Şimdi Ara

HTC One hakkında her şey! 'Detaylı ön inceleme' (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
293
Cevap
3
Favori
15.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yemisim oyun performansini ,sadece o metal kasa icin bile alinir bu cihaz ,iste o ucuk fiyatlar olmassa..
    ayrica cihazi hemen yargilamayin ,suc oyun yapim sirketlerinde IOS'e inanilmaz bi destek ,surekli guncelemeler mevcut ,ama androide okadar destek yok aylar sonra anca cikiyor oyun guncellemeleri ,ha birde mobil cihazlarda uc boyutlu oyunlari oynamaktan zevk alanlar varmi gercekten ? fps,yaris,tps olsun ben sahsen bu tarz oyunlarda dokunmatik ekran ve sensorler ile oynamaktan pek zevk almiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: positroN

quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

amoled ekranlar siyah seviyesi hariç neredeyse her konuda lcd lerin gerisinde. Renk gerçekçiliği dahil.

aslinda oled teknolojisi her konuda lcd'nin cok onunde ancak son donemlerini yasayan lcd'nin aksine teknoloji hala emekleme asamasinda ve samsung'un mobil cihazlarda kullandigi oledler basarisiz ve iyi kalibre edilmemis. buna ragmen sadece siyah degil kontrast, gorus acilari, tepki suresi ve pil tuketimi acisindan da goreceli olsa da iyi durumda.
    nasil ki her lcd ayni degil tn, mva, pva, ips gibi cesitleri mevcut ve her biri farkli kalite sunuyorsa oled icin de aynisi gecerli.

Doğrudur hocam. Ben biraz samsungun telefonda kullandığı ekranlar üzerinden yaptım yorumu. Hele o pentile dizilim tam rezillik. One S i sırf bu yüzden almamıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: LilTunechi

quote:

Orijinalden alıntı: nedensiz07

htc bu kez basarmış bence.. ancak bu kez sensation xe de yaptığım hatayı yapıp hemen satın almıycam.. sensationu 2000 tlye aldım 6 ay sonra 1300 e düştü.. s3 ü 2000 tl ye aldım 6 ay sonra oda 1400 lere düştü bu kez en az bir yıl bekliycem .. benim anlamadığım şey firmalar 2000 tleye satarkende kar ediyor 1300 e saterkende kar ediyor.. demekki bizi sırf kekliyorlar ilk 6 ay..

One x de daha beteri de mevcut

malesef öyle hocam
  • ıphon kullandım androıde geçtim ordan wp8 ordan en son nokıa 808 gördüğüm olay şu hiçbiri bi ıphon kullanım rahatlığını şıklığını ne yazıkki sunamıyor evet htc sony cok teknolojık cıhazlar yaptı soruyorum bu özellıklerın hepsını kullanan varmı hergun full hd kameralı telefonla fılım dızı ceken varmı kamera foto denılıyorsa bu konuda profosyonel cıhazlar zaten mevcut ama telefondan bahsediyoruz sistemden bahsediyoruz androıd benı cok yordu kullanım rahat değil çarşamba pazarına dönmüş bir menü wp8 ise bi symbiandan bile daha eksik bunların arasında gene hiç bi şekilde benı mutsuz etmeyen ıphon galıp cıkmış oluyor

• Tasarımı çok güzel bence. bu sefer olmuş gibi
  • Videoda da söylendiği gibi kamerasının detayda htc gibi duruyor ama genelinde lumia 920
    Az ışıklı ortamda performasnları karşılaştırılmış
  • Burda bir kaç arkadaş daha benim gibi düşünmüş, android tabanlı cihazlar gerçekten harika ama sorun android işletim sisteminin kendisinde. Mesela bir fonksiyon lazım oluyor ve markete girip onunla alakalı programlar aramaya başladığınızda aradığınızı bulsanız bile bulana kadar yüzlerce çöp uygulama yüklüyorsunuz.
    Bu donanımdaki cihazlara android ezik kalıyor.

• Arkadaşlar bir videoda kabloyla micro usbden, usb flash disk bağladılar, hafıza konusunda 32 gb yeter mi diyenler,film vs. izlemek istediklerinde böyle bir çözüme gidebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahmat_78

Burda bir kaç arkadaş daha benim gibi düşünmüş, android tabanlı cihazlar gerçekten harika ama sorun android işletim sisteminin kendisinde. Mesela bir fonksiyon lazım oluyor ve markete girip onunla alakalı programlar aramaya başladığınızda aradığınızı bulsanız bile bulana kadar yüzlerce çöp uygulama yüklüyorsunuz.
    Bu donanımdaki cihazlara android ezik kalıyor.

bir şey anlatmaya çalışmışsınız ama pek olmamış. sizin bahsettiğiniz şey işletim sisteminin kötülüğü değil, marketinin eksikliğini belirtir. ayrıca lazım bir şey olunca marketten ne aradıysam buldum, eksikliğini hissettiğim bir uygulama olmadı. arama kısmına yazmak yerine en baştan sayfaları kaydırarak aradınız gibi geldi. çünkü çöp uygulama her platformda çok.

• bildiginiz iphone tasarım konu samsung olsa off fanların kılavyesi bozulurdu
    telefona gelince tasarımı çok begendim

• Tasarim olarak iphone' un cok cok ilerisinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben çok beğendim. özellik ve tasarım olarak gayet başarılı, bekleyelim bide s4 ü görelim
  • Görüntüsü özellikleri işçiliği herşeyi harika ama adreno320 ve oyunlardaki sıkıntıları görünce açıkcası tercih listesinden elendi...
  • İncelemede katkısı olan herkese teşekkürler. Tebrik edip, bir soru sormak istiyorum:
    -Galaxy s4 tanıtımına gidecek misiniz?
    Tekrar teşekkür eder iyi günler dilerim...

• Agustosu bekliyorum.Kayinbiraderim almanyada telefoncu iphone 5 getirecek gelirken..Bende galaxy s var.Cihazi her gun parcalamamak icin kendimi zor tutuyorum (donmalar,kasilmalar,kendiliginden resetlenmeler,arama tusuna basarken bile kasiliyor ve arama kaydindan cikiyor,rezillik bir alet) Esimdede iphone 4s var,bundan oncede iphone 3gs vardi,bu isin ehli cidden apple.Arkadasimdada note 2 vardi.O da gecenlerde ayni mevzulardan agliyordu.Androidin dahaa cokkk yol katetmesi lazim

Edit:Eksileyin SamDroidler ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tzadkiel -- 13 Mart 2013; 8:34:51 >
  • Herşey iyi güzelde hetece adlı bu telefonun nokya bölümünde ne işi var ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fz18

Ben incelemeleri objektif buluyorum. HTC fanlığı falan görmüyorum ki zaten HTC nin bu sektörde saygın bir yeri var iken onu eleştircem diye kasmanın anlamı nedir? Sony Xperia Z suya dayanıklı demiş Huawei daha iyisini yapmış telefonun orasını burasını kapatmadan, full hd ekran demiş ama grafik birimi yetersiz kalıyor ve bu konuda One bariz üstün, kamera, kasa kalitesi ve ses olayına ise hiç değinmiyorum, genel olrak zaten One Xperia Z den iyi, ki zaten bir çok platforumda 2013 ün en iyi telefonu seçilmekte... bazı arkadaşlar Mesut Çevik i eleştircem diye kafasını kuma gömüyor maalesef...

Objektif mi Mesut Bey'in twitter adresini takip ediyor musunuz ? İphone ve samsung kullananları resmen aşağılıyor :) Malesef öyle geçen gün plastik bardak koymuş üzerinde samsung galaxy s4 yazıyordu,birisi " En azından elmaya 3000 TL para verip 10 Tl'lik plastik kılıf ile kullanıp aynı hissi yaşamıyoruz" yazmış onu RT etmiş hemen.Bence aşırı derecede taraflı davranılıyor dinleyin özelliklere bakın ama editörlerin dediklerine inanmayın gidin kendiniz kullanın.Ben Mesut Beyin zamanında n95 8gb video'sunu izleyip gidip iphone yerine n95 almıştım inanılmaz pişman oldum.Asla kendim değerlendirmeden editörlere güvenmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Nightmare70

Objektif mi Mesut Bey'in twitter adresini takip ediyor musunuz ? İphone ve samsung kullananları resmen aşağılıyor :) Malesef öyle geçen gün plastik bardak koymuş üzerinde samsung galaxy s4 yazıyordu,birisi " En azından elmaya 3000 TL para verip 10 Tl'lik plastik kılıf ile kullanıp aynı hissi yaşamıyoruz" yazmış onu RT etmiş hemen.Bence aşırı derecede taraflı davranılıyor dinleyin özelliklere bakın ama editörlerin dediklerine inanmayın gidin kendiniz kullanın.Ben Mesut Beyin zamanında n95 8gb video'sunu izleyip gidip iphone yerine n95 almıştım inanılmaz pişman oldum.Asla kendim değerlendirmeden editörlere güvenmiyorum

Bakın ben HTC değil Nokia kullanıcısıyım, çalıştığım büroda iPhone5 ve HTC Kullanan arkadaşlarım mevcut, ayrıca Samsung S3 de kullanmışlığım var ( az da olsa ) gerçektende tutuş hissi olarak bırakın iPhone5 i HTC nin Desire S i bile çok daha güven ve kalite hissi veriyor. Bardak eleştirisini bende gördüm ve çok olumlu buldum, çünkü 1500-2000 TL verdiğiniz bir ürünün size her anlamda üst seviye bir şeyler sunması gerekir. Samsung un en büyük eksikliği bu değil mi? hani performansına laf edilse sizi anlarımda, gerçekten de eksik bir yanının dile getirilmesinin sizi neden rahatsız ettiğini anlamış değilim.
    Geçen forumda bir arkadaş yazmıştı Sony de plastik malzeme kullanıyor ama kaliteli malzeme kullandığı için Samsung dan farklı olarak kalite hissini sunuyor..
    sevmediğim Fransızların bir sözü varmış ' Bizde kediye kedi derler '
    sanırım asıl fanlık doğruların konuşulmasından rahatsızlık duymaktır...
    Lütfen ön yargılarla hareket etmek yerine objektif yaklaşımı ilke edinelim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fz18 -- 12 Mart 2013; 18:14:32 >

• Galaxy Note 2 kullanicisi olarak, Note 2 ve mobil samsung urunlerinde malzeme kalitesi vasat.
    Note 2 yi satip htc one alacagim.S4 u simdilik dusunmuyorum bile cunku samsungun gerek yazilimi gerekse dedigim gibi malzeme kalitesi oldukca itici.

Kriterler kisiye gore degisir.

Tasarim
    Malzeme Kalitesi
    Yazilim
    Ekran
    Ses
    Batarya
    Magaza/Uygulama/Oyun
    Kamera

Bana gore oncelik yukarida ki gibidir. SiE gore farkli olabilir elbette.

Batarya konusuna laf atanlar iphone ile 1 gunu cikariyorlar mi acaba merak ettim. Soz konusu apple olunca batarya fisilti iken baska markalar olunca cigliklara donusuyor.

Bence Htc One her turlu alinir.

Bunlari ipad ve note2 kullanicisi olarak yaziyorum, 4 ve 4s ide kullandim ayrica.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nightmare70

quote:

Ben incelemeleri objektif buluyorum. HTC fanlığı falan görmüyorum ki zaten HTC nin bu sektörde saygın bir yeri var iken onu eleştircem diye kasmanın anlamı nedir? Sony Xperia Z suya dayanıklı demiş Huawei daha iyisini yapmış telefonun orasını burasını kapatmadan, full hd ekran demiş ama grafik birimi yetersiz kalıyor ve bu konuda One bariz üstün, kamera, kasa kalitesi ve ses olayına ise hiç değinmiyorum, genel olrak zaten One Xperia Z den iyi, ki zaten bir çok platforumda 2013 ün en iyi telefonu seçilmekte... bazı arkadaşlar Mesut Çevik i eleştircem diye kafasını kuma gömüyor maalesef...

Bakın ben HTC değil Nokia kullanıcısıyım, çalıştığım büroda iPhone5 ve HTC Kullanan arkadaşlarım mevcut, ayrıca Samsung S3 de kullanmışlığım var ( az da olsa ) gerçektende tutuş hissi olarak bırakın iPhone5 i HTC nin Desire S i bile çok daha güven ve kalite hissi veriyor. Bardak eleştirisini bende gördüm ve çok olumlu buldum, çünkü 1500-2000 TL verdiğiniz bir ürünün size her anlamda üst seviye bir şeyler sunması gerekir. Samsung un en büyük eksikliği bu değil mi? hani performansına laf edilse sizi anlarımda, gerçekten de eksik bir yanının dile getirilmesinin sizi neden rahatsız ettiğini anlamış değilim.
    Geçen forumda bir arkadaş yazmıştı Sony de plastik malzeme kullanıyor ama kaliteli malzeme kullandığı için Samsung dan farklı olarak kalite hissini sunuyor..
    sevmediğim Fransızların bir sözü varmış ' Bizde kediye kedi derler '
    sanırım asıl fanlık doğruların konuşulmasından rahatsızlık duymaktır...
    Lütfen ön yargılarla hareket etmek yerine objektif yaklaşımı ilke edinelim...

Ben HTC kullandım malzeme kalitesine laf eden yok gerçekten güzel fakat ben iphone 5 gibi kaliteli malzemeye sahip ürünü kötülemelerine anlam veremedim hadi samsung plastik kullanıyor eyv ama htc sanki titanyum kasa kullanıyormuş gibi davranılıyor iphone 5'i çok eleştiriyorlar youtube'da testlerde var o kadar vurup kırıyorlar yinede çok fazla hasar almıyor bence sizler objektif olun 2 gün önceye kadar herkes HTC'ye laf ediyordu biz htc iyidir diyorduk eksi basıyordu millet şimdi Mesut bey htc iyi diğerleri kötü deyince herkes htc iyi demeye başladı.Bence beyinlerinizi kiraya vermeyin kullanın Ayrıca Mesut bey HTC fanı bu açık yani eskiden beri öyle yolda bir yerde görürseniz sorun evet öyleyim diyecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nightmare70 -- 12 Mart 2013; 17:59:06 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.