Şimdi Ara

HTC One E8 Türkiye'de Satışta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün toner almak için Teknosa'ya gittiğimde telefonlara baktım biraz.Bir de ne göreyim Htc One E8 1699TL'den satışa sunulmuş.Cihazın satışa çıkacağından haberim bile yoktu.İlk izlenimlerim:

Görevliden incelemek için istedim.Camekandan çıkardı, telefon kapalıymış açtım.Cihaz ilk defa açılıyordu, ayarları yapıp açtım biraz kurcaladım. Kameradan biraz fotoğraf çektim.Müzik açtım.Herhalde M8 ile aynı hoparlör kullanılıyor ama emin değilim.Arka kameranın fotoğraf kalitesi ortalama gibi geldi.Ön kamera ise çoğu telefondan iyi.Note 4'ün ön kamerası daha başarılı gibi gelmişti ama ışık koşulları vs. yüzünden olabilir.

Malzeme kalitesi gayet iyiydi.Plastik telefonlar arasında en iyilerden diyebilirim.Kalın cihaz ama kavisli tasarım sayesinde kalınlık hissedilmiyor.Güç tuşunu yukarıda tam ortaya konumlandırmışlar.Biraz kullanışsız ama Desire 816'dan sonra başarı bile sayılabilir.

Klasik Htc çerçeveleri var yine ama elde göze batmıyor.Eni G2 ile hemen hemen aynı, boyu ve kalınlığı daha fazla ama ekran 5 inç.

Fiyat olarak daha yüksek beklerdim Htc Türkiye'den ama bu sefer biraz mantıklı fiyat koymuşlar.Bugün Teknosa.com'da kampanya var, hediye çeki veriyor.Telefon 1529TL'ye geliyor.Distiribütör fiyatı olarak Htc fiyat politikasını da hesaba katarsak iyi.Yakında paralel ithalatta 1300TL'ye düşerse kardeşime aldırırım.Bir de Meizu MX4 gelecek Türkiye'ye o da merak konusu.

Telefon başarılı olabilir, biraz tanıtım şart.Forumları takip ettiğim halde yeni haberim oldu satışta olduğundan.

Teknik Özellikler

HTC One E8 Türkiye'de Satışta

Kullanan arkadaşlar varsa olumlu olumsuz yorumlarını bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _magnetar_ -- 3 Kasım 2014; 17:01:32 >

• Evet telefon makul, donanım olarak en üst seviyelerde hatta. Malzeme kalitesinden az kırpılmış fakat tam plastık değil polikarbon. Polikarbon alüminyumdan sonra en kaliteli hissiyatı veren malzeme kalitesi kanımca. Bu arada avea da da satışta telefon ama malum fiyatı çok yukarılara çıkıyor toplamda. M8 an itibari ile vatan ve hepsiburada da 2.200 tl civarı. Arada baya fark var ve normal yolla alınacak ise E8 çok daha mantıklı bir seçim olacaktır.
  • strathmorea kullanıcısına yanıt
    Polikarbon da bir plastik türü sonuçta

Malzeme kalitesi olarak kesinlikle kaliteli, Samsung ile kıyaslanamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.