Şimdi Ara

HTC ONE M7 KAMERA PEMBELEŞME SORUNU (ÇÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar HTC ONE PEMBE KAMERA sorununu birçok arkadaşımız yaşıyor bunu farkettim.
    Bende telefonu yeni aldığımda ilkbaşta takmamıştım sonradan internette dolaşırken baya bi kafaya taktım. Öncelikle bu sorun cihazın çok fazla ısınmasından dolayı ısının pikselleri ısıtmasından dolayı kaynaklandığı tahmin ediliyor. Öncelikle kamerasında sorun olduğunu zannedip olmayanlar için konuşuyorum.
    Kameranızı açın oradan kamera ayarlarına geçin iso bölümü var iso nun altında ev yazıyor ev in altındaki yerde awb vs felan yazması lazım oradaki ayarı kontrol edin eğer awb değilde başka birşey yazıyorsa oradaki ayarı awb ye getirin sorun düzelmiş olur başka ayarlarda kamera effectini değiştirdiğinden dolayı öyle gözüküyor. Şimdi gelelim şu konuya ben ayarı awb ye aldım ama hala kamera pembe çekiyor diyosanız ki (Benim kamera öyleydi) garanti süreniz geçmeden garantiye verin.
    Ben telefonumu garantiye verdim 17 günde geldi kimilerine 1 haftada kimisine 10 günde gelir orası belli olmaz ama ALLAH'a çok şükür Maşallah bendeki sorun geçti azıcık telefonsuz kalın sabredin geldiğinde yeni kameranın şahane muhteşem görüntülerini görün kendi gözünüzle keşfedin.
    Dediğim gibi garantisi dolmayanlar garantiye versin kameranın lensini değiştiriyorlar ve sonra hoop sorun ortadan kalkıyor. İnşallah dediklerim size yardımcı olmuştur hadi Allah'a emanet olun kardeşlerim :)

• Hocam fotoğraf atabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yav bende çözüm var sandım garantiye gönder demiş. saol yinede ama çözüldü falan saçma olmuş çözüm falan yok garanti yoksa çözüldümü olay çözülmedi.
  • chatay kullanıcısına yanıt
    Maalesef garantiye gonderme disinda cihazin kamera pembelesmesi sorunu duzelmesi imkansiz donanimsal lensten kaynakli sorun oldugundan oturu HTC burada cihazlarin garantisi dolsa dahi kabul etmesi lazimdi cunku bu kullanici hatasi degil kendilerinin uretim hatasi

• HeartOfBonnie kullanıcısına yanıt
    Buyrun buradan bakabilirsiniz arkadasin dedigi gibi pembelemesme veya yesillenme sorunu ortadan kalkiyor fotograf dusuk isikta cekildi ama tabi o sorun kalksada kamerasi cok kotu telefonun onada yapacak birsey yok .
     HTC ONE M7 KAMERA PEMBELEŞME SORUNU (ÇÖZÜLDÜ)

• teşekkürler yinede cevapların için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Htc m7 şebeke sorunu!!
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.