Şimdi Ara

HTC One M7 Ekran Çatladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
4.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Konuyu Yanlış Yere açtıysam Özür Dilerim

Biraz Uzun Ama Beni Dinlerseniz Çok Memnun Olurum Teşekkür Ederim.

Baya Bir Sinirle Ve Üzüntüyle Bu Yazıyı Yazıyorum Nasıl Girdigimi Nasıl Yazdıgımı Tahmin Edemezsiniz. Uzun Olarak Yazmıcam Bana Dogum Günü Hediyesi Olarak Gelen Bir Telefon Maddi Durumumuz İyi Olmadıgı Halde Teknoloji Hastası Oldugum İçin Abim Hediye Etti 3 Ay Önce Telefon Nasıl Oldu Kim İnanır Bilmem Nazar mıdır Nedir Aynı Gün Bilgisayarımın HardDiski Yandı Aradan 3 Saat Geçti Telefonumun Camı Cebimde Kırıldı. Tabiki Ailemden Baya Bir Azar İşittim. Telefon Cepte Kırılırmı Diye Sorarsanız Haklısınız Ama Olay Şöyle Kırılmadan 2-3 Saat Önce Yavaşça Telefonum Botumun Üstüne Düştü Nasıl Olduysa Okadar Övdükleri Gorilla Grass 2 Ekran Küçük Bir NoktA gibi Birşey Oldu Çekiçle Bilmem Bıçakla Çizilmeyen Kırılmıyan Çatlamayan Telefon Nasıl Olduysa Küçük Bir Nokta Oldu Aradan 2-3 Saat Geçti Müzik Açtım Tertemiz Ekran Müzik Degiştirmek İçin Cebimden Bir Çıkardım Bi Baktımki Ekran Çatlamış Okadar Büyük Degil İnce Bir Çizgi Şeklinde Çatlamış. Şimdi Abilerim Arkadaşlarım Kardeşim. Daha Demin Çok Azar İşittigim İçin Kendim Staj Görüyorum Lise 4 Ögrencisiyim Stajdan Aldıgım Bir Kısım Parayla Ekranımı Degiştirmek İstiyorum Ama İşte Öncelikle Bilgisi Olan Abilerime Kardeşlerime Sormak İstedim. Ben Şöyle Bir Site Buldum Site Vermek Yasak Mı Bilmiyorum Yasaksa Şimdiden Özür Dilerim.

http://htcyedekparca.com/HTC-One-M7/HTC-One-M7-Dokunmatik-Ekran

Bu Ekran Benim Çatlıyan O Küçük Ekran Mı Oluyor ? Yani 90 Lira Verip Bunu Alıp Nasıl Takabilirim Veya Taktırabilirim Bide Zaten Olay Bu Oluyormu Benim Telefonuma

Bide Şöyle Birşey Var

http://htcyedekparca.com/HTC-One-M7/HTC-One-M7-Komple-Ekran-Cerceveli

Buda 390 Lira Ben İlk Bunu Gördüm Gitti Dedim Artık 2-3 Sene Bu Telefonu Degiştiremem Degiştirmemde Zaten Çok Memnunum Sonradan O Yukarda Verdigim Linktekini Gördüm Ve Son Olarak Arkadaşlarım abilerim.

http://htcyedekparca.com/HTC-One-M7/HTC-One-M7-Lcd-Ekran-Dokunmatikli

Bide Böyle Bir Ekran Var 240 Lira

Ben Pek Anlamam Telefondan Anlarım Özellik Bakımından İşte Donanım Bakımından Ama Cam Ekran Hiç Kırmadıgım Veya Kırılıpta Degiştiren Arkadaşım Olmadıgı İçin Bu Konuda Biraz Bilgisizim Beni Aydınlatıcak Abilerim Arkadaşlarıma Şimdiden Çok Teşekkür Ederim. İçim İçimi Yiyor Daha 3 Aylık Telefonun Ekranını Çatlatmak Ailemde Haklı Okadar Abim Biriktirip Bana Bu Telefonu Aldı Emanete Hiyanet Gibi Lütfen Bana Bir Yardımcı Olun.

• garantisi yokmuydu

bu ekranlarıda telefon tamir eden bayiiler yapar sen bi evinin ordaki bayiilere sor
  • ekran çalışıyorsa sadece touch kırılmıştır. HTC one sökülmesi çok zor bir ürün bu yüzden öyle mahalle arası telefon tamircilerine verme 10 15 lira daha ucuz yapacaklar diye mahvederler telefonu. Sadece dokunmatik panel değişeceğinden servise gönder 100 liraya felan değiştirirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeYLeR. -- 23 Şubat 2014; 20:05:26 >
  • Teşekkür Ediyorum İkinizede Malasef İnternetim Bu Aralar Kesikti. Giremedim Evet @Peyler 100 TL Filan İstiyorlarmış Birazda İnternetten Araştırdım. İnşallah Bir Kaç Ay İçinde Degiştiricem.
  • 400 tl yi gözden çıkar eğer dokunmatigi catladiysa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: allinhfs

Öncelikle Konuyu Yanlış Yere açtıysam Özür Dilerim

Biraz Uzun Ama Beni Dinlerseniz Çok Memnun Olurum Teşekkür Ederim.

Baya Bir Sinirle Ve Üzüntüyle Bu Yazıyı Yazıyorum Nasıl Girdigimi Nasıl Yazdıgımı Tahmin Edemezsiniz. Uzun Olarak Yazmıcam Bana Dogum Günü Hediyesi Olarak Gelen Bir Telefon Maddi Durumumuz İyi Olmadıgı Halde Teknoloji Hastası Oldugum İçin Abim Hediye Etti 3 Ay Önce Telefon Nasıl Oldu Kim İnanır Bilmem Nazar mıdır Nedir Aynı Gün Bilgisayarımın HardDiski Yandı Aradan 3 Saat Geçti Telefonumun Camı Cebimde Kırıldı. Tabiki Ailemden Baya Bir Azar İşittim. Telefon Cepte Kırılırmı Diye Sorarsanız Haklısınız Ama Olay Şöyle Kırılmadan 2-3 Saat Önce Yavaşça Telefonum Botumun Üstüne Düştü Nasıl Olduysa Okadar Övdükleri Gorilla Grass 2 Ekran Küçük Bir NoktA gibi Birşey Oldu Çekiçle Bilmem Bıçakla Çizilmeyen Kırılmıyan Çatlamayan Telefon Nasıl Olduysa Küçük Bir Nokta Oldu Aradan 2-3 Saat Geçti Müzik Açtım Tertemiz Ekran Müzik Degiştirmek İçin Cebimden Bir Çıkardım Bi Baktımki Ekran Çatlamış Okadar Büyük Degil İnce Bir Çizgi Şeklinde Çatlamış. Şimdi Abilerim Arkadaşlarım Kardeşim. Daha Demin Çok Azar İşittigim İçin Kendim Staj Görüyorum Lise 4 Ögrencisiyim Stajdan Aldıgım Bir Kısım Parayla Ekranımı Degiştirmek İstiyorum Ama İşte Öncelikle Bilgisi Olan Abilerime Kardeşlerime Sormak İstedim. Ben Şöyle Bir Site Buldum Site Vermek Yasak Mı Bilmiyorum Yasaksa Şimdiden Özür Dilerim.

http://htcyedekparca.com/HTC-One-M7/HTC-One-M7-Dokunmatik-Ekran

Bu Ekran Benim Çatlıyan O Küçük Ekran Mı Oluyor ? Yani 90 Lira Verip Bunu Alıp Nasıl Takabilirim Veya Taktırabilirim Bide Zaten Olay Bu Oluyormu Benim Telefonuma

Bide Şöyle Birşey Var

http://htcyedekparca.com/HTC-One-M7/HTC-One-M7-Komple-Ekran-Cerceveli

Buda 390 Lira Ben İlk Bunu Gördüm Gitti Dedim Artık 2-3 Sene Bu Telefonu Degiştiremem Degiştirmemde Zaten Çok Memnunum Sonradan O Yukarda Verdigim Linktekini Gördüm Ve Son Olarak Arkadaşlarım abilerim.

http://htcyedekparca.com/HTC-One-M7/HTC-One-M7-Lcd-Ekran-Dokunmatikli

Bide Böyle Bir Ekran Var 240 Lira

Ben Pek Anlamam Telefondan Anlarım Özellik Bakımından İşte Donanım Bakımından Ama Cam Ekran Hiç Kırmadıgım Veya Kırılıpta Degiştiren Arkadaşım Olmadıgı İçin Bu Konuda Biraz Bilgisizim Beni Aydınlatıcak Abilerim Arkadaşlarıma Şimdiden Çok Teşekkür Ederim. İçim İçimi Yiyor Daha 3 Aylık Telefonun Ekranını Çatlatmak Ailemde Haklı Okadar Abim Biriktirip Bana Bu Telefonu Aldı Emanete Hiyanet Gibi Lütfen Bana Bir Yardımcı Olun.

Telefonu tamir ettirebildin mi? Aynı şekilde benimde dokunmatik ekranım çatladı tamir ettirsem mi böyle kullanmaya devam mı etsem bilemedim eğer uygun fiyatla tamir edilebiliyorsa tamir ettirmeyi düşünüyorum.

• dokunmatik tek değişmez... öyle bir ihtimal yok... samsung olsa olabilir derdim...

gel gelelim ekran komple değişecek...

eğer dışarıda fiyat pahalı geliyorsa yardımcı olabilirim ancak telefonun parça gelmesi ve değişmesi yaklaşık 3 hafta bekletirim... bunu göze alacak arkadaşlar irtibata geçebilir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.