Şimdi Ara

HTC ONE HAKKINDA BİR KAÇ SORU RELOCKED-TAMPERED

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar merhaba bir kaç forumda konu açtım fakat cevap gelmedi bende en iyi cevapları aldıgım bu forumda konuyu açmak istedim

Öncelikle sorunlarımdan bahsedeyim.

-Telefonumu htcdev.com dan unlock yaptım fakat root yapmayacağım için tekrar locked yapmak istedim ve yaptım şu an olması gibi relocked durumda.
    -Bu işlemleri yaparken biraz kurcaladım sanırsam RELOCKED yazısının üstünde TAMPERED (kurcalamak,karışmak anlamına geliyor) bu yazı sinir bozucu bir şey garantiye verirken falan sıkıntı olması gibi bir durum olmasın diye orjinal ruu arıyorum fakat bulamadım telefonun CID(htc__j15). uygun ruu'yu bulamadım.
    -Bu TAMPERED yazısı recovery ile uğraşırken oldu sanırsam. Root yapmaya çalışmamın sonucu bir olaydır diye tahmin ediyorum.
    -Diğer sorunum ise (biraz çok oluyorum galiba ama kusuruma bakmayın) Telefonumu internetten aldım galiba türkçesi yok hiçbirinde morelocale2 yardımıyla türkçe yaptım. şuan telefonda herşey silindi tekrar morelocale2'yi kurdum fakat uygulamada dili değiştirirken Permission Denied hatası veriyor.
    2 Seçenek çıkıyor bunlar sırasıyla şöyle;
    --Show how to use 'pm' command
    --Use SuperUser Privilege
    pek anlayamadım yardımcı olabilir misiniz?

Orjinal ruu ile eski haline döndürebilir miyim? yani tampered yazısını kaldırabilir miyim?

Her şey için Şimdiden teşekkürler..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Meizu Note 8 Ana Konu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.