Şimdi Ara

Htc One M7 200 Lira

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar M7 cihazı Sprint versiyonu olan US cihazıdır.
    HTC One M7 WLS olarak geçmektedir.

Telefon üzerindeki baseband - imei problemini bir türlü çözemedim. Forum xda üzerinde denemediğim konu kalmamıştır herhalde yada bir şeyleri eksik yaptım. Bilmiyorum artık uğaraşmayacam.

Alan arkadaşa Htc üzerindeki son sürümü yükleyip göndereceğim. İmei- baseband görmüyor şekilde. Wifi'si çalışıyor . Test ettim sıkıntısı yok.
    Tablet gibi bir cihaz olarak kullanılabilir.

Cihazın temizlik olarak bir problemi yoktur. Cihaz sıfır sayılır yurtdışından geldi. Temmuz 15 gibi gelmişti. Yüklü olan rom üzerinde 3g çalışmadığı için rom denemelerine başlamıştım. O yüzden masamın üzerinde o tarihten beri bekliyor . Hiç kullanılmadı.

Telefonda yanında bir adet 10 liralık kılıf vereceğim. Ekranında kırılmaz camda vardır.

Temiz cihaz tablet niyetine kullanılır.

Eğer ki bu işten anlayan birisi varsa bunu düzeltebilir. Alacak olupta yapmaya niyetini olana bildiklerimi anlatırım.

İleşitim için 545 465 99 17. MESAJ yolu ile ulaşın . Foruma her gün girmiyorum. Whatsup üzerindeki mesajlara geç verebilirim.

Fiyat 200 Lira istiyorum. Lütfen pazarlık için mesaj atmayınız. Kargo alıcıya ait. Fiyat revize edildi. Acil iş için lazım.

Ürün görselleri:
     Htc One M7 200 Lira
     Htc One M7 200 Lira
     Htc One M7 200 Lira
     Htc One M7 200 Lira
     Htc One M7 200 Lira
     Htc One M7 200 Lira
     Htc One M7 200 Lira

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasap11 -- 11 Ekim 2016; 19:15:10 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Geçmiş olsun ayni problemden bende muzdariptim.bugün cihazı sattim.alan arkadad ekranını kullanacakti.umarim hemen satarsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: şazenuş

Geçmiş olsun ayni problemden bende muzdariptim.bugün cihazı sattim.alan arkadad ekranını kullanacakti.umarim hemen satarsin.

Teşekkürler hocam. Hayırlısı.

• 200 Liraya bırakıyorum. Fiyat güncellendi. Acil bir iş için lazım. Daha düşük fiyat istemeyin.

• Cihaz satilmistir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ALINIK Htc One M9 ve Htc 10
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.