Şimdi Ara

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] (2716. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
54.668
Cevap
200
Favori
2.092.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27142715271627172718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim bir sorum olucaktı. Htc m7'nin en son aldığı yazılım güncellemesinin numarası kaç acaba.
    Şu yüzden soruyorum babamla telefonlarımız aynı. Onun sisteminde yazılım numarası 7.19.401.151 yazarken benim sistemimde 7.19.401.130 yazıyor ve benim telefonumla güncelleme ara dediğimde güncelleme bulmuyor. Anlamadım bir türlü bu durumu. Görsel farklar var o yüzden bende .151 sürümü olsun istiyorum ama güncelleme bulmuyor. Nedendir sebebini bilen varsa söylerse sevinirim. 2mizinde telefonları locked'dır . hiç ugraşmadım rom felan.
  • resgodo kullanıcısına yanıt
    Ne yüklersen yükle faydası olmaz, her yolu ben de denedim. Hboot 1.61 in java kart harici s-off olma ver orijinale dönme olasılığı yok :D
  • Arkadaşlar 3 yıllık htc m7 kullanıcı olarak telefonumu satmaya karar verdim m8 geçtim
    Teknosadan alınma kutusu faturası orjinal tüm aparatlarıyla birlikte 550 TL ilgilenenler özel mesaj atabilir ya da altta ki linkten ilana bakabilir
    saygılarımla

http://forum.donanimhaber.com/m_117505773//tm.htm#117505773
  • merhaba arkadaşlar,

2 sene önce yurt dışından m7 getirtmiştim, getiren arkadaş kayıt işini İstanbul da bir telefoncuya yaptırdığını söylemişti, şu anda telefon yazılım güncellemelerini almıyor imei sini kontrol ettim başka bir marka telefon imei si çakılmış

ben de orjinal imei si de var ama onu geri çaksam kayıt dışına düşecek, böyle devam etsem htc imei lere göre güncelleme yayınladığı için hiç güncelleme alamayacağım

bunu halletmenin başka bir yolu var mı, ya da manuel güncelleme imkanı varmı

muhtemelen sorduğum sorunun cevabı konu içerisinde olabilir ancak 900 küsür sayfayı tarayacak vaktim yok şu anda yardımcı olursanız sevinirim
  • Leonly kullanıcısına yanıt
    Yüzde yüz orijinale dönmesem de olur htc rom kullanayım yeter dedim. En sonunda twrp backup buldum onu restore ettim açılışta 5 sn falan siyah ekran kalıyor ama sonra normal başlıyor telefon çok şükür sıkıntı yok :)

Edit: indirdiğim sizin konudaki backup :) Allah razı olsun Hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resgodo -- 11 Haziran 2016; 1:39:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • resgodo kullanıcısına yanıt
    İndirdiğin bu mu? Bu benim yaptığım Sense 7 Romu. Hiç şikayet gelmedi şimdiye kadar :)

HTC_ONE_M7_U_L50_SENSE70_MR_HTC_EUROPE_7.19.401.151
    http://www.mediafire.com/download/27q60mqcb86fdmb/HTC_ONE_M7_U_L50_SENSE70_MR_HTC_EUROPE_7.19.401.151.zip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonly

İndirdiğin bu mu? Bu benim yaptığım Sense 7 Romu. Hiç şikayet gelmedi şimdiye kadar :)

HTC_ONE_M7_U_L50_SENSE70_MR_HTC_EUROPE_7.19.401.151
    http://www.mediafire.com/download/27q60mqcb86fdmb/HTC_ONE_M7_U_L50_SENSE70_MR_HTC_EUROPE_7.19.401.151.zip

Bende bunu kullaniyorum acilistaki 5 saniye siyah ekran bendede oluyor

• Leonly kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten şikayet etmedim ki bende :) cayır cayır çalışıyor hiç sıkıntı yok ancak açılışta ilk htc yazısından sonra 5 sn siyah ekran çıkıyor sonra açılış animasyonu devreye giriyor. Tek sıkıntı bu telefonu ayda bir kapatıp açtığımı düşünürsem problem bile denmez buna :) benim yüklediğim sense 6 olan orijinal olan

• arkadaşlar kameranın dış camı çıktı camda ve kamerada hasar yok ancak camın yapışkanı filan gitti hep şimdi bantla tutturuyorum camı ve anlamadım bu yapışkan neden çıkar. neyse ben sizden tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar yeni kamera camı uygun fiyata ve orijinal nereden bulabilirim?
  • Htc 'nin boost diye uygulaması var deneyenler oldu mu bir etkisi var mi telefona?

• quote:

Orijinalden alıntı: fozdemir

Htc 'nin boost diye uygulaması var deneyenler oldu mu bir etkisi var mi telefona?

Ram bosaltma programlarinin hicbir zaman faydasi yok hocam android in kendi ram yoneticisi basarili sistemi iyi optimize ediyor zaten. Bu tarz programlar pil tuketiminizi arttirir root varsa greenify kullanabilirsiniz.

• Teşekkürler hocam hiç indirmiyeyim o zaman boost u

• arkadaslar selam, benimde 3. yılım oldu bu telefonla. android 5 e geçtiğinden beri format atmadım ben cihaza onun üstüne güncelleme uygulama vs yükleye yükleye yavaşlamalar başladı. hiçbir verimi-uygulamamı kaybetmeden telefonu nasıl rahatlatabilirim?
  • Halah_Sumul kullanıcısına yanıt
    ben batarya değişimi için tamirciye götürdüm. Telefonun ya plastik bantlarını kanırta kanırta açmışlar telefonu. Utanmadan o şekilde geri verdiler. Bu telefonun hali ne dedim. Bu modeller böyle. Başka türlü açılmıyor dediler.

Tavsiyem yetkili servise göndermenizdir.
  • Lethian kullanıcısına yanıt
    sağol dostum. korkum imei'sinin orejinal imeisi olmaması. parasıyla yaptıracağız ancak bu imeisi çakma, çalıntı mı falan derler diye korkuyorum.
  • Halah_Sumul kullanıcısına yanıt
    ona bakacaklarını düşünmüyorum. sonuçta garantiye dahil etmeyecekler.
  • Arkadaşlar merhaba,

Dün fark ettiğim bişeyden bahsedeceğim. Telefonun arama geçmişinde (Ses araması) her hangi bir aramanın üstüne basılı tuttuğunuzda arama geçmişini göster çıkıyor. Daha önceleri normal çalışan bu özelliği dün kullanmak istediğimde arama geçmişini göstere tıkladığımda kişi kartına geçiyor ve geçmişi göstermiyor.

Telefona hiç rom yüklemedim sadece gelen güncellemeleri yaptım.
    Benzer sorunu yaşayan ve çözümü bilen birileri var mıdır?

Sürüm : Android 5.0.2 Sense : 6.0
    Selamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lethian

ben batarya değişimi için tamirciye götürdüm. Telefonun ya plastik bantlarını kanırta kanırta açmışlar telefonu. Utanmadan o şekilde geri verdiler. Bu telefonun hali ne dedim. Bu modeller böyle. Başka türlü açılmıyor dediler.

Tavsiyem yetkili servise göndermenizdir.

Ramazan ramazan ağız bozduracaklar yeteneksiz vasıfsız çomar adamlar... Ben kendim açtım pil için 1 gramda zarar görmedi hayvan gibi kanırta kanırta acmislardir... Plastik pena ile zarar vermeden açılıyor açılması zor ama biryerini kırmadan açılıyor

Kısacası benim önerim telefoncuya vermeyin kesinlikle.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese selam arkadaşlar ben Lenovo vibe x2 kullanıyorum özelliklerine internetten bakabilirsiniz telefon şarjı şu gibi içiyor ve sık sık donuyor sistemi stabil değil ve sistem arayüzü görüntü olarak hoş değil. Snapchat e girip arkaplana atıp başka uygulamaya girsem resmen işkenceydi root falan da işlemedi zaten telefon için custom rom da yok
    Telefonumun sıfırdan farkı yoktu 500 liraya sahibindene koymuştum birisi htf one ile takas önerdi sağ alt köşesi ezilmiş cihazın.
    Tavsiyeniz nedir acaba takas yapayım mı?

• tolgakutukcu kullanıcısına yanıt
    HTC One performans konusunda ve oyun konusunda eminim ondan iyidir ancak pil süresinde bir artı bekleme. Kamera olarak da kağıt üstünde lenovo iyi gibi duruyor. Eğer takas edersen de iyice bak htc ye çünkü açılmış oynanmış imei atılmış sahte batarya takılmış falan olabilir. Bizim cihazlar tamir gördüğü zaman randıman vermiyor pek ısınma yapıyor falan

• 
Sayfa: önceki 27142715271627172718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.