Şimdi Ara

HTC ONE (E8) [ANDROID MARSHMALLOW 6.0.1 - SENSE 7 Güncellemesi geldi] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.562
Cevap
19
Favori
49.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı olsun. Güle güle kullan hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismaill07

quote:

Orijinalden alıntı: kamyonmuro

Sony xperia z3le benim canavarı benchmarka soktum ikiside aynı işlemci var.Ama sonydeki 2.5 saat hızında bizim e8 2.3 sonuç ortada htc kalitesi diyelim :))
     HTC ONE (E8) [ANDROID MARSHMALLOW 6.0.1 - SENSE 7 Güncellemesi geldi] HTC ONE (E8) [ANDROID MARSHMALLOW 6.0.1 - SENSE 7 Güncellemesi geldi]

Edit-Sonynin hoparlör daha canlı geldi bana ama kulaklık performansı htc diyorum.Kamerada sony farkı var

bir inceleme videosu çekmeniz mümkün mu ? Arka kamera ağırlıklı z3 karşılaştırarak vs çok iyi olur .Yada en azından resimlerle görsel bi kamera karşılaştırması ?

hocam internet imkanım yok yükleme gibi evde internet çok sıkıntılı şu fotoğrafı atarken bile işkence çektim ama xperia z3ün kamera one e8in kamerayı 2ye katlamış derecesine kaliteli önkamerada e8 daha iyi tabi.Telefon kamera ve kalite olarak o parayı hakediyor Allah var :)) karşılaştırmaya kalksak ayıp olur ama e8in piyasada 1500 lira aralığında rakibi yok gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: weneorn

quote:

Orijinalden alıntı: Okisht

Şimdi mail geldi kargolanmış, 20 güne ulaşır heralde. Teşekkürler

Benim tel mavi versiyon ama sanki petrol mavisi gibi garip(ama guzel) bir mavi. Bu nillkin kiliflarin mavisini almayi dusundum ama cok muhtemelen ton farki olusacagi icin vazgectim. Benim telle acaba baska hangi rengi gider bu kilifin?

senin telefonun muhtemelen dark grey, yani gri modeldir. bildiğim kadarıyla mavi olan yani maldives blue rengi sadece Tayvan ve Asya ülkelerinde satılıyor. zaten Türkiye'de beyaz ve kırmızıyı bulmakta bile çok zor. bu arada bana göre de bizim dark grey telefonlarla turuncu nillkin kılıf estetik olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de bugün dot view kılıf aldım. Avea bayi 49tl. Aslında kılıf sevmem ama forumda çok konusu geçince bir de baktım telefonumda kılıf var. Fena durmadı ama ister istemez biraz da olsa kalınlaştı. Kapağı tam oturuyor
    En güzel tarafı da kapak kapalıyken çift tıklamada saat,,derece ,gelen arama gibi şeylerin görünmesi.
    Aslında kılıf almamın en büyük sebebi telefonu düşürmekten çok korkmam. En azından şimdi içim rahat..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jack33 -- 15 Mart 2015; 22:59:50 >
  • jack33 J kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullan hocam.
    Microsonic'in dot view kılıfı mı aldığınız? Vodafone bayilerinde de vardır umarım. Tanıdık bir yer var yarın sorarım.

Ben bu Nillkin marka kılıfı beğendim ama telefon 2 mm kalınlık 20 gr ağırlık ekliyor.
    Mantıklı mı bilemedim...

Ben daha sipariş etmedim aksesuar takılıyorum.

Bu arada mobilden hepsiburada.com'a girince kampanya 12 saat sonra bitecek diyor ama pc'den girince öyle birşey yok...
    Riske girmeyip bu gece sipariş mi etsem acaba...

• quote:

Orijinalden alıntı: dontcategorizeme

quote:

Orijinalden alıntı: weneorn

quote:

Orijinalden alıntı: Okisht

Şimdi mail geldi kargolanmış, 20 güne ulaşır heralde. Teşekkürler

Benim tel mavi versiyon ama sanki petrol mavisi gibi garip(ama guzel) bir mavi. Bu nillkin kiliflarin mavisini almayi dusundum ama cok muhtemelen ton farki olusacagi icin vazgectim. Benim telle acaba baska hangi rengi gider bu kilifin?

senin telefonun muhtemelen dark grey, yani gri modeldir. bildiğim kadarıyla mavi olan yani maldives blue rengi sadece Tayvan ve Asya ülkelerinde satılıyor. zaten Türkiye'de beyaz ve kırmızıyı bulmakta bile çok zor. bu arada bana göre de bizim dark grey telefonlarla turuncu nillkin kılıf estetik olur.

Benimki de zaten Tayvan modeli(versiyonu ile kontrol etmistim) daha once de belirttigim gibi. Simdi gun isiginda bakinca evet bu maldives blue(netten baktim) ile ayni ama sari ampul isiginda falan boyle petrol mavisine kayiyor. Korkum su ki eger ben mavi kilif alir da telefon ile arasinda ton farki olusursa gorunus bozulur mu?

• dontcategorizeme kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz kılıf bu herhalde...
    Mobilcadde'de siyahı var güzel bir kılıfa benziyor ama biraz kalınlık ve ağırlık katıyor telefona.
  • Dayanamadim aldim mavisini. Geldiginde bakarim artik uyuyor mu diye
  • weneorn kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullan.
    Nillkin mi aldın hocam?
  • dontcategorizeme kullanıcısına yanıt
    Selamlar. Hatırlıyorsan ben de söylemiştim E8 alacağımı. Sipariş geçeceğim kararımı verdim bir aksilik oldu alamadık telefonu. Ben alana kadar da fiyat 1700 olur kesin. Şansa bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proct -- 15 Mart 2015; 23:35:37 >
  • Beyler bu arada şunu alan var mı ? Umarım yakın zamanda E8 kullananlar kervanına katılırım ben de
    Ekran Koruyucu
  • quote:

Orijinalden alıntı: acer_sahibi77

Güle güle kullan hocam.
    Microsonic'in dot view kılıfı mı aldığınız? Vodafone bayilerinde de vardır umarım. Tanıdık bir yer var yarın sorarım.

Ben bu Nillkin marka kılıfı beğendim ama telefon 2 mm kalınlık 20 gr ağırlık ekliyor.
    Mantıklı mı bilemedim...

Ben daha sipariş etmedim aksesuar takılıyorum.

Bu arada mobilden hepsiburada.com'a girince kampanya 12 saat sonra bitecek diyor ama pc'den girince öyle birşey yok...
    Riske girmeyip bu gece sipariş mi etsem acaba...

bahsettiğiniz kılıf biraz kalın gibi görünüyor ama internetten bakmak yanıltabilir tabi.Telefon kalınlaştikça cepte taşımak sorun oluyor . Kışın hadi neyse de önümüz yaz , telefonlar incecik pantolonların ceplerinde hele bir de kılıfla nasıl olacak bakalım.

• jack33 J kullanıcısına yanıt
    Evet kışın hiç sorun değil. İşe gidip gelirken çanta oluyor yanımda ama dediğiniz gibi yazın sorun olabilir. Aslında benim One E8 almak istememin sebebi de o benim şu an kullandığım telefondan biraz daha küçük ama birazda kalın... Aslında gidip bir yerde bakmak istiyorum ama telefonda tükenir korkusu var içimde... :) Bu gece sipariş vermek istiyorum.

• Kamera da o kadar fark varmı ya ? Ben htc one m7 kullanıyorum suan benim kamera zoom yapmadığın sürece z2 den daha iyi ama zoom olayı için kötü.bende acaba e8 benim kameradan daha iyi olabilir mi diyordum.Çok arada kaldım su an.. 1 aydır değer mi değmez mi diye düşünüyorum ...

• quote:

Güle güle kullan.
    Nillkin mi aldın hocam?

Eyvallah. Evet Nillkin aldim. Ama Cinden gelecegi icin sanirim biraz surer gelmesi...
    Kaça aldınız hocam?
  • quote:

Kaça aldınız hocam?

Sunu aldim...
    Türkiye'de siyahını iki katı fiyatına satıyorlar. :)
    Aslında kargo parası da var herhalde sizin siparişinizde, öyle olunca burada 20 lira daha pahalıya satılıyor demektir.
  • quote:

Türkiye'de siyahını iki katı fiyatına satıyorlar. :)
    Aslında kargo parası da var herhalde sizin siparişinizde, öyle olunca burada 20 lira daha pahalıya satılıyor demektir.

Yok abdye ucretsiz kargo
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.