Şimdi Ara

hTC One için kulakiçi kulaklık önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün kulaklık almayı düşünüyorum, ana başlıkta konunun 4 gündür off şekilde durduğunu farkettim, affınıza sığınarak konu açmak istedim.

Daha önce ie80 kullandım diymod+e12 amfi ile. Telefondan böyle bir performans kesinlikle beklemiyorum. Fakat elimdeki kulaklıklara bakıncada '' bu telefon çok iyi ! '' diyorum. Samsung'un note serisinin yanında verdikleri beyaz kulakiçi kulaklık ile çok iyi ses alıyorum, ayrıca brainwavz r3 kulaklığımda hali hazırda duruyor fakat r3 ile beyaz samsung telefon kulaklığın performansını alamıyorum (?) . Başka mp3 çalar ve telefonlardada sonuç aynı. 15 tl lik samsung 150 tl lik r3 ten daha iyi ses veriyor.
    Kısacası yeni bir kulakiçi kulaklık almayı planlıyorum telefon için. üst seviye değil, orta seviye düşünüyorum yanlış anlaşılmasın. Tavsiyelerinizi bekliyorum, iyi forumlar

• Sony xb90ex. İyi bir ikili olur one ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim, inceliyorum şimdi bakayım bi
  • Bende de aynı telefon var, one da ekolayzır olmadığı için poweramp kullanıyorum müzik dinlemek için kulaklık olarak orta seviye Creative ep630 kullanıyorum süper memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • poweramp yükledim fakat bir türlü şarkıları başlatamadım, play dediğim zaman öyle bekliyor program. hoş bir şeye benziyor bu program
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galaxy Buds Tek Kulaklık Bağlama
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.