Şimdi Ara

HTC ONE (E8) [ANDROID MARSHMALLOW 6.0.1 - SENSE 7 Güncellemesi geldi] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.562
Cevap
19
Favori
49.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar iphonedeadpt.****.com sitesini kullanarak güç tasarruf modundan çıkarıp son parlaklıkta ekranı ölü piksel testi için kontrol ettim. Fakat çok silik ekranın enine uzanan eşit aralıklarda çizgiler gördüm. Siz de bir kontrol edebilir misiniz? Ekran mı sorunlu yoksa görüntüyü veren ekran panelinin normali mi öyle? Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TechTR -- 17 Mart 2015; 20:42:02 >
  • telefona nano sim gerekiyormuş ,eski telin ekranı kırık olduğu için pin kodu da giremiyorum telefonsuz kaldık bu gece.
  • TechTR T kullanıcısına yanıt
    Hocam bir ss koysanız çok güzel olur.
    Nasıl birşey olduğunu görelim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • acer_sahibi77 kullanıcısına yanıt
    Birazdan ekliyorum hocam.
  • YuMi__YuMi Y kullanıcısına yanıt
    Htc One S kullanıcısı olarak karşılaştırmalı yorumunuzu merakla bekliyorum.
    Sağol hocam...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bankayla ilgili bir problem oldu sanırım hepsiburada hemen göndermeye bilir ama gönderir göndermez kamera testini vs. yapacağım ne kadar gelişme var ne kadar yok görücez. @acer_sahibi77 bugün vodafone bayisine gittim orijinal dot view kılıfını gördüm fakat 125 TL gibi afaki bir fiyat istediler. İşin sonucu olarak büyük ihtimal gittigidiyor.com gibi yerlerden 50 tl gibi bir fiyata satın alacağım fakat önce telefonun gelmesi lazım. :)
  • Ayrıca başka karşılaştırmamı istediğiniz bir şey varsa burdan yazın onları da eklerim. Birde telefonda başka bir rom yüklü sense 5 li bir rom bilginiz olsun.
  • Art arda çok yazı yazdım ama bunu da göstermek istiyorum. Telefonda yaptığım sadece yazılımsal değişiklik değil. Kasa da çok fazla soyulma olunca bende komple zımparaladım ve ortaya çıkan sonuç :)
     HTC ONE (E8) [ANDROID MARSHMALLOW 6.0.1 - SENSE 7 Güncellemesi geldi] HTC ONE (E8) [ANDROID MARSHMALLOW 6.0.1 - SENSE 7 Güncellemesi geldi] HTC ONE (E8) [ANDROID MARSHMALLOW 6.0.1 - SENSE 7 Güncellemesi geldi]

• acer_sahibi77 kullanıcısına yanıt
    Hocam çektim ama belli olmuyor fotolarda. Müsait olduğumda gidip mağazada teşhir ürünü kontrol edeceğim bir de. Diğer arkadaşlar da kontrol ederlerse sevinirim. Teşekkürler...

HTC ONE (E8) [ANDROID MARSHMALLOW 6.0.1 - SENSE 7 Güncellemesi geldi] HTC ONE (E8) [ANDROID MARSHMALLOW 6.0.1 - SENSE 7 Güncellemesi geldi] HTC ONE (E8) [ANDROID MARSHMALLOW 6.0.1 - SENSE 7 Güncellemesi geldi]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TechTR -- 17 Mart 2015; 21:37:49 >

• YuMi__YuMi Y kullanıcısına yanıt
    Valla ben Ankara'da birkaç Vodafone bayisine sordum çakması dahi yok.
    Pahalıymış. M8'in bile dot view kılıfı 100 liradan daha azdı dye hatırlıyorum.
    Belki dolar artınca fiyatlar da değişmiş olabilir.
    Evet fotolarda bir anormallik yok gibi...
    Belki de önemli birşey değildir hocam bilemedim.
    Dediğiniz gibi telefona sahip olanlar da denerse daha iyi fikir ediniriz.
  • Telefon dün elime ulaştı. Şuana kadarki izlenimler çok iyi. Yakın zamanda kılıf almayı düşünüyorum.
  • HolmesCE H kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullan hocam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: acer_sahibi77

Valla ben Ankara'da birkaç Vodafone bayisine sordum çakması dahi yok.
    Pahalıymış. M8'in bile dot view kılıfı 100 liradan daha azdı dye hatırlıyorum.
    Belki dolar artınca fiyatlar da değişmiş olabilir.

ben de bugün balıkçıoğlu iş hanından aldım necatibeyin sıhhıye girişinde, pasajda bir çok yer var çoğunun telefondan bile haberi yok, aşağıda bir mağzaya indim -alt kattaki en büyük mağzaydı sanırım- kılıfı sordum adam yok dedi, neyse deyip en azından ekran için bir koruyucu taktırayım dedim, onu takan kız buna bir de kılıf verelim deyip e8 dotview kılıflarını çıkardı 3-4 tane vardı altın rengi kırmızı vs ben siyahı aldım. 30 tl idi kılıf, belki biraz pazarlıkla 20-25 e alınabilir. kılıfın dotview özellikleri çalışıyor tam kapanmıyor gibi kapağı ama çok sorun değil. m8 cizilmez camları oluyor telefona onu da 20 liraya taktırdım ama ondan çok memnun değilim sanki ekran parlaklığını azalttı gibi geliyor. kolay gelsin

• makromanyak M kullanıcısına yanıt
    dot view teması nasıl oldu? yakıştı mı telefona? ;))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Sağolasın hocam. Dün ben Balıkçıoğlu iş hanına gidiyordum birkaç adım kala bir telefon geldi dönmek zorunda kaldım.
    Oraya gelmeden birkaç telefoncu var onlardan birine sordum 55 tl dedi.
    Aslında orijinal kılıfın iyi tarafı tam kapanıyor olması ama nereden bulunur.
    Videoları var youtube'da tam oturuyor sanki mıknatıslıymış gibi.

Yani telefonu alırsam o kılıfı da almak isterim gerçekten çok şık. Bir de Nillkin'in bir kılıfı var o da çok güzel. Ama o daha farklı.
  • o tema olmasa bu kılıf kullanılmaz hocam :)

mıknatıs bunda da var zaten ekranın dotview e geçmesini ve kapak açılınca ekranın açılmasını da o sağlıyor anladığım kadarıyla, orda denersiniz hocam bence 125tl verecek kadar bir fark yoktur
    Arkadaşlar açıklık var biraz dedikleri için tam kapanmıyor demektir.
    Oysa videolarda orijinal bıraktığınız gibi hemen kapanıyor.
    Tabi denemek lazım...
  • Bende nano sim olduğunu görünce son anda açık bir yere gidip kestirdim hattı. 3 saattir falan kullanıyorum hat takılı olarak. Çok hoşuma gitti Sense arayüzü.

Bir de şu uygulamayı ekranı kapatmak için kullanabilirsiniz :
    play.google.com
    Screen Off and Lock - Google Play'de Uygulamalar
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.katecca.screenofflock&hl=tr

indirdikten sonra etkinleştirin uygulamayı, daha sonra home butonuna basılı tutup google aramaya çekin iki seçenek karşınıza çıkacak. Oradan screen off and lock seçerseniz artık telefon home tuşuna basılı tutup yukarı sürüklediğinizde ekranı kapatacak. Ekranı açma hareketine de benzediği için kullanışlı oluyor.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.