Şimdi Ara

HTC One M10 için 11 Nisan tarihi işaret ediliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: batuhanb85

Bi home tuşu ne kadar farklı olabilir.estetik uzmanı mısınız arkadaş?

Hmm..

HTC One M10 için 11 Nisan tarihi işaret ediliyor
  • kasayı a9 daki gibi ince yapacaksa arkaya parmak izi okuyucuyu sığdıramaz oyüzden önde olması şart! fakat boomsound olmaması çok kötü olur.. htc nin enbüyük kozlarından biri sterio boomsound. megapikseli arttırılmış ultra piksen için zaten önceden açıklama yapmışlardı yani 12ultra pixel olma ihtimali yüksek kameranın. ama hertürlü bu ekteki tasarım gelse daha iyi.. ve htc logosu altına parmak izi sağına solunada diğer tuşları yerleştirdinmi kral olurdu..https://store.donanimhaber.com/e8/91/97/e891971b1f70ce8f4638fbc95bc78ec8.jpg

• quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

quote:

Orijinalden alıntı: batuhanb85 Bi home tuşu ne kadar farklı olabilir.estetik uzmanı mısınız arkadaş?
    Hmm..

o home tuşlarında parmak izi okuyucumu var_?

• joven kullanıcısına yanıt
    M9 un kasasıyla M8 in kasası aynı hocam, tek fark kamera lensi m8 de yuvarlak, m9 da köşeli.

Dolayısıyla m8 e de kütük gibi kalın demiş oluyorsunuz ama kaldı ki m8 gerek tasarım, gerekse kıvrımlı kasasıyla en çok taktir gören akıllı telefondu
  • Vallaha ben de o parmak izi okuyucu yüzünden home tuşuna karşıyım.. Parmak izi okuyucu bir inovasyon o kadar.. Yani kaç tane kullanıcı için bir elzem o özellik tartışılır.. Iphone veya Samsung için zaten tasarım yüzü o tuş yani adamlar bu dokunmatik akıllı telefonlar başladığından beri bunu yapıyorlar hani yapmasalar yadırganır belki.. Ama HTC'ye gitmiyor bu tasarım; haa zevkler ve renkler tartışılırdan yola çıkılırsa beğenen bir kitle de vardır tabi ama son tahlilde artık HTC sadık kullanıcı kitlesi üzerinden yola devam etmesi gerekiyor yani bizleri dinleyerek ve yapabilecekse yeni sadık kullanıcılar kazanarak.. Ben 6 senedir HTC kullanıyorum başka bir markaya para kazandırmadım kısacası, her telefon alacağım dönemde de bir HTC modeli buldum alacak artık markayla aramda bir gönül bağlılığı oluştu. Telefon değiştirme arefesindeyim ve inanın şu anda HTC'de satın alabileceğim bir model bulamıyorum! Yeni One a9'u beğenmedim, yeni Desire serisi tamamen saçmaladı 728 ve 828 tasarım anlamında çok geriye gitti. E şimdi sen One M serisinde de bunu yaparsan; ne alacak HTC fanları ? 2014 yılı HTC'nin son yılıydı; One M8 ve Desire 816 boşuna bu kadar beğenilmemiş demek ki! Şu an zaten kendimi One M8s için zorluyorum ama herkes kamerasının çok kötü olduğunu yazıp çizdiği için elim gitmiyor bir türlü..

• damn2u kullanıcısına yanıt
    iphone'daki tam daire okuyucu hepsinden kötü ama onu sorgulamıyorsunuz. Nokia 7600 gibi aykırı tasarımlar yok sonuçta ha elips olmuş ha dikdörtgen.
  • Azonce okudugum bir habere gore " htc m10 un mayıs ayının ikinci haftasında raflardaki yerini alacağı söyleniyor " mus .

Htc nin her adimi kendini batırmaya yönelik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer Adam gibi bir telefon çıkartmazlarsa htc bu sene nal toplar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.