Şimdi Ara

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] (2714. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
54.668
Cevap
200
Favori
2.093.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27122713271427152716
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: metinTasci

recoveryden cache sıfırlayıp deneyin birde.

denedim hocam olmadı hala recovery modunda baslatıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tomris Hatun

quote:

romun içindeki boot.img dosyasını recovery yukler gibi fastboot boot boot.img yap açılır.
  • insertcoin romda kendine 2.mesaja geçecek şekilde sadece emojoli sms gönderebilirmisin hata veriyormu ? vede kullandığın operator nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: slackerm

quote:

quote:

romun içindeki boot.img dosyasını recovery yukler gibi fastboot boot boot.img yap açılır.

hocam dun aksam acılmayınca telefon romu yenıden yukledım artık sılındı ıcındekıler olan oldu tesekkur ederım yıne de yardımınız ıcın
    emojılı mesaj ıle ılgılı bahsettiğiniz sey bende de mevcut gonderemıyorum kullandıgım operator turkcell, Metin hocam da turkcell kullanıyor bıldıgım kadarıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smugglers -- 5 Mayıs 2016; 0:08:57 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam dun aksam acılmayınca telefon romu yenıden yukledım artık sılındı ıcındekıler olan oldu tesekkur ederım yıne de yardımınız ıcın
    emojılı mesaj ıle ılgılı bahsettiğiniz sey bende de mevcut gonderemıyorum kullandıgım operator turkcell, Metin hocam da turkcell kullanıyor bıldıgım kadarıyla

teşekkür ederim cevabın için libleri eksik ozaman bu romunda.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

teşekkür ederim cevabın için libleri eksik ozaman bu romunda.

telefon sıfırlandıktan sonra marshmallow portlamıslar onu yuklemıyo dusundum ama kamerada falan sorun varmıs daha bu romda sıkıntı yasıyoruz yuklemedım henuz ılerleyen zamanlarda dusunuyorum

• Benim emektar m7nin simkart yuvası bozuldu, hiç bir telefoncuda risksiz tamir olmaz diyor, ekran kırılır başka şey olur servise ver diyor.

Servis e versek tamir süresi ve fiyat acısından ne olur bilginiz varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

Benim emektar m7nin simkart yuvası bozuldu, hiç bir telefoncuda risksiz tamir olmaz diyor, ekran kırılır başka şey olur servise ver diyor.

Servis e versek tamir süresi ve fiyat acısından ne olur bilginiz varmı

Servis suresi 7-20gun arasi degisir hocam ama 20gun surcegini pek sanmam son iki kere gonderdigimde birinde 6gunde birinde 12 gunde geldi. Ama fiyat hakkinda bi bilgim yok hocam siz yine de bikac telefoncu daha gezin o kadar riskli bir sey olucagini sanmiyorum hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG L Bello ile siyah 32gb htc m7 yi takas yapabilirim batarya konusunda şüphelerim var sizce takasa yapayım mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur6600

LG L Bello ile siyah 32gb htc m7 yi takas yapabilirim batarya konusunda şüphelerim var sizce takasa yapayım mı ?

halen m7 kullanıcısı ve eski bir bello kullanıcısı olarak diyeceğim tek şey batarya olarak sizi üzer.

Ancak performans olarak harika bir cihazdır m7.
  • Arkadaşlar hala 1.61 hboot için sunshine hariç s-off yöntemi çıkmadı mı?
  • ya ben bu telefonu o kadar seviyorum ki yeni telefon almama rağmen ne başkasına verebildim ne de satabildim.. :) yedek telefon olarak saklıyorum.. arka kamerası yakın çekimlerde netlemiyor, titreşimi çalışmıyor ve arka kapağında ufak tefek çizikler var ama hala elime aldığımda kalitesini hissedebiliyorum.. sonunda kıyacam paraya göndericem servise yaptırcam.. dursun köşede yedek telefon olarak.. :)
  • Telefon tuletici mahkemesinden geldi ayipli cihaz degilmis. Kronik olarak gelen internet sitelerinde 2 sene boyunca tekerur eden kasa acikligidir pembe kameradir yesil kameradir pilinin akordiyon gibi oynamasi bir anda kapanmasi falan mahkemeye gore bir sorun degilmis bunlar duzeltilmis... Hayir onuda gectim telefon serviste benim kullandigimdan daha cok kaldi onu ne yapicaz?

Hayir tuketici hakem heyetinden cikan karara dava acilma sebebi ise 1 sene icinde 4 2 sene icinde 6 kere servise verilmesi gerekiyormus iade alinabilmesi icinde falan filanda bundan kaynakli dava aciliyor mahkemede bu kadar sorunlu cihazi sorunsuz diyip yolluyor e bugun kullandim bisi yok yarin kullandim bisi yok 1 ay sonra gene pil problemi baslayacak ekranla kasa arasina deli gibi toz girmeye baslayacak vs yani bu karari alirlen hicmi internetten kullanicilarin yorumlarini vs bakmiyorlar okumuyorlar hicmi belirtilen sorunlar uzerinde bi google da arama bile yapmiyorlar.

Neyse olan oldu artik ne desek bos. Basimdan gecenleri buraya yazmak sizinle paylasmak istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: G0G0

ya ben bu telefonu o kadar seviyorum ki yeni telefon almama rağmen ne başkasına verebildim ne de satabildim.. :) yedek telefon olarak saklıyorum.. arka kamerası yakın çekimlerde netlemiyor, titreşimi çalışmıyor ve arka kapağında ufak tefek çizikler var ama hala elime aldığımda kalitesini hissedebiliyorum.. sonunda kıyacam paraya göndericem servise yaptırcam.. dursun köşede yedek telefon olarak.. :)

Fotoğrafları sizin için gelsin hocam :) benim canavar 3 yılı devirdi ne pembelesme ne kasa açıklığı şükür hiçbiri olmadı at&t cihazı ne bu stabilite var ne ses çıkışı başka bir Android cihazda 1000 TL civarında o yüzden pili değiştirip devam edeceğim ki kullanıyorum hali hazırda insertcoin rom la sense 7 ile halen gideri çok yüksek :))
    Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaterialScience -- 24 Mayıs 2016; 0:41:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GodisCoking

Arkadaşlar hala 1.61 hboot için sunshine hariç s-off yöntemi çıkmadı mı?

Malesef hocam galiba çıkmadı :/

• güzel fotoğraflar elinize sağlık.. ben aslında rom atmaya pek gönüllü değilim.. geçmişte htc incredible s telefonuma o kadar çok rom attım ki sayısını hatırlamıyorum.. ama hiçbiri bana stock romun verdiği performansı veremedi maalesef.. kimi olmadık zamanda kitlenip durdu, kimi telefonun bazı fonksiyonlarını düzgün çalıştırmadı.. açıkcası bezdim.. zaten htc one öyle bir telefon ki stock romu hiçbir şişme, yavaşlama göstermiyor.. hala günümüzün en performanslı telefonlarından biri bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: G0G0

güzel fotoğraflar elinize sağlık.. ben aslında rom atmaya pek gönüllü değilim.. geçmişte htc incredible s telefonuma o kadar çok rom attım ki sayısını hatırlamıyorum.. ama hiçbiri bana stock romun verdiği performansı veremedi maalesef.. kimi olmadık zamanda kitlenip durdu, kimi telefonun bazı fonksiyonlarını düzgün çalıştırmadı.. açıkcası bezdim.. zaten htc one öyle bir telefon ki stock romu hiçbir şişme, yavaşlama göstermiyor.. hala günümüzün en performanslı telefonlarından biri bence..

Öncelikle sagolun hocam :) bende yıllardır Android kullanıyorum Stock a hep döndüm amma velakin m7 de bu geçerli olmadı gerçekten hd93 ve insertcoin romlari mükemmel tek kelime ile farkı yok orijinal romla aynı ram ve batarya kullanimida daha az :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaterialScience -- 24 Mayıs 2016; 11:26:53 >

• Hocam bu resimler çok iyi hiç htc One ile çekilmiş gibi görünmüyor 😊 benim kamera buğulu çekiyor pembe kamera sorunu var ama garantisi olmadığı için ve para vermekde istemediğimden yaptırmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: resgodo

Hocam bu resimler çok iyi hiç htc One ile çekilmiş gibi görünmüyor 😊 benim kamera buğulu çekiyor pembe kamera sorunu var ama garantisi olmadığı için ve para vermekde istemediğimden yaptırmıyorum.

Bugün bir kaç deneme daha yaptım hocam teşekkür ederim :) aliexpress ten alıp kendiniz değiştirebilirsiniz bence kamerayı :)
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Ben tahtakale den 50 liraya aldım kamerayı. 10 liraydı galiba plastikten söküm kiti almıştım bir de.
    aliexpress de 25 dolar civarları olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akineton -- 24 Mayıs 2016; 20:50:24 >
  • 
Sayfa: önceki 27122713271427152716
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.