Şimdi Ara

HTC ONE HOPARLÖR SESİ KISIK GELİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
23.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar HTC One aldım lakin Hoparlör sesi kısık geliyor HTC desireden bile kısık geliyor. Bi özelliğimi varda onumu açmam gerekiyor acaba?

• normal hali

ilk aldığımda bende hayret etmiştim sesi çok kaliteli veriyor ancak en yüksek ses ayarında bile ses averaj

yine de uzun süreli htc one kullanan arkadaşlar daha iyi cevap verir diye düşünüyorum
  • http://www.youtube.com/watch?v=XV26hNHMFBI Mesut çeviğin paylaştıgı bu karşılaştırma videosunda sanki benim telden daha yüksek ses veriyormuş gibi gözüküyor.
  • beats audioyu kapatırsan bariz şekilde arttığını görürsün,çünkü beats netliğe daha çok önem verip sesi ayarlıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyintat

beats audioyu kapatırsan bariz şekilde arttığını görürsün,çünkü beats netliğe daha çok önem verip sesi ayarlıyor

Dostum yukarıda Mesut Cevikin videosunda Beats audio çalışıyor ama ses seviyesi gayet kuvvetli bir şekilde geliyor yanlışmıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOOOOOOOOOOO

quote:

beats audioyu kapatırsan bariz şekilde arttığını görürsün,çünkü beats netliğe daha çok önem verip sesi ayarlıyor

Dostum yukarıda Mesut Cevikin videosunda Beats audio çalışıyor ama ses seviyesi gayet kuvvetli bir şekilde geliyor yanlışmıyım ?

evet ama sen hiç one x ile karşılaştırma yaptın mı? ayrıca ses abartıldıgı gibi yüksek çıkmıyor htc one larda
  • quote:

Arkadaşlar HTC One aldım lakin Hoparlör sesi kısık geliyor HTC desireden bile kısık geliyor. Bi özelliğimi varda onumu açmam gerekiyor acaba?

Merhaba, Şöyle diyebilirim Stereo Hoporlar olduğu için aslında sana kısık gelebilir buna alışmalısın fakat ses konusunda daha tok ve sanki daha baslı gelmesi lazım yani şöyle düşün evet S4'ten bile birazcık daha az sesi geliyor fakat bu ses kalitesi olarak çok daha üstün olduğundan diyebilirim yani Stereo hoporlor daha iyi ve kaliteli ses veriyor bunun yanında çok fazla ses beklemeni önermem

iş yerimde abartıyorum gibi gelicek ama telefon çalarken alt kata kadar ses çok net ve düzgün geliyor ses kısık olucak derkende bu ses düşüklüğünü çok bekleme eğer gerçek anlamda seni rahatsız edicek kadar ses düşükse donanımsal bir hata olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

evet ama sen hiç one x ile karşılaştırma yaptın mı? ayrıca ses abartıldıgı gibi yüksek çıkmıyor htc one larda

Dış hoporlor olarak abartıldığı kadar ses çıkmıyor doğru ses kalitesi Jack girildiği andan itibaren kendini çok daha rahat hissettiriyor

• urunun 4.2.2 sorunu vardi anladigim kadariyla, 4.3'te tekrar ucusa gecti ses yuksekligi (nisandan beri kullaniyorum)
  • Dostum merhabalar öncelikle;

Ben de telefonumu haziran gibi aldım ve hoparlörüm güzel vs diye övünüyordum.. kendi kendime de bu seste bi gariplik var ama sanirim kaliteli ses böyle oluyor diye gecistiriyordum.. fakat ofisten başka bir arkadaşım aynı cihazdan alınca, ayarları yapmam için bana verdi ve youtube a girip video açtım ki farkı anladım.. benimkinin sesi gerçekten az çıkıyormuş.. sonra cihazı vodafone dan aldığım için mecidiyekoy vodafone a gittim ve orada vitrinde olan htc one ile karşılaştırdık, orda da farkı gördüler, hemen onların vasıtasıyla teleservise gönderdiler.. cuma günü cihazimi teslim ettim pazartesi günü kargolandi ve salı günü cihazim teslim edildi.. şarj edilirken yanan kırmızı led ışık bile sonuktu, o bile gözle görünür hale gelmişti, ses de yükselmişti..
    Başka bi htc one ile karşılaştırma şansın var ise ihmal etme, gerek duyuyorsan yolla servise bence..

Hayırlı günler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam verdiğin bilgi için gerçekten teşekkür ederim imkanım dahilinde bi htc one la ilk fırsatta kıyaslayacağım

• Teleservice tarafından hoparlör cizirtisi kasa açıklığı kamera pembelesmesi gibi hatalardan dolayı cihazım pes peşe 3 kere değişti ve dediğiniz gibi cihazlar arasında hoparlör seslerinde bariz farklar olabiliyor..en sonunda yolladıkları gerçekten müthiş bir seriydi ve ondan öncekilerde görmediğim kadar yüksek ve kaliteli bir sesi vardı canım yandı diye onu da tuttum sattım şimdi yana döne o seriden arıyorum

• sahin061 S kullanıcısına yanıt
    HAyırlı olsun hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhankan43 -- 22 Aralık 2013; 22:08:49 >
  • Ses kısılmasını istemiyorsanız sakın 4.4.2 güncellemesini yüklemeyin..
  • MERHABA ARKADAŞIMIN TELEFONUNDA AYNI SORUN VARDI HTCM8 ALT VE ÜST HOPERLER KAPAKLARINI FÖN MAKİNESİNİ ISITARAK SÖKTÜK İÇİ TOZ VE PİSLİKLE DOLMUŞ DİŞ FIRÇASIYLA TEMİZLEDİK SONRA İĞNEYLE KAPAĞI İYİCE TEMİZLEDİK ŞİMDİ SES MUHTEŞEM NASIL SÖKECEĞİNİZ YOUTUBE VİDESU VAR HERKES YAPABİLİR BEN YAPTIYSAM

https://www.youtube.com/watch?v=r4pYzTkiTPQ

https://www.youtube.com/watch?v=r4pYzTkiTPQ

• kardeşim benimde m9 umda ses azdı. ikinci elden almıştım. sana tavsiyem. önce bi diş fırcasıyla haporlör ızgaralarını biraz fırçala. sonra elektirik süpürgesiyle çok dikkatli bir şekilde çektir.

dikkat et süpürge ayarı en düşükte olsun birde telefona tam dayamaki diyaframı koparmasın. bu şekilde içinde biriken toz ve kiri çekip sesin arttığını göreceksin. en azından bende öyle olmuştu. kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.