasa ve bazilarinin cektigi resimlerde cikan morluk problemi yuzunden elemek zorunda kaldim ve e8 aldim. Bu sorunlari iyi arastirirsaniz aradiginiz cevabi bulursunuz...

• weneorn kullanıcısına yanıt
    bildiğim kadarıyla dual sim olanlar için gelmiş. benim tahminim bizim e8lere 16 nisanda gelecek. sadece tahmin.

• bu arada resmi kaynak olmamakla birlikte LlabTooFeR - ki kendisine güvenirim- lollipop 5.02 alan cihazlara sense7 verilmeyeceğini, sense7nin m9 modeli dışındaki sadece bazı modeller için 5.1 güncellemesi ile birlikte verileceğini tweetlemiş. daha önce e8in sense7 alacağını da yazmıştı. ben buradan içler dışlar çarpımı yaptığımda lollipop 5.1 güncellemesini de alacağımız sonucuna varırım arkadaş.

• quote:

Orijinalden alıntı: CastieL_86

mrb arkadaşlar, bi kararsızlık halindeyim görüşlerinizi almak istiyorum. 1 aya yakın süredir yeni bir telefon arayışındayım ve e8 ile sony z3 arasında kararsız kaldım. Öyle sürekli telefon değiştiren birisi değilim aldığım zaman 2 sene kullanırım. iki telefonuda teknosada gidip kısa bir süre inceledim yine tam karar veremedim :) e8 in fiyatı tekrar 1.250 tl civarlarına düşerse hemen almayı planlıyorum yada 1 ay kadar daha para biriktirip z3 mü alsam bilemedim. en çok önem verdiğim konulardan birisi telefonun ısınmasıdır, çok fazla oyun oynarım. ikisinin tipi de kasa kaliteside güzel, e8 plastik ama öyle samsungun çakma plastiklerinden değil güzel bi hissi var. kamerası tabi z3 ün gerisinde ama aydınlık ortamdaki kalitesi yeterli geldi bana. kısaca durum bu görüş ve tavsiyelerinizi bekliyorum:)

Z3 test etmediğim için bir şey diyemeyeceğim ama htc telefonlarının çoğunu test ettiğim için şunu söyleyim ,e8 kesinlikle alınası bir telefon. kamera olayına takılmayın hocam bence gündüz çekimlerinde yeterli seviyede.

İlk defa kullandığım bir akıllı telefonu elimden bırakasım gelmiyor ciddiyim. Hız stabilite arıyorsanız kesinlikle htc derim. (gariptir m serilerinde kronik sorunlar boy gösterirken e8 hakkında internette hiç şikayet yok)

• dontcategorizeme kullanıcısına yanıt
    Galiba sense 7'yi m9 satışlarını düşürmemek için 5.0.1 ile vermeyecekler. Lolipop gelsin gelmesinede umarım cihazda performans katkısı görürüz, kaldıki şuanki haliyle bile uçuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: EmuMaster

Galiba sense 7'yi m9 satışlarını düşürmemek için 5.0.1 ile vermeyecekler. Lolipop gelsin gelmesinede umarım cihazda performans katkısı görürüz, kaldıki şuanki haliyle bile uçuyor

ben zaten gelir gelmez lollipopa yükseltmeyi düşünmüyorum. sense7 aklımı çekiyordu, o da bu güncellemeyle gelmeyecek, dolayısıyla şu an ben de memnunum ve gerekmedikçe telefonla oynamaya pek niyetim yok.

• daha önceki soruma cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim. henüz telefonu almadım ama kılıf araştırmaya başladım (: bu hafta içi alcam inş telefonu. rock marka şeffaf kapaklı bir kılıf gördüm kullanan var mı acaba bunu ?

http://www.mobilcadde.com/rock-htc-one-e8-uyku-modlu-seffaf-kapakli-siyah-kilif-27055

dot view kılıflarlara da baktım, kimisi 29tl kimisi 35 tl kimi 40 tl. daha pahalılarıda var tabiki.bu yazdığım fiyata alan arkadaslar kimisi çok memnun kimisi çok adi plastik gibisinden yorumlar yapmış. tabiri caizse her kafadan ses çıkmış (: bu kılıflardan kullanan ve memnun olan arkadaslar nerden aldıklarını link atabilirlerse çok makbule geçer.

• Arkadaslar ben bu telefondan alacagim ama hepsiburada/hizlial gibi yerlerde bulamadim nereden bulabilirim maksimum 1400 tl verebilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrelio

Arkadaslar ben bu telefondan alacagim ama hepsiburada/hizlial gibi yerlerde bulamadim nereden bulabilirim maksimum 1400 tl verebilirim.

ben de araştırıyorum şu anda en uygun istanbulbilisim de bulabildim 1349 TL
  • CastieL_86 C kullanıcısına yanıt
    Hic kullanmadim o siteyi guvenilirmi ki bi de garanti hangi firma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • swarm uygulamasında ayarlara giriyorsunuz, gizlilik menüsünde arka plan yer bildirimi diye iki seçenek var o işaretleri kaldırırsanız swarm telefonunuzu uyanık tutmaz.
  • carmania06 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah cok tesekkurler

• ben de z3 compact- z2 - ile e8 (e8 in varlığını bu gün keşfettim) arasında kaldım, uygun fiyatlı bakıyorum, teknosa 1600 tl ama vatan ve istanbul bilişim 1300-1400 civarlarını görmüş ancak stoklarında yok, tekrar eklenirmi duyumu falan olan var mı? sanki daha ucuz muş telefon da piyasada kalmamış.
    -----
    şu an s4 kullanıyorum, töövbeeee bi daha mı o marka, önceki iki telefonum htc idi, bu görüşte bulunsun belki ihtiyacı olan olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konsilyer -- 14 Nisan 2015; 12:01:47 >
  • sprint e8 modelini kullanan var mı acaba ? adam gibi bir rom bulamadım buna. nerden yükleyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrelio

Hic kullanmadim o siteyi guvenilirmi ki bi de garanti hangi firma

Bi arayıp sorun hocam isterseniz en sağlam bilgiyi bu şekilde alırsınız.

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.