Şimdi Ara

HTC One hakkında her şey! 'Detaylı ön inceleme' (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
293
Cevap
3
Favori
15.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesut Bey herhangi bir firmanin fanı olacak en son kisidir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 12 Mart 2013; 19:07:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightmare70

Ben HTC kullandım malzeme kalitesine laf eden yok gerçekten güzel fakat ben iphone 5 gibi kaliteli malzemeye sahip ürünü kötülemelerine anlam veremedim hadi samsung plastik kullanıyor eyv ama htc sanki titanyum kasa kullanıyormuş gibi davranılıyor iphone 5'i çok eleştiriyorlar youtube'da testlerde var o kadar vurup kırıyorlar yinede çok fazla hasar almıyor bence sizler objektif olun 2 gün önceye kadar herkes HTC'ye laf ediyordu biz htc iyidir diyorduk eksi basıyordu millet şimdi Mesut bey htc iyi diğerleri kötü deyince herkes htc iyi demeye başladı.Bence beyinlerinizi kiraya vermeyin kullanın Ayrıca Mesut bey HTC fanı bu açık yani eskiden beri öyle yolda bir yerde görürseniz sorun evet öyleyim diyecektir

Kimin beynini ne kadar kullandığı tartışılır, bu konuya girmeden mevzuya dönersek, mesele şu ki Gerek HTC ve Samsung ve diğerleri ile ilgili incelemelerde yanlış olan varsa buyurun onu yazın bizde bilelim, ama kalkıpta Samsung un mazeme kalitesinin eleştirilmesinden yola çıkararak olayı fanlığa bağlarsanız bu gayri ciddi olur, HTC nin pil ve yazılım hatta sık sık telefon çıkarması konusu ne kadar eleştiriyi hak ediyor ise Samsung da malzeme kalitesi olarak eleştirlmesi gereken bir noktada ve insanlarda doğal olarak bunu yapıyor. Son sözüm bu tür eleştiriler toz konduramadığınız Samsung u daha iyi bir noktaya taşımaya yarar, kral çıplak demekte bir erdemdir... uzatmak istemiyorum artık... sabit fikir gördüm sizi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fz18 -- 12 Mart 2013; 18:13:35 >

• Arkadaslar sadece alinti yapmak istediginiz mesaji alintiuya ekleseniz nasil olur, konunun icine ediyor mesajlariniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: fz18

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben incelemeleri objektif buluyorum. HTC fanlığı falan görmüyorum ki zaten HTC nin bu sektörde saygın bir yeri var iken onu eleştircem diye kasmanın anlamı nedir? Sony Xperia Z suya dayanıklı demiş Huawei daha iyisini yapmış telefonun orasını burasını kapatmadan, full hd ekran demiş ama grafik birimi yetersiz kalıyor ve bu konuda One bariz üstün, kamera, kasa kalitesi ve ses olayına ise hiç değinmiyorum, genel olrak zaten One Xperia Z den iyi, ki zaten bir çok platforumda 2013 ün en iyi telefonu seçilmekte... bazı arkadaşlar Mesut Çevik i eleştircem diye kafasını kuma gömüyor maalesef...

Objektif mi Mesut Bey'in twitter adresini takip ediyor musunuz ? İphone ve samsung kullananları resmen aşağılıyor :) Malesef öyle geçen gün plastik bardak koymuş üzerinde samsung galaxy s4 yazıyordu,birisi " En azından elmaya 3000 TL para verip 10 Tl'lik plastik kılıf ile kullanıp aynı hissi yaşamıyoruz" yazmış onu RT etmiş hemen.Bence aşırı derecede taraflı davranılıyor dinleyin özelliklere bakın ama editörlerin dediklerine inanmayın gidin kendiniz kullanın.Ben Mesut Beyin zamanında n95 8gb video'sunu izleyip gidip iphone yerine n95 almıştım inanılmaz pişman oldum.Asla kendim değerlendirmeden editörlere güvenmiyorum

Bakın ben HTC değil Nokia kullanıcısıyım, çalıştığım büroda iPhone5 ve HTC Kullanan arkadaşlarım mevcut, ayrıca Samsung S3 de kullanmışlığım var ( az da olsa ) gerçektende tutuş hissi olarak bırakın iPhone5 i HTC nin Desire S i bile çok daha güven ve kalite hissi veriyor. Bardak eleştirisini bende gördüm ve çok olumlu buldum, çünkü 1500-2000 TL verdiğiniz bir ürünün size her anlamda üst seviye bir şeyler sunması gerekir. Samsung un en büyük eksikliği bu değil mi? hani performansına laf edilse sizi anlarımda, gerçekten de eksik bir yanının dile getirilmesinin sizi neden rahatsız ettiğini anlamış değilim.
    Geçen forumda bir arkadaş yazmıştı Sony de plastik malzeme kullanıyor ama kaliteli malzeme kullandığı için Samsung dan farklı olarak kalite hissini sunuyor..
    sevmediğim Fransızların bir sözü varmış ' Bizde kediye kedi derler '
    sanırım asıl fanlık doğruların konuşulmasından rahatsızlık duymaktır...
    Lütfen ön yargılarla hareket etmek yerine objektif yaklaşımı ilke edinelim...

Ben HTC kullandım malzeme kalitesine laf eden yok gerçekten güzel fakat ben iphone 5 gibi kaliteli malzemeye sahip ürünü kötülemelerine anlam veremedim hadi samsung plastik kullanıyor eyv ama htc sanki titanyum kasa kullanıyormuş gibi davranılıyor iphone 5'i çok eleştiriyorlar youtube'da testlerde var o kadar vurup kırıyorlar yinede çok fazla hasar almıyor bence sizler objektif olun 2 gün önceye kadar herkes HTC'ye laf ediyordu biz htc iyidir diyorduk eksi basıyordu millet şimdi Mesut bey htc iyi diğerleri kötü deyince herkes htc iyi demeye başladı.Bence beyinlerinizi kiraya vermeyin kullanın Ayrıca Mesut bey HTC fanı bu açık yani eskiden beri öyle yolda bir yerde görürseniz sorun evet öyleyim diyecektir

Kimin beynini ne kadar kullandığı tartışılır, bu konuya girmeden mevzuya dönersek, mesele şu ki Gerek HTC ve Samsung ve diğerleri ile ilgili incelemelerde yanlış olan varsa buyurun onu yazın bizde bilelim, ama kalkıpta Samsung un mazeme kalitesinin eleştirilmesinden yola çıkararak olayı fanlığa bağlarsanız bu gayri ciddi olur, HTC nin pil ve yazılım hatta sık sık telefon çıkarması konusu ne kadar eleştiriyi hak ediyor ise Samsung da malzeme kalitesi olarak eleştirlmesi gereken bir noktada ve insanlarda doğal olarak bunu yapıyor. Son sözüm bu tür eleştiriler toz konduramadığınız Samsung u daha iyi bir noktaya taşımaya yarar, kral çıplak demekte bir erdemdir... uzatmak istemiyorum artık... sabit fikir gördüm sizi...

Evet bildiğimden vazgeçmem size söyleyim samsung htc sony ve şuan apple kullandım ve kullanıyorum.Htc malzeme kalitesi ile çok beğenimi kazanmıştı yazılım konusunda ise berbattı ve pili çok çabuk bitiyordu.Samsung tam bir performans canavarıydı ama gözüm gibi baktığım halde kenarlarından soyulmaya başladı telefon.Sony ise malzeme kalitesi plastik kullanmasına rağmen gerçekten iyi fakat kullandığı donanım ve yazılım güncelleme konusunda sınıfta kalmıştı.Şuan iphone 5 kullanıyorum android özgür vs tartışmalarına girmek istemiyorum malzeme kalitesine değinecek olursam öyle abartıldığı gibi değil Erdi bey masa koyunca cizildi diyordu geçen gün elimden düşürdüm en ufak çizik yok.Yani ben haksız eleştiri yapıp veya haksız yere bir malı övüp yanlış ürünü almalarını istemiyorum.Diyorum ki gidin bakın görün elinize alın testlere bakın.Mesut bey bu incelemeyi güzel yapmış fakat benim eleştirim video'ya değil twitter'dan paylaştığı şeylere htc alanlar akıllı diğer insanlar afedersiniz gerizekalı gibi bir imaj oluyor öyle paylaşımlar yaparak.Bende uzatmak istemiyorum isteyen istediğini alır yani :) Bu arada iphone'u gidip isteyerek almadım hediye geldi ama beğeniyorum güzel telefon hele ki androidden sonra ios çok iyi geldi :)

• @nightmare70 ve @fz18
    Uzun uzadiya alintilardan vazgecin artik. Tek mesaj alintilayin yada yazmayin, konuyu kirletiyorsunuz.

Ek olarak Mesut Cevik bir urunu elestiriyorsa bu onun fanligini degil, sizin bu tarz esprileri bile kaldiramayacak kadar fanatik oldugunuzu gosterir. Elestirse haksiz derler sussa neden elestirmiyor derler. Samsung galaxy s3 bana gore de olmamis bir cihazdir...
    2 binlik cihaz al elinde plastik hissi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 12 Mart 2013; 19:12:12 >
  • wifi çekim gücü, şebeke çekimi, stabilite ve pil ömrü ile ilgili detaylı bilgi rica ediyorum mümkünse. özellikle bu konularda iphone 5 ile bir kıyaslama yapılırsa çok iyi olur. umarım en kısa zamanda yapabilirsinişz. bu arada inceleme için şahsım adına teşekkür ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: worldunya

quote:

Orijinalden alıntı: muhamnet

Ne reklam be arkadaş? Nexus neden bu kadar incelenmedi merak ettim.

iyi bir cihaz olmadığı için nexus un tek avantajı güncelleme garantisi

Yani videoyu çektiler, beğenmedikleri için yayınlamadılar? Zekice...

• Mesut Abi videoları bilgisayardan izleme fırsatım olmuyor USB diskimi televizyona takıp izliyorum. Bize bir indirme linki verebilir misiniz? Ya da videoları eş olarak Youtube'a da koyabilir misiniz?

• yine güzel bi çalışma olmuş.... tşklerrrr....
  • kasa kalitesi, pil ömrü nasıl?

yere düşünce camı çatırt edip cortlamasın?

sonra ver elini 500 lira.
  • telefon cok guzel gorunuyor....Sense 5 i merak edenler icin :

www.engadget.com/gallery/htc-sense-5-screenshots/

• HTC babadır ya.Tek geçerim...
  • kedinin ciğere baktığı gibi bakıyorum... olsun be adam olana nexus yeter artar

• RADYODAN ŞARKIYI KAYDETMEK KORSANLIKTIR.

• iphone 5'in arka kapağının tasarımıyla birebir aynı olmuş htc'nin ön tarafı. Kesinlikle patent davası açar Apple....

• quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

kasa kalitesi, pil ömrü nasıl? yere düşünce camı çatırt edip cortlamasın? sonra ver elini 500 lira.

Dünyada yere düşüpte kırılmayan veya yamulmayan telefon üretilmiş değil helen.

Dikkat et düşmesin, hiç biri dayanıklı değil.

• Telefon tasarım artısının yanında bir çok kullanıcının işine yarar yeni yazılımlar eklemiş. Eğer arkasında + pluslı birşey çıkarmayacaksa ve güncellemelerle arkasında duracaksa 1-2 sene sonra samsunga çok rahat kafa tutabilir.

• Herkes telefon konusunda o kadar çok biliyor ki, milletin ağzına bakıp telefon almak kusura bakmayın ama 'nahmümkün' !!! hiç bir telefon markasının 'fun' ı değilim, hangisi işime gelirse onu kullanırım, yeter ki ihtiyaçlarıma cevap versin.. Ordan herkes oturduğu yerden kalkıp da yok sony böyle yok HTC şöyle yok Samsung plastik bilmem ne konuşup durmasın. Doğru dürüst objektif bakın da benim gibi iki arada bir derede kalanlar telefon almaya karar versin.. Mesela sony Z'ye sırf batarya yüzünden 3310 muamelesi yapanlar var. vay anasını be!! telefonu daha çıkmadan eskittiniz! Herkesin şahsi fikri vardır ama bunu marka taraflığı tutmadan söyleyin her telefonun artılarını eksilerini görelim ona göre karar verelim, telefona 2000 tl civarı para verip alıcaz pişman olmayalım..He bi de telefonu sırf bazı oyunları full performans oynatmıyo diye de silip atmayın, oyun için ps4, xbox alın, sonuçta bu bir telefon ! Herkesi nesnel olmaya davet ediyorum, iyi akşamlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: bulsaraa

RADYODAN ŞARKIYI KAYDETMEK KORSANLIKTIR.

şu yazıyı yazmak için mi üye oldun???
  • Htc bana hep cekici gelmistir. Ancak bazi kronik problemleri hala daha cozume ulastiramadiklari icin tercihimi samsungtan yana yapiyorum. Onun disinda tasarim, saglamlik ve donanim olarak gercekten piyasanin en iyisi oldugunu dusunuyorum.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.