Bildirim
Htc one kasa
JACK & JONES JORLINEN BLEND KNIT SS POLO SN Triko Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBXX951L
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Orjinal arka panel kasa degisimi 260 TL kadar -
quote:
Orijinalden alıntı: crazyhe58
Orjinal arka panel kasa degisimi 260 TL kadar
hasar daha çok ön tarafta, epey kötü gözüküyor. ondan ziyade kilit açma tusunun çevresi kırıldı ve tuş çok zor basıyor. ön de, arka da değişir muhtemelen. 500 liraya patlayacak sanırım. parça sıkıntısı var mıdır? ve montaj orijinali gibi olur mu diye kuşkularım var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
eger siz kendiniz degistirmeye calisirsainiz biraz zahmetli ve paneller arasi bosluk kalma ihtimali cok yuksek. Kvk veya Teleservice de fiyati 575 TL kadar olabilir. Eger garantisi varsa cihazin garantisi devam eder. -
Üst hoparlörün olduğu o metal kaç liraya değişir acaba ? Bir kaç çizik var oralarda -
Ekran degisimi gerekli malesef. Eger cizikler cok fazla goze batmiyorsa masrafa girmeyin derim. -
Cok sorun degil hocam tabi ki dursun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kardeş ön ızgaraları diyosan alt değişiyoır fakat üst ızgara arka kapağa vidalı maalesef , yani ön ızgarayı çıkarmak için arka kapağı açman gerekiyor + hoparlörler falan sökülüyor orada kameranın altında olması lazım baya sıkıntılı bi iş yani bende çok araştırdım , aliexpressten falan alabilirsin kasa ucuz ama işçilik sıkıntı -
ama toucher la birlikte kullanırım diyosan telefonu , htc one skin sticker yaz ebaya , ben aldım kullanıyorum telefonum siyah ve hafif alt hoparlör kapağı çizilmişti , kapta denedim fakat olmadı , stickerlar iyi ! denemeni tavsiye ederim boşver masrafa girme -
quote:
Orijinalden alıntı: crazyhe58
eger siz kendiniz degistirmeye calisirsainiz biraz zahmetli ve paneller arasi bosluk kalma ihtimali cok yuksek. Kvk veya Teleservice de fiyati 575 TL kadar olabilir. Eger garantisi varsa cihazin garantisi devam eder.
Garantili cihaz olduğu için teleservice e vereceğim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X