Şimdi Ara

HTC ONE (E8) [ANDROID MARSHMALLOW 6.0.1 - SENSE 7 Güncellemesi geldi] (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.562
Cevap
19
Favori
49.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biliyorum hocam facebook messenger ile alakalı bir sorun aynısı bendede var dediğim gibi ayarlardan sadece gözükmesini istediğiniz albümleri seçin olay tamamdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dot View kılıf kullananlara bir sorum olucak N11'de 30-35 lira civarı satılan kılıflar alınır mı? orjinal olduğunu pek sanmıyorum ama sorun olur mu uyumsuzluk, çalışmama gibi ona göre alacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: NéGRo

Dot View kılıf kullananlara bir sorum olucak N11'de 30-35 lira civarı satılan kılıflar alınır mı? orjinal olduğunu pek sanmıyorum ama sorun olur mu uyumsuzluk, çalışmama gibi ona göre alacağım

Kesinlikle orijinal değil hocam. Ama orijinal olduğunu söylemeseler kimse de anlayamaz bence. Bana da yurt dışından geldi kutusu hariç en ufak yok. Ne kalite olarak ne de kullanım olarak.

• Arkadaşlar uzun süredir kullanan kişiler yorum yapabilirse sevinirim.
    Telefon hakkında olumsuz bir durumla ya da kronik bir sorunla karşılaşan oldu mu?
    Ya da donma, kasma, şişme gibi sistem sorunları oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tom Waits

Arkadaşlar uzun süredir kullanan kişiler yorum yapabilirse sevinirim.
    Telefon hakkında olumsuz bir durumla ya da kronik bir sorunla karşılaşan oldu mu?

forumu takip ettiğim kadarıyla kronik bir problemle karşılaşan olmadı. performans olarak gayet akıcı buluyorum ben cihazı hiç bir sorunla karşılaşmadım çok zorladığım zamanlarda dahi. bataryası beni çok memnun ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okisht

quote:

forumu takip ettiğim kadarıyla kronik bir problemle karşılaşan olmadı. performans olarak gayet akıcı buluyorum ben cihazı hiç bir sorunla karşılaşmadım çok zorladığım zamanlarda dahi. bataryası beni çok memnun ediyor

Teşekkürler hocam cevabiniz için. Tek kafama takılan fiziksel tuşu olmamasi. Sevmiyorum o şekilde olunca. Ama telefon hem tip olarak hem donanim olarak çok iyi. Galaxy a5 ve bunun arasinda kaldim biraz daha kurcalayip karar vericem artık

• Tom Waits kullanıcısına yanıt
    benimde önceki telefonumda fiziksel tuş vardı ama kolay alışılıyor açıkçası. uygulamalarda tuşlar kayboluyor zaten o yüzden problem yaşamadım

a5 performans olarak daha geride ancak fiyatı da daha uygundu sanırım
  • Okisht kullanıcısına yanıt
    A5 aslinda f/p orani olarak olumsuz. O donanım için 1400 çok pahalı ama ucuz yollardan temin ediliyor. Tip olarak çok güzel olmuş metal çerçeve yakışmış fakat işte htc de aklimi çeliyor o da çok iyi ve fiyatıda bence makul o donanımla. Açıkcasi elimde birer kez daha deneyip alıcam sanırım. Sağolun yorumlarınız için

• quote:

Telefon oldukça güzel. Aşırı kurcalamadigim zamanlarda 3 gün beni idare ediyor. Tek sevmediğim yanı fiziksel tuşu olmaması ve telefoncular tarafından bilinmemesi. Adamlara e8 için kılıf var mı diye soruyorum telefona acayip acayip bakıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jack33 -- 19 Nisan 2015; 18:04:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tom Waits kullanıcısına yanıt
    Rica ederim şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanın
  • Şu telefonu alacağım ama iyi bir kampanya denk getiremedim bir türlü! Hepsiburada 1200 küsür olmuştu bi ara bi kaçırdım o kampanyayı çok fena hevesim kaçtı. Bekliyorum bakalım iyi bir kampanya olursa hemen alacağım
  • Benimle aynı seriye sahip birine güncelleme gelmiş xda da (tek sim taiwan model). Bakalım sıra ne zaman bize gelecek. Yani tek simlere de başlamış...

• Selam arkadaşlar,

Resimdeki saat tarih hava durumu üçlüsünü bir türlü bulamadım. Widget larda da yok . Nerden bulabiliriz ?
     HTC ONE (E8) [ANDROID MARSHMALLOW 6.0.1 - SENSE 7 Güncellemesi geldi]

• cengiz-83 kullanıcısına yanıt
    Selam dostum,
    ben şu fotoğraftakini kullanıyorum saat,tarih ve hava durumunu gösteriyor

widget'larda farklı çeşitleri de var şu şekilde bi göz at istersen

• selam hocam ,

Widget larda var biliyorum. Ama benim aradığım özellikle bu çok sade ve şık duruyor. Temalara göz attığım zaman bütün ana sayfalarda bu şekil gösteriyor. Ama temayı yuklememe rağmen ben bu görüntüyü bulamadim.

Acaba sense 7 ile ilgili olabilir mi ?

• cengiz-83 kullanıcısına yanıt
    evet hocam şeffaf görünüm sense 7 ile alakalı, bende güzel bir tema yaptım ancak mesajlara vs girince şeffaf olmuyor ayarlardığım gibi, sense 7 ile gelecek o özellikler sanırım
  • avrupaya dagitilmaya baslanmis,llab tweet atti,hayirli olsun simdiden.

edit: avrupadaki cift simliler icinmis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abzurtmen -- 20 Nisan 2015; 15:35:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abzurtmen

avrupaya dagitilmaya baslanmis,llab tweet atti,hayirli olsun simdiden.

Tayvan,Honkong,Hindistan,Tayland, Rusya,Ermenistan,Pakistan almış güncellmeyi. Desire 816 ın E8 den önce güncelleme alması da bi saçma olmuş:)

• quote:

Orijinalden alıntı: metallish

quote:

Orijinalden alıntı: abzurtmen

avrupaya dagitilmaya baslanmis,llab tweet atti,hayirli olsun simdiden.

Tayvan,Honkong,Hindistan,Tayland, Rusya,Ermenistan,Pakistan almış güncellmeyi. Desire 816 ın E8 den önce güncelleme alması da bi saçma olmuş:)

evet ben ona cok sasirdim acikcasi

• quote:

Orijinalden alıntı: EmuMaster

Biliyorum hocam facebook messenger ile alakalı bir sorun aynısı bendede var dediğim gibi ayarlardan sadece gözükmesini istediğiniz albümleri seçin olay tamamdır

Benim Htc galeri en guncelde fakat oyle bir ayar yok denilen yerde. Whatsapp e falan ne gelirse galeride de cikiyor. Bir turlu kurtulamadim...
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.