Şimdi Ara

HTC One M7 geliştirici sürümü için Lollipop güncellemesi başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
1.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• 700mb
  • Desire 820 gibi telefona vermediği sürece bu Htc bir ise yaramaz sen ilk 64 bir işlemcili telefonuna vermedikce napayim çıkalı 3 4 ay oluyo

• Mickcasey kullanıcısına yanıt
    Might be demis aciklamada ? Bu bi kesinlik mi sizce gelmeyecek diyorsunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gurbetçi23 kullanıcısına yanıt
    Batarya ile ilgili çok ilginç şeyler yaşıyorum. Misal telefonu yeniden başlatınca bazen %15-20 şarj eksiliyor, bazen %5 şarj artıyor. Ayrıca bugün sabah 07:30 da evden çıkarken şarj %54 idi, saat 12:00'a kadar 3 telefon görüşmesi yaptım kısa kısa, whatsapp'dan mesajlaştım, twitter baktım, 10'dan fazla sms aldım ama hala %54 idi şarj . Şu an saat 20:44 ve oldukça yoğun kullanmama rağmen (hay day falan oynadım) şarj %37.

Hocam anlayacağın şarj konusunda ne diyeceğimi bilemiyorum, 4.4'e oranla çok ilerleme var ama bazen de sapıtıyor.Kafam allak bullak
  • Impheatus I kullanıcısına yanıt
    Valla ilerleme olsun da gösterge önemli değil bence Çok teşekkür ederim tecrubelerinizi paylastiginiz için

• Gurbetçi23 kullanıcısına yanıt
    Var var, 6 aydır ilk kez güç tasarruf modundan çıkardım cihazı Rica ederim, faydam oldu ise ne mutlu.
  • Bıktım gerçekten bu M7 den! Pembe kamera sorunu mu dersin şarj sorunu mu dersin! HTC den çok soğudum. Bundan sonra kullanacağımı düşünmüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mickcasey

Yapılan açıklamaya göre 5.0.2 den sonra bu cihaza başka güncelleme gelmeyecek.

:) sen nerden biliyon?

• arkadaşlar yeni güncellemeyi yükleyen varmı batarya kullanımı artıyormu azalıyormu benim telefon garantide gelince ona göre yüklüyeceğim

• Misfit6 M kullanıcısına yanıt
    Kullanmayin hocam da bunu bu baslik altina yazmaktaki amac ne ? Bir kere servise verdim ben duzeldi gayet de canavar tipsiz sonylere mi dandik samsunglara mi geceyim hicbiri m8 dahi bu cihaz kadar guzel gelmiyor. Kotulemek istiyorsaniz gidin yeni baslik acip kotuleyin.

• arkadaşlar güncelleme sadece yayınlandı.
    türkiye'ye gelmesi için türkçeleştirilmesi lazım her bölümü.
    onun için beklenicektir zaten android'in kötü taraflarından biride bu.
    Güncellemeler dünyada bölge bölge geliyor.
    Apple'da bildiğim tüm dünyada aynı anda apple'den direk indiriyosun.

Bana gelse de ben yüklemeyeceğim bir süre.
    Yorumlara göre sorun yoksa yüklemeyi düşünüyorum şarj süresi vs. ye bakıp.
  • Sakıncası mı var bu başlık altında yazmamın? Sen neden bu kadar rahatsız oldun bundan. Kendi görüşümü belirttim. İnsanlar M7 nin tasarımından bahseedince alakasız olmuyorda ben M7 nin hatasından bahsedince mi sorun oluyor? Bu kadar kullandığınız şeylere bağlı olmayın, sen bunu kullanıyorsun diye en teknolojik, en mükemmel değildir bu. Bende kullanıyorum ve memnun değilim. Söylediğim sebeplerden dolayı
  • mustang8960 M kullanıcısına yanıt
    Hocam desire 820 gelmiycekmi

• Desire 820 ye mart aynda güncelleme gelecek diyor.Bütün cihazlar var.http://shiftdelete.net/android-50-lollipop-alacak-cihazlar-55500

• Arkadaşlar turkiye den güncelleme alan varmı..

• 5 gün oldu güncelleme yi yükleyeli Htc One Developer Edition kullanıyorum full sarjin dolum süresi uzadı kapaliyken de bir de full sarjdan çıkınca konuşma veya facebook ta yazı okurken 2 dakikada %10 şarj eksiliyor ikincisi yüklü uygulamalardan sorunsuz çalışan lar facebook İnstagram google plus twitter a uygulama üzerinden giriş hatası uyarısı alıyorum internet üzerindende sorun yok. Diğer uygulama 'larda da fotoğraf yuklerken yüklenme durduruldu daha sonra tekrar deneyin diye hata veriyor kamerasını iyilestirmisler daha bi canlı görüş oluşmuş on kamera da da aynen

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Kamerayı iyilestirmisler diyorsunuz demek peki sizdeki 5.0.2 mi sanırım Htc Türkiye 'deki cihazlara Lollipopun bu sürümünü verecekmiş :)

• peki sense7 guncellemesi ne olacak bilen varmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: 312 .

quote:

Orijinalden alıntı: Misfit6

Sakıncası mı var bu başlık altında yazmamın? Sen neden bu kadar rahatsız oldun bundan. Kendi görüşümü belirttim. İnsanlar M7 nin tasarımından bahseedince alakasız olmuyorda ben M7 nin hatasından bahsedince mi sorun oluyor? Bu kadar kullandığınız şeylere bağlı olmayın, sen bunu kullanıyorsun diye en teknolojik, en mükemmel değildir bu. Bende kullanıyorum ve memnun değilim. Söylediğim sebeplerden dolayı

hocam haklısın
    karanlıkta fotoğraf çekmek isteyen almamalı m7 kesinlikle.
    şarj olayı bende sorun değil. ben fazla kasmadığım daha doğrusu oyun oynamıyorum sosyal ağlar, internet ve görüşmede akşam eve geldiğimde %60 şarj'ım oluyor güç tasarruf modunu açmadan.
    onuda açsam 2 gün rahat giderim. yani kullanımla ilgili şarj olayı sanırım.

Aslında bende senin gibi oyunla alakam yok. Ama sosyal ağlarda, internette ve görüşme de biraz fazla zaman geçiriyorum. İnternettimde sürekli aktif halde bulunuyor. Fakat aslında şarj sıkıntı HTC nin şarj kablolarının çok çabuk kırılmasından kaynaklandığını düşünüyorum. Şu ara şarj sorunum pek yok çünkü soket kısmına tam oturmuyormuş şarj kablosu onu düzelttim bu ara gayet iyi şarj ediyor. Fakat kamera bırakın karanlığı siyahı görsün direkt pembeleşiyor bu durum çok canımı sıkıyor.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.