Şimdi Ara

HTC ONE (E8) [ANDROID MARSHMALLOW 6.0.1 - SENSE 7 Güncellemesi geldi] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.562
Cevap
19
Favori
49.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben g3 16 gb modelini kullanıyordum, şöyle söyleyim eşekten inip ferrariye bindim. Telefon harikulade. Herkesin övdüğü kadar varmış gerçekten. Hız stabilite ses arıyosanız bu telefon sizin için. İnanın pişman olmazsınız sırf metal kasa diye m8 almaya gerek yok bu cihaz plastik olmasına rağmen size kalitesini hissettiriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2181679

quote:

Orijinalden alıntı: dontcategorizeme

quote:

Orijinalden alıntı: franker03

Klavyeye önerisi olan varmı alışamadım klavyesine bi türlü

SwiftKey...

TouchPal X de çok iyidir..

deneyeceğim teşekkürler
  • EmuMaster kullanıcısına yanıt
    Ana kameradan memnun musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoldaTr -- 20 Mart 2015; 6:11:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoldaTr

Ana kameradan memnun musunuz?

Kıyaslamalarımı g3e göre yapacak olursam g3ün gerisinde arka kamera. Tek flash yerine 2 flash konulabilirdi. G3 akşam çekimlerinde video olsun resim olsun gayet güzeldir ama e8 malesef karlamalarla boğuşuyor. Gündüz çekimindede orta seviye tatmin edici bir performans sunuyor.

Ama aklınız bulanmasın m8in 4 mp kamerasının yanında bunun 13mp kamerası gayet tatmin edici.
  • Fiyat 1399 olmuş fiyat olarak yine alınabilir ama cazibesini yitirdi.

• Merhaba arkadaşlar,

Dün itibarı ile aranıza katıldım listeye ekleyebilirsiniz beni de.

Bir sorum var cihazla ilgili . Mobil şebeke işaretinin yanında bi işaret çıkıyor . Bunun anlamını bilen varmı ?
     HTC ONE (E8) [ANDROID MARSHMALLOW 6.0.1 - SENSE 7 Güncellemesi geldi]

• Nfc açık kalmış nfc simgesi.
  • Hepsiburada'dan nefret ediyorum Bu akşam Teknosa'ya gidip ürünü inceleyip hepsiburada'dan sipariş verecektim ama 1400 tl olmuş üstelik 12XX TL'ye son 70 ürün diyordu sabah.
  • SoldaTr kullanıcısına yanıt
    Pazar 1229 tl'ye satılıyordu... Bir de bugün bir ara 50 tane stok vardı sonra 65 oldu... Telefon biraz satınca fiyatı artırdılar. Bekleyin biraz belki tekrar düşer... Bana düşer gibime geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepsiburada 1399 artık bu fıyata alınmazz

ALMAYALIM fıyatı düşürsünler bu ne yaa sabah baktım 1279 du kredı kartı lımıt actım fıyat olmus 1400 yuhhh
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadro

hepsiburada 1399 artık bu fıyata alınmazz

ALMAYALIM fıyatı düşürsünler bu ne yaa sabah baktım 1279 du kredı kartı lımıt actım fıyat olmus 1400 yuhhh

Bizde de tam tersi oldu; 1400 e almıştık 1228e düştü. Şimdi tekrar çıktı arada alanlar karlı çıktı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• acer_sahibi77 kullanıcısına yanıt
    Yahu beyler size yemin ediyorum tam 1279'a alıyordum HB'den. Kredi kartını bulamadım, daha doğrusu cüzdanı bulamadım. Araya birkaç işim de girdi, almayı 3-4 saat erteledim, bir baktım 1400 olmuş. Gerçekten çok üzüldüm, ne yapacağım ben şimdi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburada çakallığı bunu hep yapıyorlar
  • Benim bildiğim "bu fiyata son şu kadar ürün kampanyası" nda fiyatlar sabit olur. Bu sitenin nasıl bir kampanya yaptığıda belli değil. Ürün biraz fazla satılınca çakallık edip tekrar fiyatı yükseltmişler. Hadi 50 liralık artış neyse sorun olmazda fiyatı tekrar 1400e çekince almanın pek mantığı kalmıyor. 1228 liraya alanlardan birisi olarak firmanın yaptığı şey hiç ticaret ahlakına uygunddeğil.
  • Arkadaşlar bana kalırsa fiyat kısa zaman içinde tekrar düşecektir. Birkaç gün bekleyin

• Arkadaş lar dükkanımda çok uygun fiyata e8 var 0 dan farkı yok emin olun. Buradan bir arkadaşa nasip olursa daha iyi olacak

• Merhabalar
    Bende telefonu alıp sizin aranıza katıldım :). telefonu 1279 olduğunda aldım. 50 tl lik artış fazla etkilemedi ama 1399 olsa idi sanırım vazgeçerdim. Bu tarz inidirim yap sonra satılırsa yükselt taktiği kötü bir strateji.
  • Kader kısmet olayı. Bekle biraz derim ama yine de sen bilirsin.

Bence ellerinde stok var. Bir ara 50 adet var gözüküyordu az süre sonra 65 oldular.

Edit: 1229 tl'den 1279 artırdıklarında dolarla alakalı sanmıştım ama alakası yok büyük olasılık.

Ellerinde belli bir adet var satabilecekleri en mantıklı fiyatı bulmaya çalışıyorlar sanki.

Bilemedim belki de benim yürüttüğüm mantık saçmadır.

Ben tekrar fiyatın ineceğini düşünüyorum satışlar biraz azalırsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acer_sahibi77 -- 20 Mart 2015; 22:58:00 >
  • acer_sahibi77 kullanıcısına yanıt
    Boyle fiyat oldugundan tabii ki bekleyecegim hocam. 1400'e bunu alacagima biraz daha ekleyip daha iyi HTC modeli alirim.

Keske 1229 dan alsaydik..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat tamamen mağazanın satış stratejisi ile ilgili....
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.