Şimdi Ara

▒░ HTC ONE M7 [Rom/Root işlemleri ve Teknik destek] ░▒ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
22
Favori
62.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GooodJob

Ilk mesajda verilen yonergeleri uygulayarak yaptim her seyi. Android Revolution kurmak istiyodum. Telefona attim zip file'i. Ancak recovery ye tikladigimda telefon kendine reset atiyor.

Telefonu zıp dosyasını nasıl attın , recovery ile mi ? Bence recovery img yeniden kur

• Bu dediğinizi uygulayinca oldu teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: GooodJob

Bu dediğinizi uygulayinca oldu teşekkür ederim.

Rica ederim

• Arkadaslar mobil veri acik ama nete giremiyorum turkcell paketimle

• Tavsiyelere uydum root yaptım, şimdi gül gibi güncelleştirmeleri yükleyemiyorum. Artısı eksisinin yanında daha az. Geri dönüş için Türkiye sürümünün RUU dosyası da internette yok. Napacağımı bilmiyorum.

Arkadaşlar eğer Root yapacak olan varsa bu işin şimdilik geri dönüşü olmadığını, tekrar rootsuz hale getiremeyeceklerini lütfen unutmasınlar. Eğer illa yapmak isterseniz muhakkak recovery alın. Benim gibi acemi iseniz hiç bulaşmayın. Telefon güncelleme var diye haykırıyor ama yükleyemiyor Rootlu olduğu için. Rom değiştirmeyecekseniz kesinlikle tavsiye etmiyorum. Şahsen ben çok pişmanım...

401.2 ile biten sürümün RUU dosyasını bulan ya da gören haber verirse çok sevinirim. Telefon deli gibi ısınıyor güncelleştirme yapmam lazım ama ne mümkün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roark -- 19 Haziran 2013; 9:39:36 >

• arkadslar anlatıldığı gibi htc one a unlock ve root işlemini yaptım fakat suan telefon wifi ye bağlanmıyor.
    rom kurmak istiyorum zip olarak attım yüklerken md5 problem yazıyor ve rom yükleyemiyorum.videoda anlatıldığı gibi yaptım. lütfen yardım bu konularda cok bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim tesekkürler
  • Arkadaşlar selamlar, HTC ONE 64gb Developer Edition orjinal ambalajında hiç açılmamış 2 adet telefonum var ilgilenenler DM den veya aşağıdaki ilandan irtibata geçebilirler..

Bu arada Hayırlı kandiller.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-htc-one-64-gb-developer-edition-unlock-hafta-sonuna-ozel-fiyat-129173285/detay/
  • arkadaslar root yapmadan sim kilidini kirabiliyormuyuz..

okudugum kadariyla root yapmadan yapmaya calistim fakat calistir´a komutlari girmeye calistigimda komutlar hata veriyor.. acaba nerde hata yapiyorum...
  • Developer Edition kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Cihazı ilk açtığımda otomatik güncelleme geldi. Güncellemeyi yükledikten sonraki duruma göre :
    - Kernel Version : 3.4.10-g4c37954
    - Baseband : 4A.14.3250.13_10.33.1150.01L
    - Build Number : 1.29.1540.16 CL164689

olarak görünüyor.

Cihazı root'lamak, custom recovery yüklemek ve sonrasına custom rom'ları denemek istiyorum.

Bunlar için hangi yönetmi kullanmam lazım. CID no'yu değiştirmem gerekiyor mu ?

Yanlış bir adım atmak istemiyorum. Yardımlarınız bekliyorum.

Teşekkürler
  • Developer Edition kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Cihazı ilk açtığımda otomatik güncelleme geldi. Güncellemeyi yükledikten sonraki duruma göre :
    - Kernel Version : 3.4.10-g4c37954
    - Baseband : 4A.14.3250.13_10.33.1150.01L
    - Build Number : 1.29.1540.16 CL164689

olarak görünüyor.

Cihazı root'lamak, custom recovery yüklemek ve sonrasına custom rom'ları denemek istiyorum.

Bunlar için hangi yönetmi kullanmam lazım. CID no'yu değiştirmem gerekiyor mu ?

Yanlış bir adım atmak istemiyorum. Yardımlarınız bekliyorum.

Teşekkürler

Not : Custom Recovery olarak twrp recovery'i yükledim. Root'lamadan önce bir güncelleme bekliyeyim mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imtr -- 29 Haziran 2013; 12:43:27 >
  • Andro revolution hd rom kurdum..ama cpu degerleri min 1728- max 1728 degismiyo..cihaz kasiyo ve isiniyo..sarjida su gibi iciyo.. nerde hata yaptim ??

• 12.0 mı kurdun ? ben daha 12.0 ı denemedim ama 11.5 çok şarj yiyordu.insertcoin 3.0.1 kur.20 saate yakın gider şarjın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkker

12.0 mı kurdun ? ben daha 12.0 ı denemedim ama 11.5 çok şarj yiyordu.insertcoin 3.0.1 kur.20 saate yakın gider şarjın.

Ewet 12.0 kurdum.. kurulumu net anlatan biryer yok ama hata yaptigimi sanmiyorum.. romlari ayri basliklar altinda toplayan bi konu yok sanirim.. xda dan cevir dur :))

Twrp recovery kurdum..ama s-off yapmadim.. sanirim cogu romda gerek yoktur..

• gençler selam,

bende de one var, ATT çıkışlı, unlock bir şekilde kullanıyoru. ATT nin uygulamalarından nasıl kurutulurum. rom yüklesem olur mu? telefonu kilitli hale gelir mi? kilidi aldığımda yoktu. ebay den kilitsiz olarak aldım. sanırım telefonu aldığım kişi kilidini kaldırmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: remy_

quote:

Orijinalden alıntı: ilkker

12.0 mı kurdun ? ben daha 12.0 ı denemedim ama 11.5 çok şarj yiyordu.insertcoin 3.0.1 kur.20 saate yakın gider şarjın.

Ewet 12.0 kurdum.. kurulumu net anlatan biryer yok ama hata yaptigimi sanmiyorum.. romlari ayri basliklar altinda toplayan bi konu yok sanirim.. xda dan cevir dur :))

Twrp recovery kurdum..ama s-off yapmadim.. sanirim cogu romda gerek yoktur..

atıyorum telefona.sonra revovery modda yüklüyorum.root işlemi biraz gıcık.o iş bittikten sonra rom yüklemek çok basit.hergün farklı rom deniyorum.şimdi de trickdroid yükledim.
  • Beyler ben sadece rootlamak istiyorum. Yani blackmart kuracagim sadece oyle custom romlarla isim olmaz. Orjinal romu dursun istiyorum ne kurmam lazim. Simdilik sadece bootloader unlock yaptim.
  • cycloner kullanıcısına yanıt
    blackmart kurmak için herhangi bir işlem yapmanıza gerek yok. apk dosyasını ya direk telefona indirin yada pc den kablo ile gönderin ve çalıştırın.
  • Arkadaşlar merhaba,

Custom rom kurmak istemiyorum ama telefonu sadece rootlamak istiyorum ve de htc logosunu menü tuşu olarak kullanmak istiyorum. Bunu custom rom yüklemeden yapmak mümkün mü? Sadece root yaptığımızda yada bu logo olayını yaptığımızda güncellemeleri yine alamayacağız mı?

Teşekkürler.
  • İyi aksamlar arkadaşlar ben Bulgaristandan HTC one aldım imei yaptırdım ama Türkçe menü yükleyemedim. Morelocal 2 denedım gene olmadı sanırım 4.2.2 guncellemesı aldım o yuzden. Root falan kurmakta ıstemıorum acaba baska bır yolu var mı? Arkadaş imei actırınca htc one x vardi gelmıstı Tr menusu.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.