Şimdi Ara

▒░ HTC ONE M7 [Rom/Root işlemleri ve Teknik destek] ░▒ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
22
Favori
62.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tricdroid kurdum stabil ve performanslı çok iyi.. Eklentiler üzerinde çok güzel çalışmalar var . Status bara hılz ıerişim için menü eklemişler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipee

Tricdroid kurdum stabil ve performanslı çok iyi.. Eklentiler üzerinde çok güzel çalışmalar var . Status bara hılz ıerişim için menü eklemişler..

hocam,
    " Android Revolution HD 8.1 " denedin mi? Denediysen Tricdroid ile arasında ne gibi farklar var. Kısaca bilgilendirirsen sevinirim. Kisinden birini kurmak istiyorum ama karar veremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lerolande

quote:

Tricdroid kurdum stabil ve performanslı çok iyi.. Eklentiler üzerinde çok güzel çalışmalar var . Status bara hılz ıerişim için menü eklemişler..

hocam,
    " Android Revolution HD 8.1 " denedin mi? Denediysen Tricdroid ile arasında ne gibi farklar var. Kısaca bilgilendirirsen sevinirim. Kisinden birini kurmak istiyorum ama karar veremedim.

Hocam bende bu gün kurdum ilk olarak. Tricdroidi Htc One S ten beri kullanırım çok stabil ve güzel. One da daha güzel olmuş hatta Tweak menüsü eklemiş.

Kernel olarak bulletproof u kursam mı kurmasam mı çok kararsızım. Şu Htc logosunu tuş olarak kullanabilmek beni çok cezbediyor ve bulletproof kesinlikle (one s e göre konuşuyorum) batarya dostu...

• takipteyim alır almaz root
  • Recovery işlemlerini vaktim olamadığından dolayı konuya ekleyemedim, oraya da not düşmüştüm zaten. Akşam eve geçince recovery için de ekleme yapacağım. Özel mesajdan ve buradan yazan arkadaşlar için ben teşekkür ederim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lerolande

quote:

hocam,

Hocam bende bu gün kurdum ilk olarak. Tricdroidi Htc One S ten beri kullanırım çok stabil ve güzel. One da daha güzel olmuş hatta Tweak menüsü eklemiş.

Kernel olarak bulletproof u kursam mı kurmasam mı çok kararsızım. Şu Htc logosunu tuş olarak kullanabilmek beni çok cezbediyor ve bulletproof kesinlikle (one s e göre konuşuyorum) batarya dostu...

O halde akşam bende deneyeyim Tricdroid'i. Beni de en çok cezbeden batarya konusu. Güç tasarrufu modundan çıkamadım bir türlü :D

• Bulletprof yükleyen arkadaşlar nasıl sizce ?
    Batarya süresine veya stabiliteye herhangi bir etkisini gördünüz mü ?
    Yaparken bir sorunla karşılaştınız mı ?
  • Tricdroid için kesin olmamakla beraber şarj konusunda şunu sölemek istiyorum %87 de şarjdan çıkarttım 1 saat radyo ve internette gezindim whatsappla yazıştım 1 saat 47 dakikada %63 'e düştü. Tabi bunu tam şarjdan sonra denemek lazım bide telefonu alalı 3 gün 2 kere şarja taktım bataryası daha tam oturmamışta olabilir.

Tricdroid One S ve Bulletproof Kernel ile sabah 7 de şarjdan çıkartıyordum akşam 7-8 gibi %10 %15 seviyesine düşüyordu (3g hep açık whatsapp aktif)
    Bir Bulletprofu kurup stabilitesi güzel sorun yok diyen olursa bende geçeceğim.
  • Konu güzel. Benim gibi android'e hakim olmayanlar ve cihazı takip edenler için yararlı. Teşekkürler...
  • Ben bulletprofu kurdum gayet kullanışlı ve guzel memnunum arkadaşlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutlay1

Ben bulletprofu kurdum gayet kullanışlı ve guzel memnunum arkadaşlar.

Stock'a gore isinma, takilma, kasilma, pil suresinde azalma vb. gibi bir sıkıntı cikardi mi hocam? Yani kullandigimizi hissettirmeyecek gibi degil mi?

Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ben bulletprofu kurdum gayet kullanışlı ve guzel memnunum arkadaşlar.

Hocam bazı arkadaşlarda kamera sorunu varmış sizde de varmı ? stabilitesi ve logo tuşu kullanışı nasıl. bunlar için bir menü eklenmişmi acaba ?
  • Konu pek ilerlemiyor nedense.
    Uygulamaların çoğunda bulunan ve ekranı kısıtlayan üç noktayı kaldırmak istiyorum.Hangi romu yüklemem lazım ?
    Bir de bulletproof ile aynı anda kurmak mümkün mü ?
  • Tricdroidi kurarken 3 noktayı isteyip istemediğinizi bir menüde soruyor.
    Tricdoidle 2. günüm bence şarjı olumsuz etkiledi. Her an bulletproofuda yükleyip öle de deneyebilirim..
  • Hocam telle cok oynadıgım ıcın sarzı farkedemıyorum ancak ısınma,takılma veya kasılma olmadı....
    Hocam son versıyonunu yukledıgımde kamera sorunu olustu bende bır oncekıne dondum....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağolasın hocamm.. peki rom olarak ne kullanıyorsun..
  • HTC One cihazını S-off ve süper cid yaptırmak isteyenler aşağıdaki linke göz atabilir..

http://forum.donanimhaber.com/m_75259971/tm.htm
  • Arkadaşlar bm uyarı ya da bildirim sesini istediğim bir ses yapmak istiyorum.orada yer alan seslerin dışında ama olmuyor.zil sesi ve alarm seslerinden sıkıntı yok.sağ üst kısımda + işaretini basıyorum istediğim şarkıyı zil ya da alarm sesi olrak kullanıyorum.bnm istediğim sadace bildirim sesi işini çözmek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

sağolasın hocamm.. peki rom olarak ne kullanıyorsun..

kendi orjinal romunu kullanıyorum hocam....
  • quote:

quote:

sağolasın hocamm.. peki rom olarak ne kullanıyorsun..

kendi orjinal romunu kullanıyorum hocam....

Bene kurdum bulletproof ama batarya konusunda hiç memnun değilim sizde durum nedir hocam..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.