ya da sizin bildiğiniz güzel bası ve tizi iyi veren kulak içi kulaklık varsa söyler misiniz. kutudan ilk çıkan kulaklığın ses kalitesi baya iyiydi ama çok dayanıksız yapmışlar hemen bozuldu.
ben m8s imde sennheiser momentum ie kullanıyorm,tavsiye ederim bütçen varsa.Ama onun dısında sana yine sennheiser markasını öneririm,orijinal sitesinden satın al mutlaka daha indirimli ve garantisi çok güzel.
Farklı fiyat bantlarında önerdim.Bunlardan birini alırsan o dediğin bas,tiz kalitesini hissedersin.
300 veremem öğrenciyim kardeşim, ama eminim o müzik kalitesi için 300 tl ye değer ama ben 120-130 tl ye beni tatmin edecek bir kulaklık arıyorum 120 de az bi para değil kulaklık için yani:) birde dayanıklı olması çok önemli ya 2 kulaklık eskittim sebepsiz yere bozuluyorlar
NuvoleN
kullanıcısına yanıt
Bu yolladıklarım bozulmaz emin ol,garnatisi zaten hiç bi yerde yok gönderirsin sıfırı gelir hemen.Yolladıgım linkte var sizin fiyat aralııgında
teşekkür ederi araştıracam kulaklık benim için çok önemli 120 tl de vereceksem kaliteli olsun isterim, merak ettiğim 120 tl ve 300 tl lik arasında ne gibi fakrlılıklar ve eksiklikler yada falzalıklar var:)
NuvoleN
kullanıcısına yanıt
bunları anlaman için kulak lazım ilk olarak daha sonra giriş seviyesi kulaklık kullanacaksın ve üst orta segmente geçeceksin aradaki farkları deneyerek anlarsın.50 tl lik kulaklıkla 100 tl lik kulaklık arasında pek abartılı bir fark olmayacaktır fakat 120 tl likten 300 e de pek ahım şahım bir fark olmaz,yani vay bee demezsin.Tabikide sahne genişliği,detayları vs farkedersin o aradaki farkta,kademe kademe yani denemen lazım
Ben kullandım bu kulaklıgın orjinalini,eskiden htc içinden çıkıyordu bu kulaklıklar.Ayrı olarak üretilmiyor üretimi yok diye biliyorum.Yüzde 80 sahtedir.Zaten orjinalliğini anlayamazsınız,seri numarası bile yok bunların nasıl anlayacaksınız orjinalliğini? işini şansa bırakmış olacaksın.benm sana yolladıgım 135 tl lik kulaklık bundan daha iyi emin olabilirsin ikisinide kullandım
verdiğin bilgiler teşekkür ediyorum kardeşim, fikrimi değiştirdin senin dedğin kulaklığı alırım büyük ihtimalle
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme