Şimdi Ara

HTC ONE (E8) [ANDROID MARSHMALLOW 6.0.1 - SENSE 7 Güncellemesi geldi] (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.562
Cevap
19
Favori
49.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cevap için teşekkürler, peki uzun vadede batarya ömrünü etkilermi sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmuMaster

Cevap için teşekkürler, peki uzun vadede batarya ömrünü etkilermi sizce?

Valla etkiler diyen de oldu etkilemeyebilir diyen de. Ben o yuzden acil durumlarda kullanacagim gibi...
  • Arkadaşlar konuşma sırasında kulağıma gelen hoparlör sesi hep en sonda oluyor. Her arama için ayrı ayrı kısmak zorunda kalıyorum. Yok mudur bunun bir çaresi?

• quote:

Orijinalden alıntı: weneorn

quote:

Sonucu bekliyorum öyleyse hocam

Bir saat elli dakka da yüzde on sarjdan yüzde yüze çıkardı. Özellikle ilk yüzde 30-40 lara gerçekten hızlı çıkıyor. Yani zor zamanlarda can kurtarır bu şekilde. Tavsiye ederim bu quick şarj olayını yani...

e8 quick charge desteğine sahip değil benim bildiğim, m8 de vardı, belirttiğiniz şarj süresi oldukça iyi.

Yurt dışından mı aldınız şarj aletini? Bende e8 almayı düşünüyorum, en büyük tereddütüm bu quick charge olayiydi, eğer çalışıyorsa çok iyi oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: |RS|

quote:

quote:

Bir saat elli dakka da yüzde on sarjdan yüzde yüze çıkardı. Özellikle ilk yüzde 30-40 lara gerçekten hızlı çıkıyor. Yani zor zamanlarda can kurtarır bu şekilde. Tavsiye ederim bu quick şarj olayını yani...

e8 quick charge desteğine sahip değil benim bildiğim, m8 de vardı, belirttiğiniz şarj süresi oldukça iyi.

Yurt dışından mı aldınız şarj aletini? Bende e8 almayı düşünüyorum, en büyük tereddütüm bu quick charge olayiydi, eğer çalışıyorsa çok iyi oldu.

tüm snapdragon 800 ve 801li modellerde yok yazilimsal olarak da desteklenmesi gerekiyor ancak öne e8de hızlı şarj özelliği var.

• Beyler telefonun ekranını nedense begenmedim.Soluk duruyor onun dışında herseyinden memnunum çok hızlı meret htc arayuzu biraz sıkıcı ama yağ gibi akıyor tavsiye ederim hız arayanlara.

• quote:

Orijinalden alıntı: |RS|

quote:

quote:

Qualcomm un sitesinde direk gozukmuyor ama surada(http://www.htc.com/us/accessories/#!pid=htc-one-m9&acc=htc-rapid-charger-2) goreceginiz uzere E8 de geciyor ozelliklerde.

Yurtdisinda yasiyorum o yuzden E8 imde Trdeki versiyon degil ama bildigim kadariyla tum E8lerde var bu ozellik. Amazondan aldim ayrica. Ek olarak bir iki yerde bu tur sarj cihazina baglayinca telefonda quick sarja bagli oldugunu gosterir bir ibare cikiyormus diye gormustum ama bende cikmadi. Belki de yanlis gormusumdur ya da bendekinde cikmiyordur. Ama deger ortada. Normal 2A sarj cihazi takilinca da ayni degeri verir mi bilmiyorum ama. Ayrica yukarida da yazdigimiz gibi surekli quick charge kullanmak pile uzun donemde zarar verebilir deniyor. O konuda da kesin bilgi yok gibi...

• twitter'da bizim e8 için lollipop ve sense7 güncellemesinin bu ay dağıtılmasını okudum. bilginiz olsun.
    bu arada sense7ye geçmeden önce blinkfeed güncellemesini google playden yaparsanız sense7 temalarını ve renklerini kullanabiliyorsunuz. kesinlikle öneriyorum. blinfeedin adı google playde htc giriş olarak değiştirilmiş onu da belirteyim.

• dontcategorizeme kullanıcısına yanıt
    Nerede okudunuz, haberini hazırlayayım ben denk gelmedim de, resmi bir kaynak mı?
  • Bataryadaki sıkıntı tamamen gitti çok iyi rakamlar elde ettiğimi düşünüyorum. Tam 3 gün ve 2 saat 40 dk ekran süresi.

HTC ONE (E8) [ANDROID MARSHMALLOW 6.0.1 - SENSE 7 Güncellemesi geldi] HTC ONE (E8) [ANDROID MARSHMALLOW 6.0.1 - SENSE 7 Güncellemesi geldi] HTC ONE (E8) [ANDROID MARSHMALLOW 6.0.1 - SENSE 7 Güncellemesi geldi]

• Arkadaşlar bu telefonda 4g desteği mevcut mu çift tıkla ekranı açma özelliği var mı cevaplarsanız sevinirim

• Bende satın aldım internet üzerinden, bu hafta içi elime geçecek bakalım...
  • fuleCo kullanıcısına yanıt
    Her iki özellik de mevcut.
  • Rapid charger'a veya muadil bir hızlı şarj cihazına Türkiyedeki alışveriş sitelerinde rastlayan oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okisht

Nerede okudunuz, haberini hazırlayayım ben denk gelmedim de, resmi bir kaynak mı?

twitter'da Mo Versi (htc ürün yönetimi başkanı sanırım) twit atmış. kaynak sağlam gibi geldi bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: dontcategorizeme

quote:

twitter'da Mo Versi (htc ürün yönetimi başkanı sanırım) twit atmış. kaynak sağlam gibi geldi bana.

Lollipop geleceğini söylemiş yalnızca tarih yok sanırım. Ama yine de bu ay içerisinde gelmesi bekleniyor zaten HTC takviminde. Desire 816 için de bu ay denilmiş
  • Bende aranıza yeni katılanlardanım Desire 820 almaya gidip E8 alıp çıktım sürekli telefon değiştiren biri değilim almışken biraz daha verip E8 alayım bari derim. Arayüzü olsun tasarımı olsun her zaman beğendiğim telefondu htc ilk görüşlerim olumlu eleştireceğim tek taraf kapasitif tuşlar yerine sanal tuşlar tercih edilmiş olması sense yağ gibi akıyor lolipop içinde fazla beklemeyiz umarım.
  • Hayırlı olsun, nisan ayı içerisinde çıkacak diye düşünüyorum. yıl sonuna kadar 5.1'i de alsak harika olur.
  • Okisht kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam, dediğiniz gibi bu ay içinde 5.0 bu yıl içinde de 5.1 gelirse çok iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: dontcategorizeme

quote:

Ben de baktim ama direk E8 ibaresi goremedim tweetlerinde?

5.0 daki ram sizmasi olmadigi surece 5.1 in ne zaman gelecegi pek de onemli degil acikcasi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weneorn -- 5 Nisan 2015; 4:16:18 >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.