Şimdi Ara

HTC ONE M7 32GB KIRMIZI-MAYIS AYINA KADAR GARANTİLİ 500Tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
2
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonumu z5 almak için satıyorum. Acil satılık değil o sebeple komik tekliflerle gelmeyin. Sınırlı sayıda üretilen kırmızı renkli olup mayıs 2016ya kadar garantisi vardır. Kullanıma bağlı deformeler vardır. Satılırsa yeni telefon alırım satılmazsa da kullanmaya devam ederim. O yüzden ölücüler gelmesin lütfen.
    Batarya durumu gayet iyi. Bizzat yoğun kullanıyorum ve veri dolaşımı-gps açık şekikde akşamı çok rahat çıkarıyor. İstediğim fiyat 500. Normalde garantili kırmızı rengi 650den aşağı yazmazdım ama kozmetik durumu 10/7 olduğu için fiyatı düşük tuttum. Orjinal şarj aleti yok. Yerine 1a'lık bir şarj aleti ile vereceğim. Yine orjinal kulaklık da dahil.

0554 860 30 90 Emre Karadağ

Sp yada kapıda ödeme yok. Referanslarıma güvenip alan alır. Standart satış dışında işlem yapmıyorum

HTC ONE M7 32GB KIRMIZI-MAYIS AYINA KADAR GARANTİLİ 500Tl HTC ONE M7 32GB KIRMIZI-MAYIS AYINA KADAR GARANTİLİ 500Tl HTC ONE M7 32GB KIRMIZI-MAYIS AYINA KADAR GARANTİLİ 500Tl HTC ONE M7 32GB KIRMIZI-MAYIS AYINA KADAR GARANTİLİ 500Tl HTC ONE M7 32GB KIRMIZI-MAYIS AYINA KADAR GARANTİLİ 500Tl HTC ONE M7 32GB KIRMIZI-MAYIS AYINA KADAR GARANTİLİ 500Tl HTC ONE M7 32GB KIRMIZI-MAYIS AYINA KADAR GARANTİLİ 500Tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrekaradag -- 4 Ocak 2016; 19:36:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba Vestel Venus5.5x faturalı garantili takas varmı üstüne ne alıyon

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.