Şimdi Ara

HTC ONE (E8) [ANDROID MARSHMALLOW 6.0.1 - SENSE 7 Güncellemesi geldi] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.562
Cevap
19
Favori
49.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar m8 cam filmleri uyuyormu telefona taktıran veya deneyen var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enigma37 kullanıcısına yanıt
    Aynen, ekrandaki pikseller onlar.

• Bu arada advanced wifi settingste scanning always available gibi bir secenek var. Ben onu off yaptim cunku yazdigina gore wifi kapali bile olsa o kullanmaya devam ettiriyormus...
    bende denedim ama yazdığına benzer birşey olmadı ya da ben tam anlamamış da olabilirim.

• MinotauR kullanıcısına yanıt
    Kılıfı aldığım eleman ekran koruyucu film göndermişti ve üzerinde M8 yazıyordu. Benim telefona taktım ve tam olmadı maalesef boylamasına 1-2 mm uzun geldi. Bence direk E8 için olanını alırsanız daha iyi olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • weneorn kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bende de kapalı bir de gps i de kapatıyorum google konum güncelleme falan şarj düşmanı resmen.

• dontcategorizeme kullanıcısına yanıt
    Hocam telefonu kılıftan çıkar ve sanki oyun oynarmış gibi telefonu yatay konumda tut. Daha sonra baş parmaklarını mikrofon ve ön kameranın olduğu plastik kısımlara koy ve sanki telefonu kırmaya yada bükmeye çalışırmış gibi çok hafif bir şekilde bir elinle aşağı hareket ettirirken aynı anda öbür elinle de yukarı hareket ettir. İşte bu hareketleri yavaş yavaş sürekli yaptığımda sanki telefonun bataryası yada ana kartı oynuyormuş hissi veriyor ve çok hafif tık sesi geliyor. Biraz uzun oldu ama anlaşılmıştır umarım Bir de bugün telefon soğukken yapmadığını ısınınca yaptığını fark ettim. Sanki telefonun plastik olmasından kaynaklanıyor gibi geldi bana. Siz ne dersiniz bu konu hakkında? Servislik bir durum falan var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enigma37 -- 18 Mart 2015; 21:45:21 >
  • Okisht kullanıcısına yanıt
    Diğer android telefonlar gibi özellikler-> pil -> ekran'dan görebilirsiniz ekran süresini... Yok mu HTC'de öyle birşey..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dot view kılıflarla ilgili olarak arkadaşlar orjinal kılıf gibi çakma kılıflarla da mıknatıs var, mıknatıs olmayan kılıfları almayın,
    yalnız dot view kılıflarda mıknatıs diğer kılıflardaki gibi açılan kenarda değil, katlanan kenarda oluyor. yani orjinal kılıfın ön yüzünde, sol ortada, htc logosunun bulunduğu yerde mıknatıs olması lazım, yoksa kılıf kullanışlı olmaz. imkanınız varsa almadan önce deneyin. ben de çakma dot view var ve mıknatısl, açılma diye bir sorun yok. orjinalden tek farkı bahsettiğim yerde htc logosu yok ve orası boş bırakılmış. 40tlye almıştım sanıyorum. fotosu ilk mesajda var.

tekrar denedim ama bir ses gelmedi, çok da zorlamak istemedim açıkçası, bükme testini kendi telefonumda yapmak istemem, :))

eğer bahsettiğin ses çok zorlamadan, basit hareketlerde geliyorsa servise sormanı öneririm, ama biraz zorlandığında geliyorsa, telefonu zorlama :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dontcategorizeme -- 18 Mart 2015; 22:30:36 >
    Bilgilendirme için teşekkürler. Hepsi burada.com'da satılan nasıl acaba? Sizin dediklerinizden mi?

• Merhaba arkadaşlar hepsiburadada htc one e8 sınırlı stokta 1280 liraya düştü bende lg g2 var satıp birikmiş paramı ekleyip bunu almayı düşünüyorum bataryası 2600 mah olmasına rahmen benzer veya daha iyidir diye tahmin ediyorum lg g2 kamera güzel ama geceleri çok kötü ve videolarda otomatik odaklama sorunu var ayrıyetten telefonun hoparlör seviyesi. Ve geçmek istememim sebebi daha kaliteli firma ve daha iyi bir telefondur diye düşünüyorum sizin görüşleriniz nelerdir ?
    Haklısın hocam mıknatıs varmış tam da dediğin yerde. Denedim gördümBükülme olayına gelince ben de zaten cok zorlamıyorum telefonu zaten çok zorlarsam elimde kalacak gibi geliyor Servise bi sorayım bakalım ne diyecekler. Bi arkadaşın M8 inde benzer durum varmış servis onarmış. Asıl merak ettiğim bu durumun kronik mi yoksa bana mı has olduğu çünkü düşürme yada darbe yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enigma37 -- 18 Mart 2015; 22:51:28 >
  • maskedboy M kullanıcısına yanıt
    Telefon pazartesi gününe kadar 1229 tl'ye satılıyordu. Ama herhalde doların artmasıyla değiştirmek zorunda kaldılar ama yine de çok güzel bir fiyat.
    Ben de almayı düşünüyorum. Ben gidip bir teknosada demedim arayüzü çok hoşuma gitti takılma gecikme yok. Tabiri caizse yağ gibi akıyor. Bayağı bir video inceleme izledim fena söz eden yok. Hatta çoğu bazı yerlerde daha pahalı olan ikizi HTC One M8'den bile iyi diyor.
    Burada kullanan arkadaşlardan da neredeyse hiç şikayet yok gibi...
    Onlar biraz daha detaylı bilgi verir sana.
    Bana göre donanım ve markasına göre gerçekten çok uygun fiyatlı bir ürün... Normalde HTC güzel ürünler üreten ve onları bayağı pahalıya satan bir firmadır. Bu telefonun gerçekten f/p ürünü olduğu söylenebilir...

• Arkadaslar ben bu telefon ile G2 arasinda kararsiz kaldim. Siz kullanicilar ne dersiniz?

Birde bu telefonun sorunlari var mi? Begenmediginiz yonleri var mi?

Tesekkurler.

• G2'de çok güzel bir telefon. Almasam da en çok beğendiğim telefondu ama sanki HTC E8 daha güzel bir seçim.. Git ikisini de gör bir teknomarkette kurcala biraz ona göre karar ver... Ama HTC'yi beğeneceğini düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: maskedboy

Merhaba arkadaşlar hepsiburadada htc one e8 sınırlı stokta 1280 liraya düştü bende lg g2 var satıp birikmiş paramı ekleyip bunu almayı düşünüyorum bataryası 2600 mah olmasına rahmen benzer veya daha iyidir diye tahmin ediyorum lg g2 kamera güzel ama geceleri çok kötü ve videolarda otomatik odaklama sorunu var ayrıyetten telefonun hoparlör seviyesi. Ve geçmek istememim sebebi daha kaliteli firma ve daha iyi bir telefondur diye düşünüyorum sizin görüşleriniz nelerdir ?

Htc E8 daha dusuk seviye bir telden gecerken(ya da benim gibi Iphonedan kar ederek geciyorsan) ya da yeni alirken albenisi yuksek bir telefon. Ama halihazirda duzgun calisan bir G2den gecmek sadece israf olur benim gorusume gore. Ha S6 ya M9 a falan gecmek istiyorum ve zaten mali bir sorunum da yok diyorsan o baska. Ama senin durumunda birikmis parana yazik edersin kanimca. Elindeki sorunlari cozmek icin farkli romlar yukleyerek cozumler uretmek bana daha mantikli geldi ...

• acer_sahibi77 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu telefonun olumsuz yonleri nelerdir?

Mesela G2'de hafiza arttirilmiyor. Boyle sorunlar var mi yani?

Bu arada hizli cevabiniz icin sagolun.

• weneorn kullanıcısına yanıt
    M9'da mübarek 3000 TL civarı deniyordu. Dün akşam Turkcell'in sayfaya bakiyordum 2799 TL fiyat koymuş önsiparişe de 300 TL hediye çeki veriyor.
    Şu HTC E9'da bir açıklamadı gittiler. Gayet sağlam bir telefon olacak gibi... Ama fiyatı herhalde 2000 tl'yi bulur onunda.

• Klavyeye önerisi olan varmı alışamadım klavyesine bi türlü

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.