Şimdi Ara

HTC ONE M7 32GB ( 250 ₺ ) SATILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun uzun her neyi varsa yazdım, lütfen boşa mesaj atmayın okuyun soracağınız her şeyi yazdım zaten. Sadece aşağıda cevabını bulamadığınız soruları sorun lütfen.

Merhaba arkadaşlar. Geçen sene eylül ayında sıfır olarak aldığım yurt dışı cihazını satıyorum. O yüzden 801e değil 801n modelidir. Malum yolla kayıtlıdır. Gerçi malum yol ne bilmiyorum ama sanırım imei atanlara deniyor. LTE desteği yoktur, yani 4.5g çalıştırmaz.

Telefonun donanımsal ya da yazılımsal hiçbir sorunu yoktur.

Telefonun ekranında nokta çizik yoktur. Fotoğraflardan da görüleceği üzere sim kart giriş yerinde ve ses kısma düğmesi altında çatlak ve kırık vardır. Tabii ki kullanıma engel değil ve belli olmuyor dikkatli bakmazsanız.

Telefonun arka kapağında bir kaç tane hafif ezik var içe doğru. Zaten onu düzeltmek için kapağı açarken sim kart girişinin üstünü zedeledim. Ve aynı işlemden sonra sol üst tarafta hafif bir açıklık kaldı. Fotoğrafta mevcut. Çok çok ince bir ayrıklık. Zaten kasayı tam açamadığım için arka kapaktaki göçüklükler hâlâ duruyor. Açabilirim diyen varsa açsın iğrenç zor bir şey ben üst tarafı birazcık ayırabildim sadece.
    Kasa da belirtilenler dışında alt ahize tarafında fotoğrafla da gösterdiğim 2 mm kadar bir çizik vardır.

Arka kamera, ön kamera camlarında nokta çizik, toz yoktur.

Şarj girişi, kulaklık girişi, mikrofonlar, ön ve arka kamera, led bildirim, yakınlık ve ışık sensörlerinde en ufak bir problem, sekteme yoktur.

Dokunmatikte hiçbir sorun yoktur.

Ekranda en ufak çizik, toz yoktur.

Hoperlörlerde hiçbir sorun yoktur. Çok güçlü sesi var.

5.0.2 global rom yüklüdür. Rootludur, TWRP 3.0.2-0 yüklüdür ve s-off yapılmıştır. Yani istediğiniz romu kolaylıkla yükleyebilirsiniz. Ben bir kaç rom deneyip yine global roma geldim en güzeli bu gibi geldi bana.

Birlikteliğimiz 8 ay kadar sürdü ve beni mutlu etti, idare etti.

Yanında gelen kulaklık hiç kullanılmadı onu vereceğim ama şarj aleti yok. Kutusu var, işte klavuzu, iğnesi içinde. 2 adet hiç kullanılmamış silikon kılıf ve 1 tane şuan üstünde takılı silikon kılıfı da vereceğim ve bir tane hiç kullanılmamış motomo kılıf da vereceğim.

Gelelim satma sebebime.

Arkadaşlar bu telefonun bataryası yarım gün zor çıkartıyor. Ben banka uygulamalarını bol bol, sık sık kullanan, devamlı Spotify kullanan ve internette gezen birisiyim. Bu telefon bildiğin şarj aletine bağımlı hale getirdi beni. Yıldım artık şarj etmekten. 3000 mah bataryalı bir Asus'a geçtim 1 gün rahat rahat çıkarıyorum artık. Tabi sesini özlemiyor değilim. Sesi hakakten çok güzeldi.

Ücret: 300 ₺ > 250 ₺

Fotoğraf yükleme aracı çalışmadığı için harici bir siteden yükledim.

HTC ONE M7 32GB  ( 250 ₺ ) SATILDI

NOT: Bütün ilanlarım gibi her türlü görüş, eleştiri ve yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gcb1903 -- 8 Mayıs 2017; 15:28:23 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• s_s64 kullanıcısına yanıt
    Bak bide Xiaomi girdi işe. 50 cent için yaptıklarına bak. Hep kaybedilen prestij olarak geri dönecek bunlar. Zamanında Abd'den gelme Xperia Ion vardı antika ama o bile 4.5g çalıştırmıştı, hatta daha yeni Note 3 çalıştırmadı diye dalga geçmiştim.

Neyse LTE yoktur diyelim o zaman. Ben uğraşamam hangisi olduğunu anlamakla. 50 lira da indirim yapalım LTE desteği yoktur :D

• Cihaz refurbished(sizin aldığınızda fabrikada yenilenmiş cihaz) değilse hafta içi alabilirim. İyi satışlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gcb1903

Bak bide Xiaomi girdi işe. 50 cent için yaptıklarına bak. Hep kaybedilen prestij olarak geri dönecek bunlar. Zamanında Abd'den gelme Xperia Ion vardı antika ama o bile 4.5g çalıştırmıştı, hatta daha yeni Note 3 çalıştırmadı diye dalga geçmiştim.

Neyse LTE yoktur diyelim o zaman. Ben uğraşamam hangisi olduğunu anlamakla. 50 lira da indirim yapalım LTE desteği yoktur :D

yapacak bisey yok bu isleri standartlastiramadiklari icin hep boyle oluyor yayinla saglam 2 band her ulke bunu kullansin biri uzun mesafeler icin kirsallar icin olsun biriside yakin mesafeler icin daha hizli baglanti destegi sunsun 700 ve 2600 gibi mesela yada 800-2100 gibi standart 2 baglantiyi kesin koy her ulke bu iki standardi kabul edip ona gore devam etsin kimse sorun yasamaz ama herkesin cikari farkli iste bu yuzden olan bize oluyor:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s_s64 -- 6 Mayıs 2017; 21:15:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• flasource kullanıcısına yanıt
    Yani onu da biliyorum desem yalan olur ama aldığımda sıfırdı yani kutulu geldi bana. Yenilenme cihazı nasıl olur söylerseniz bakayım.

• Hocam selamlar, bataryası mı bitik yoksa size mi dayanmiyor..

• shallipushthebutton? kullanıcısına yanıt
    Sanırım kafa karışıklığına sebep olacak bir şekilde yazmışım baya mesaj geldi bataryası bitik mi diye. " Ben çok aktif kullandığım için bir gün yetmiyor " kısaca. 9 aylık telefon zaten aldığım ilk aydan beri böyle. Htc One M7 benim gözümde hiç kasmayan, aşırı stabil, sesi çok çok iyi ama bataryası çöp bir telefon olarak kaldı. Zamanında Iphone 5s kullanıp onu da satmıştım şarjı gitmiyor diye.

Yüzüm bir tek Z3 C zamanı güldü telefondan. O 2 güne yakın gidiyordu satmaz olaydım. Şimdi Asus Zenfone 2 var ve misler gibi 1 günü çıkartıyor. Tabi 3000 mah bataryası misler gibi. Bunun da altını özellikle çizerek belirtiyorum ve yazıyorum ki alacak kişi Z3C, Zenfone gibi bir batarya süresi beklemesin. Iphone gibi paso şarja yakın durmanız gerekecek. Zaten M7 kullanıcılarına bakarsanız hepsi bundan şikayetçi. Şarj hepsinde sorun.

• fiyat takip
  • @metebyr Mete arkadaşımıza satılmış ve ürün kargoya verilmiştir. Hayırlı olsun.

• s_s64 kullanıcısına yanıt
    Baya bir şey öğrendim senden bu konuda. Tabi daha ileri gitmeyecek zira cep telefonu ilgi alanım değil. Ekran kartı ya da bilgisayar bileşenlerine işin düşerse ya da yardım lazım gerekirse bir pm uzağındayım. Teşekkürler bilgiler için.

• bende boyle bi dalginliga bilgisayar alinca dusmustim gecen sene dell bilgosayar aldim aklimin ucunda yok 8gb ram.in tek kanal olacagi. bir ay sonra bi baktim ram tek kanal tek slot 8gb ram:) o gun ayni fiyata cespar i almadigima bin pisman oldum dell 3453 almistim sirf isinmasin diye 4. nesil hq serisi casper i elimin tersiyle itip 5. nesil i7 u serisi islemci almistim ama herseye bakip ram e bakmayinca tek kanal ram e mutac kaldik pc gayet guzel herseyi iyi ama tek kanal ram in varligi bile buyuk izdirap:)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.