Şimdi Ara

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] (2715. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
54.668
Cevap
200
Favori
2.092.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27132714271527162717
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni sarj aleti ve kablo aldim ampere uygulamasindan kontrol ettigimde m8 cihazim 2280 mah ile sarj olurken m7 en fazla 800 e cikiyor cihazda mi bi sorun var ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ukisla7 kullanıcısına yanıt
    M7 de hızlı şarj desteği htc tarafından bataryayı koruma amaçlı iptal edildiği için o sonuç çıkıyor hocam problem yok yani değerler gayet normal

• Bu arkaplani niye siyah yaptilar yine?

• Aletim ilk alındığı gün gibi 2 sene oldu ama çizik yok.ç harıl harıl alıyorum, orjinal, gerçektek HTC logolu (Çin malı kesinlikle olmayacak, kafamı patlatmaya niyetim yok) bir batarya değişimi nereden yaptırılır? ne kadar tutar? vallaha telefonu o kadar çok seviyorum ki yeter ki orjinal batarya değiştirsinler ne kadar isterlerse vericem.

var mı bilgisi olan reyizler?
  • Halah_Sumul kullanıcısına yanıt
    Teleservise yollayin

• metinTasci M kullanıcısına yanıt
    yarbay dostum sağol. imei'nin çakılı olması sıkıntı yaratır mı? cihaz tayvan cihazı. HTC'nin anavatanından aldım.

aşağı yukarı ne kadar tutar sence bir de? servis süresi hakkında zahmet olmazsa bilgi verebilir misin?
  • Benim de 3.yilim oldu bu ay itibariyle.

Sanirim bi lg g5 alacagiz sense arayüzü de baydı.

• arkadaşlar bende üç yıllık m7 macerasının sonuna geldim. bundan sonra s7 edge ile devam ediyoruz yola. aslında HTC 10 da bir şans vermek istedim ama son beş yılın en iyi cihazını yapan HTC'nin son cihazı bana göre tasarım olarak maalesef sınıfta kaldı.

herkesin telefonunu keyifle kullanması dileğiyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakane -- 27 Mayıs 2016; 13:53:32 >
  • atakane kullanıcısına yanıt
    Bana da 10 sıcak gelmedi dostum. ben 8'den sonrasına çok sıcak bakamadım.
  • Yine blinkfeed ekranı değişmiş bir rahat vermediler gitti.Haber pencereleri iyice küçülmüş.Saat ve hava durumu biçim olarak değişmiş.Fakat bu sefer kilit ekranı aynı kalmış.Menü ekranı zaten sense 6 nın ilk zamanı gibi hala.
  • Bende M7 cihazımı sattım ONE MAX ile yola devam ediyorum hem ekran 6 inç hem batarya 3300 ekran full HD olduğu için şarjda 2 gün gidiyor. Sadece ram ve işlemci biraz ağır kalıyor yenilere nazaran onu da görmezden geliyorum HTC 10 fiyatları çakılana kadar hepsi bu.

Bence haksızlık edilmeyecek kalitede bir cihaz çıkardı HTC bu sefer. Sadece ön paneldeki boşlukları biraz daha kısarlarsa çok iyi olacak. Cihazında 2 versiyonu niye çıkmıyor anlamış değilim bence tek yanlış politikası bu HTC'nin. 5.2 inç ekranlı 3000 bataryalı bir cihaz ve yanında aynı özellikler ile 5.7 / 5.8 / 5.9 / 6.0 inç ekranlı 3400 bataryalı bir cihaz çıkarsa çok iyi olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih_lee -- 28 Mayıs 2016; 1:22:01 >
  • Merhaba, kendim m8 kullanıyorum. Aşırı derece memnunum. Fakat kardesimin de akıllı telefon dünyasına girmesini istiyorum. Butcem olsa htc 10 alıp, m8i ona verirdim. Fakat bütçe kısıtlı olduğu için ona da m7 almayı dusundum. Kullanmayı bırakınca one serisini saklarim :p bu cihazı yurtdışı filan sağlam şekilde bulabiliyor muyuz? Bir dönem pembe kamera sorunları filan vardı. Yenilenmiş denen cihazlarda bu sorunlar var mı? Bataryası m8 kadar gidiyor mu? Ben i5'ten m8e geçtim. Bataryası bana göre bayağı iyi :p

M7 secmemdeki sebep de kasa kalitesinin gerçekten iyi olması. Yorumlarınızı bekliyorum. Bana cevap verirseniz etiketlerseniz çok sevinirim :p teşekkürler.

• 3 sene oldu benim de bataryası dışında bir şikayetim yok. Param olsa hiç düşünmeden 10'a geçiş yapardım Samsung markasına tövbeliyim ayrıca hiçbir sektörde kaliteli hissettirmiyor bana. Fakat öğrencilik parasızlık :) Bozulana kadar m7 ile devam.
  • Aliexpressden getirtebilirsiniz, sifirlanmis m7 400-450lira gibi bisey olmasi lazim

Ek olarak:ne zaman bunu yazsam gumrukten telefon gecmesi kesinlikle yasak yaziliyor, tekrar yaziyorum cinliler bu iside cozmus :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinTasci -- 4 Haziran 2016; 21:39:52 >
  • Arkadaşlar sense 7 uygulamalarını apk olarak yükleme şansımız var mı. Kamera yı denedim çalıştı ancak diğer apk ları bulamadım

• resgodo kullanıcısına yanıt
    sense 7 romu var onlarda hepsi var

• Arkadaşlar cihaz tampered ve unlocked aosp rom yüklü s-on durumunda. H boot 1.61 ben bunu orjinale nasıl döndürebilirim.

Sense 7 apk larını bir arkadaş paylaşmıştı burada. Ancak bayağı bir geçmişe giderseniz bulabilirsiniz.

Ben de aynı şeyi yapmak istiorum ama cihazı s-off yapmadan orijinale dönemiyoruz. Servise gönderecem, gönderemiom. En son Kartal'da bi telefoncu arkadas 20 liraya s-off yaparım demişti. Kadıköy'de de muhakkak yapan vardır. Bilen varsa yardımcı olsun lütfen :)

• Leonly kullanıcısına yanıt
    Hocam denemediğim yol kalmadı ama orjinale dönemedim bir türlü. Acaba orjinale romun yedeğini twrp recovery ile birisi alsa bizde onu telefona atıp geri yüklesek işe yarar mı

• 
Sayfa: önceki 27132714271527162717
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.