Şimdi Ara

▒░ HTC ONE M7 [Rom/Root işlemleri ve Teknik destek] ░▒ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
22
Favori
62.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkçe rom nedir bilmiyorum ama cihazı türkçeleştirmek istiyorsan morelocale2 kur.. kumanda seçeneklerinde turkiye yok zaten.. ama uzaktan kumanda olarak kullanılanılabiliyormuş, denemedim ben..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khortytsa

Merhabalar. Ben htc one'ını yeni aldım bulgaristandan. Fakat cihazda avrupa rom var. Detaylarını tam bilmiyorum raket. Cihazda Türkçe ve kumanda seçeneklerinde Türkiye yok. Türkiye romu kurabilmem mümkün mu acaba yardımcı olabilirsiniz sevinirim. Iyi forumlar.

Hocam Bulgaristan'da fiyatlar nasıl? Kaça aldınız?
  • rootlamayla ilgili rastladığım ingilizce bir rehber:http://reviews.cnet.co.uk/mobile-phones/how-to-root-the-htc-one-50011310/
  • quote:

Orijinalden alıntı: versamaxx

quote:

Orijinalden alıntı: Khortytsa

Merhabalar. Ben htc one'ını yeni aldım bulgaristandan. Fakat cihazda avrupa rom var. Detaylarını tam bilmiyorum raket. Cihazda Türkçe ve kumanda seçeneklerinde Türkiye yok. Türkiye romu kurabilmem mümkün mu acaba yardımcı olabilirsiniz sevinirim. Iyi forumlar.

Hocam Bulgaristan'da fiyatlar nasıl? Kaça aldınız?

ayda 17 leva hat ücretiyle beraber 930leva fakat bizim hatamız yüzünden aynı paraya geldi o ayrı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • custom rom sahipleri stabilite ne durumda stoka göre paylaşırsanız sevinirim
  • İşleri niye zorlaştırır bu HTC; Odin le çak gitsin :-))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xconnect -- 7 Haziran 2013; 23:00:44 >
  • arkadaşlar selam benim cihaza team win kurulmuş bunu kaldırıp orjinal haline dönmek istiyorum nasıl yaparım

• Arkadaslar rom yuklerken telefon dondu malum bataryayi cikar takta yapamiyoruz ne yapmam gerek

• Herhangi bir custom rom yükleyip deneyen arkadaşlar hangi rom'u kurduklarını, artılarını eksilerini varsa sorunlarını bildirse ne iyi olurdu :)
  • herkesin kendi iradesidir kendi isteğidir bir şey diyemem ancak söylemem gereken bir şey var.
    2 sene evvel desire s almıştım vodafone'dan, inşallah yakın zamanda da one alacağım.
    naçizane tavsiyem şudur ki; telefonun garantisi bitmeden kesinlikle rom yüklemeyin. hadi belki bir kaç ekstra özelliğini kullanmak için root yapılabilir ama rom olayı telefonu acayip yavaşlatıyor.
    orjinal yazılımda temple run'ı o kadar güzel oynuyordum ki, farklı bir rom kurduktan sonra parmak hareketlerimi yaklaşık yarım saniye sonra algılamaya başladı.
    menüler yavaşladı, uygulamalar ve videolar kasılmaya başladı.
    telefon f-16 iken birden bire tüplü şahin oldu (tabirimi maruz görün, ama olayı anlamanız için söylüyorum)
    tabi en başta söylediğimi bir daha söylüyorum, heyecan ve değişikli arayanlar için bir şey diyemem.
    iyi forumlar
  • arkadaşlar CM 10.1 attım HTC ONE ıma 1 çok özellik gitti antutu 3.3.1 de 21000 paun alırken CM 10.1 de 25500 aldım. ama 1 çok özellik gitti ben fazla 1 etkisi olmaz diye düşünüyordum ama begenmedim HTC ONE orjinal ROM+SENSE 5.0 lazım ne yapabiliriz orjinal haline çevirmek için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lerolande

Herhangi bir custom rom yükleyip deneyen arkadaşlar hangi rom'u kurduklarını, artılarını eksilerini varsa sorunlarını bildirse ne iyi olurdu :)

CM 10.1 yükledim istersen dosyaları atarım ama ben pek begenmedim PERFORMANS %30 ARTTI kafadan ama 1 çok özellik gitti
  • ARKADAŞLAR CM 10.1 yükleyip kullanan biri olarak performans da ve sarj süresinde %30 luk 1 artış var kesin ama ben pek begenmedim yükleyecek olursa birazdan dosyaları atarım belkide konu açarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hadimidin

Arkadaşlar YETERSIZ DOSYA IZNLERI. Sebebiyle kayit yapilamiyor diye bi sorun cikti.sebebini bilen varmi acaba

telefon u sıfırla düzelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: esatceza

arkadaşlar CM 10.1 attım HTC ONE ıma 1 çok özellik gitti antutu 3.3.1 de 21000 paun alırken CM 10.1 de 25500 aldım. ama 1 çok özellik gitti ben fazla 1 etkisi olmaz diye düşünüyordum ama begenmedim HTC ONE orjinal ROM+SENSE 5.0 lazım ne yapabiliriz orjinal haline çevirmek için?

Hocam revolution hd romu var onu kurhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2183023
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sworn

quote:

Orijinalden alıntı: esatceza

arkadaşlar CM 10.1 attım HTC ONE ıma 1 çok özellik gitti antutu 3.3.1 de 21000 paun alırken CM 10.1 de 25500 aldım. ama 1 çok özellik gitti ben fazla 1 etkisi olmaz diye düşünüyordum ama begenmedim HTC ONE orjinal ROM+SENSE 5.0 lazım ne yapabiliriz orjinal haline çevirmek için?

Hocam revolution hd romu var onu kurhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2183023

çok teşekkür ederim kurdum ve süper oldu.

• Telefonu recovery mode a almak istedigimde telefon kapaniyor ve acilirken unlem isareti cikiyor. Neden olabilir?

▒░ HTC ONE M7 [Rom/Root işlemleri ve Teknik destek] ░▒

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GooodJob -- 12 Haziran 2013; 18:23:05 >
  • Rica ederim madem romu kurdunuz orjinal roma göre, ne gibi artıları ve farkları var onları belirtir misin.

• quote:

Orijinalden alıntı: GooodJob

Telefonu recovery mode a almak istedigimde telefon kapaniyor ve acilirken unlem isareti cikiyor. Neden olabilir?

▒░ HTC ONE M7 [Rom/Root işlemleri ve Teknik destek] ░▒

Hocam hangi recovery modu kurdunuz ? Bootloader unlock ve cwm kurulumlarını düzgün yaptığınızda böyle sorunlar çıkmaz. Ayrıca yaptınız işlemleri anlatır mısın. Ben uzun zamandır bu işlerle uğraşmıyorum ama elimden geldiğince yardımcı olabilirim.

• Ilk mesajda verilen yonergeleri uygulayarak yaptim her seyi. Android Revolution kurmak istiyodum. Telefona attim zip file'i. Ancak recovery ye tikladigimda telefon kendine reset atiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GooodJob -- 12 Haziran 2013; 18:59:23 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.