Şimdi Ara

HTC one m7 ısınma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar cihaz çok fazla ısınıyor.Sürümüm 5.0.2 özellikle video izlerken,internette dolanırken hemen ısınmaya başlıyor.Dün periscope'da 10-15 dk geçirdim telefonun arkasına el değmeyecek kadar ısındı ve cihazda aşırı bir batarya tüketimi var.Bu telefon kitkat'da böyle değildi,sorunu nasıl giderebilirim ?

• Cihaz metal olduğu için ısı dışarı direkt çıkabiliyor,bahsettiğiniz uygulamalarda şarj sömürmede bire bir bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

Cihaz metal olduğu için ısı dışarı direkt çıkabiliyor,bahsettiğiniz uygulamalarda şarj sömürmede bire bir bence.

4.4 kullanırken böyle değildi ya batarya daha iyi gidiyordu cihaz yine ısınıyordu ama rahatsız etmiyordu.Acaba sorun lolipopdan mı kaynaklanıyor
  • Yaz ayları bu cihazları bizim çok daha sıcak hissetmemize neden oluyor,zira kış aylarında bunu hissetmemiz biraz daha zorlaşıyor bundan ötürü olabilir,güncelleme sebebiyle olabilir belki bunun için temiz bir restore işlemi uapılabilir eğer bunlar değil derseniz aklıma düzgün çalışan bir cihaz neden aşırı ısınır için bir sebep gelemdi şimdi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam telefon dün elime ulaştı 2-2.5 hafta önce cihazı servise yollamıştım kamera pembeleşme ve bataryanın çabuk bitmesi yüzünden evrakta 2 parça değiştirilmiştir diyor kamera lensiyle batarya değiştirilmiş acaba batarya yeni ondan olabilir mi?
  • Bakın bu önemli bir Ayrıntı ,o zaman elbette bu durumlar ile ilgili olabilir ,kamera sanmıyorum ancak batarya Değişimi etkili olabilir ayrıca sizin psikolojik olarak cihazı servis gördüğü ya da başka bir sebepten ötürü olduğundan sıcak hissetme algınız da olabilir,benim önerim elinizdeki imkanları değerlendirin eğer sizin çabalarınızı rağmen ortada bir sıkıntı görüyorsanız tekrar servis yolunu tutacaksınız herhalde,evvela tekrar söylüyorum cihaz ısıyı iletme konusunda çok sert bu aşırı kaçmadığı sürece sizi çok düşündürmesin ama ,çok Can sıkıcı ve batarya süresi de anormal geliyor ise içinizi rahatlatmak adına haklarınızı kullanın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim hocam telefonu 1 hafta kadar deniyim olmadı yine servis yolunu tutarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freeze MF

Teşekkür ederim hocam telefonu 1 hafta kadar deniyim olmadı yine servis yolunu tutarım

Aynen özellikle 1-2 hafta batarya ya şans tanıyın ,rayına oturmaz ise yolunuza bakarsınız,Hayırlısı olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.