Bildirim
HTC ONE M7 BEATS KULAKLIK SATIŞTA
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hayırlı işler hocam,
Piyasada bu kulaklıkla ilgili yanlış bir algı var galiba, zira m7 nin kutudan çıkan kulaklık htc marka htc nin kendi kulaklığı, satıcılar nedense m7 beats audio diye koyuyorlar, dikkat etmekte fayda var zira bu kukaklık beats meats değil...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Srdrsym4441 -- 2 Ekim 2016; 4:48:31 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
htc nin bile haberi yok bu kulaklıktan -
One kullanıcısı olarak konuya dahil olmak istedim. Evet beast değil belki ama bence asıl odaklanılması gereken bu olmamalı. İddalıyım bu kulaklık piyasadaki 150-200 lira civarı herhangi bi kulaklıktan kötü değil. Ses seviyesi, kalitesi ve bass yoğunluğu tarifsiz. Şahsen sennheiser cx300, sony XB50AP ve creative ep 650 gibi çevremdeki arkadaşlarımdan deneme şansım oldu. Tartışmasız hepsinden iyi. Sadece Sony XB50AP bass kalitesi olarak htcden iyi denebilir ama bassların yoğunluğu htc kulaklığı kesinlikle çok daha yüksek ve hissedilir. Yani bu fiyat için bence fazlasıyla iyi bi kulaklık. Bırakın orj beast olmasın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beats yazdım çünkü genelde bu şekilde biliniyor :) emrekaradag arkadaşın yazdıklarına katılıyorum ses kalitesi çok iyi piyasadaki pahalı kulaklıklara göre bilen bilir.Saygılar. ______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X