Şimdi Ara

HTC One M7 geliştirici sürümü için Lollipop güncellemesi başladı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
1.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eğer garantin devam ediyorsa sen garantiden yaptırabilirsin çok rahat fakat benimkinin garantisi dolduğu için ne yazık ki yaptıramıyorum çünkü çıkacak masrafında az olacağını düşünmüyorum.
  • ana konu yetmedi burayı da servis muhabbetine çevirdiniz.
  • yok öyle bi güncelleme ?? bunu çıktıgı zaman paylaşsanız olmuyomu?

• Arkadaşlar şarj konusunda çok soru geliyor tecrübelerime değineyim.

Amerika sprint çıkışlı cihazım ve 4.4.2'den 5.0.2'ye güncelledim. İlk kurduğum saatler şarj ciddi anlamda hızlı eksiliyodu. Bu konuyla ilgili ufak bir iki araştırma yapınca wi-fi üzerinden güncelleme alanların yani bilgisayar yardımı ile temiz kurulum yapmayanların kesinlikle cihazı fabrika ayarlarına döndürmeleri yani format atmaları gerektiğine dair yorumlar okudum çeşitli Türk ve yabancı forumlarda.Her neyse yedeklerimi aldım ve formatladım cihazı.

Bu işlemden sonra cihaz kendine geldi.1 seneden fazladır m7 kullanıcısıyım ve samimi söylüyorum 4.4.2 de cihazı güç tasarruf modundan çıkartamıyordum korkudan, zor bela günü çıkartıyodu cihaz. Şu an ise güç tasarruf modu kapalı, ekran parlaklığı %70'lerde rahatça çıkarıyor 1 günü.

Kafanızda daha rahat şekillensin diye; 4.4.2 de 3g açıkken ve cihaz uykudayken sabaha kadar saat başı %1 tüketim vardı, şimdi ise güç tasarruf modu kapalı, uyku modu kapalı olduğu halde sabaha kadar (7-8 saat) bekleme modunda %2 veya 3 anca tüketiyor.

Sözün özü: Benim deneyimlerime göre batarya performansı ciddi anlamda artmış lakin bu bataryanın yıpranmışlığına, kişiden kişiye değişen uygulama kullanımına göre herkese olumlu yansımayabilir.

Batarya dışında cihazın genel kullanımı da çok akıcı, android lollipop için optimize edilen yazılımlar fevkalade; örnek 60 fps çalışan chrome.

Olumsuz bir şey yok mu derseniz var; android runtime (art) için optimize edilmemiş veyahut güncelleme almamış bazı uygulama ve oyunlarda performans sıkıntısı var.

Son olarak; tüm akıllı telefon markalarında uzun süre dolaşmış birisi olarak iphone bir yana en keyifli android deneyimini HTC yaşattı. Malzeme kalitesi, ses deneyimi, sense arayüzü hepsini geçtim neredeyse 2 yaşındaki cihaza oldukça hızlı bir biçimde güncelleme verdi, daha ne olsun.?!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psychoAttack -- 12 Şubat 2015; 22:50:40 >

• psychoAttack P kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirici bur yazı, teşekkürler biz de bekliyoruz bakalım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar;

Bizim normal Turkcell veya diğer firmalardan aldığımız cihaz unlocked edition olarak mı geçiyor?

http://www.htc.com/us/support/htc-one/news/

Developer geliştirici sürümü ama unlocked olarakda gözükmekte. 1.4gb indirip kursak sıkıntı olurmu fikri olan varmı
  • Türkiyeye ne zaman gelecek bilgisi olan var mı kaç gün oldu hala yok.

• Evet yahu canli destekten de sordum henuz resmi bir aciklama yok diyor zaten resmi aciklama olsa hemen duyuruyonuz :)

• Adamlar hala destek veriyor vay be, gerçi bencede bundan başka güncelleme almaz ama bu da bir başarı bence

• doctor_bey D kullanıcısına yanıt
    lg g2 ye samsung s4 e veriyorken htc ye neden bu kadar şaşırdınız sonuçta bu modeller aynı yıl çıkmış modeller.
  • mabool M kullanıcısına yanıt
    Haklısınız aslında, ama ben hayatımda hiçbir cihazıma güncelleme desteği alamamış biri olarak güncelleme haberlerine her zaman şaşırmışımdır,hatta belkide s4'e güncelleme geliyor haberinin altında bile böyle bir yorum yapmış olabilirim

• doctor_bey D kullanıcısına yanıt
    Amiral gemi modellerden alirsaniz bir muddet guncelleme alirsiniz

• mabool M kullanıcısına yanıt
    Amiral gemi kullanmıyorum işte, kullandığım cihazlar her zaman dandik olmuştur, hem para vermek istemiyorum hemde o kadar param yok zaten

• Eee nerde kaldi bu guncelleme mart da gelir artik

• m8 güncellemesi ilk çıktıktan 9 gün sonra Türkiyeye geldi m7 güncellemesinin çıkışının üstünden 11 12 gün geçti bugün yarın gelecekmiş gibi geliyor bana :)
  • M9 cikan surumu m7 ye modlasalarda cihazi root lattirsak 😃

• lolipop güncellemesi sonunda geldi şuan yüklüyorum m7 kullanıcıları kontrol etsin !!!

• sonunda geldi güncelleme ya
  • tr çıkışlı makineye geldi güncelleme
  • Türkiye güncellemesi başladı arkadaşlar şu haber altından güncellemenin + / - lerini tartışabilirsiniz
    http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/HTC-One-M7-Lollipop-guncellemesi-Turkiyede-basladi.htm
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.