Şimdi Ara

▒░ HTC ONE M7 [Rom/Root işlemleri ve Teknik destek] ░▒ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
22
Favori
62.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • htc logosunu aktif haline getiren kernelin türkçe kurulum rehberi var mı arkadaşlar elinizde? telefonu rootladım. kerneli de buldum fakat kurulum sırasında hangi seçenekleri seçeceğimi bilmiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: piet

rootlamayla ilgili rastladığım ingilizce bir rehber:http://reviews.cnet.co.uk/mobile-phones/how-to-root-the-htc-one-50011310/

Dostum ingilizce ile neden uğraşıyorsunki Türkiyede zaten böyle bir kaynak mevcut.
    S-off tan tut temperede yazısını silmeye kadar hertürlü türkçe paylaşım mevcut.

http://www.trandroidev.com/one-m7-gelistirme-kilavuzlari/

• Arkadaşlar konuyu açan kişinin anlattığı şekilde Root konusudna ciddi sıkıntılar mevcut. Size tavsiyem yabancı video kaynaklarından izleyerek yapmanız. Zira anlatımda önemli eksik ve hatalar mevcut. Ben yapmaya çalıştığımda buradaki kaynak ile yarı yolda kaldım fakat yabancı bir video ile tamamladım.

Amedra arkadaşın açtığı Htc One konusu için de sık sık eleştiriler geliyor. S4 konusu ile karşılaştırıldığında oldukça özensiz. Artık şu Htc başlıklarını daha donanımlı birilerinin alması iyi olur gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roark -- 15 Temmuz 2013; 10:39:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sworn

quote:

Orijinalden alıntı: GooodJob

Bu dediğinizi uygulayinca oldu teşekkür ederim.

Rica ederim

benim telefon rootlu,4.2.2 guncellemeyi indirdim yuklemeye basinca telefon kapanip aciliyor ve boot menuye geliyor,orada cant mount data yaziyor hata veriyor.nasil cozebilirim? Telefonu sifirlamak da istemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brain Damaged

quote:

quote:

Rica ederim

benim telefon rootlu,4.2.2 guncellemeyi indirdim yuklemeye basinca telefon kapanip aciliyor ve boot menuye geliyor,orada cant mount data yaziyor hata veriyor.nasil cozebilirim? Telefonu sifirlamak da istemiyorum

siz unlocked cihaza guncelleme mi yuklediniz?? custom rom kurduysanız önce stock rom yedeginize ardından stock recoverye ardındanda cihazı locked yapıp sonra guncelleme yuklemesi yapmalıydınız.. rootun bir onemi yoktu..

• quote:

Orijinalden alıntı: remy_

quote:

Orijinalden alıntı: Brain Damaged

quote:

quote:

Rica ederim

siz unlocked cihaza guncelleme mi yuklediniz?? custom rom kurduysanız önce stock rom yedeginize ardından stock recoverye ardındanda cihazı locked yapıp sonra guncelleme yuklemesi yapmalıydınız.. rootun bir onemi yoktu..

Eve gidince yapacagim tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: relaxmovie

htc logosunu aktif haline getiren kernelin türkçe kurulum rehberi var mı arkadaşlar elinizde? telefonu rootladım. kerneli de buldum fakat kurulum sırasında hangi seçenekleri seçeceğimi bilmiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.

Bulletprooftan bahsediyorsanız ben sadece Remove 3 Dot menü gibi bişey yazıyor ona NO diyor diğerlerini kurup geçiyorum. Trandroiddev de konusunu mevcut. Videolu anlatım var.

• O aktiflik pek bi isr yaramiyor ki... Ekrani acma ve kapama kullanisli
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkker

quote:

Orijinalden alıntı: relaxmovie

htc logosunu aktif haline getiren kernelin türkçe kurulum rehberi var mı arkadaşlar elinizde? telefonu rootladım. kerneli de buldum fakat kurulum sırasında hangi seçenekleri seçeceğimi bilmiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.

Bulletprooftan bahsediyorsanız ben sadece Remove 3 Dot menü gibi bişey yazıyor ona NO diyor diğerlerini kurup geçiyorum. Trandroiddev de konusunu mevcut. Videolu anlatım var.

teşekkürler
  • Root isteyen uygulamaları kullanmak amacı ile sadece telefonu rootlasak htc'nin kendi güncellemelerini yine de alabilir miyiz?
  • romlara saralım bakalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xconnect -- 3 Ağustos 2013; 17:11:35 >
  • Root ile güncelleme Alma

Selamlar,

ben telefonumu aldığımds süpercid edilmişti.
    Nasılsa güncelleme alma şansım kalmadı diye s-off yaptım custom rom atarım diye.
    Ardından All in one Toolkit 'i kurcalarken kendim kaşındım ve recovery flashladım ve Root işlemini gerçekleştirdim.

Stock Rom'da titanium backup'ı kullanır vaziyette idim.

Madem bu kadar ileri gittim bi araştırma yaptım

Şuarada bir rom var. Eğer odexed versiyonu kurarsak güncelleme alabilirsiniz diyor.

Hemen indirdim ve recovery den çaktım rom'u 2-3 dk içinde tel açıldı 4.2.2 versiyon.

Ardından 1.47 mblık OTA güncellemesi geldi :)

Yani eskiden di root olunca güncellleme alamamak artık rootuda s-off'uda aynen geri alabiliyorsunuz.

Şİmdi eylül ekim aynında Android 5 tanıtılır.

Kasım gibi Nexuslar, aralık gibide android edition telefonlar için dağıtım çıkar.
    HTC Ocak başı gibi sense 5 veya 6 lı android 5'i duyurur. şubatta test dağıtımı başlar. Martta resmi dağıtım derken türkiyeye yine haziran temmuzda anca güncelleme gelir.

Bu kadar beklemek işinize geliyorsa bekleyin. Ama bence güncel rom'ları kullanmak daha mantıklı.

Recovery vs standart kullanımda hiç bir sorun çıkartmaz. ama olmadık bir yere basarsınız. İşlem yaparken usb kablonuz çıkar şarj biter elektrik kesilir o zaman o sizin meselesniz olur :D

boot.img silinmedikten sonra telefona hiç birşey olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interior designer -- 17 Temmuz 2013; 13:06:38 >

• Arkadaşlar buradaki adımları takip ederek rootlamaya çalıştım.http://htconeroot.com/htc-one-root/how-to-root-htc-one-windowsmaclinux/#comment-119

Ama twp recovery menusunde telefon kilitlendi. Hic bir şey yapamıyorum. Algılamıyor dokunmamı kapanmıyorda telefon. Power a basılı tutunca kapasitif tuşların ışığı yanıp sönüyor ama hiç bir değişiklik olmuyor. Güncellemeyi alır almaz rootlamaya çalıştım. Sorunum nası hallolur yardım edebilir misiniz ACİL. Teşekkürler şimdiden.
  • benim anlamadıgım . diğer sayfasıyla ilgilenmediği için kapanan konunun sahibi yine aynı telefonun konusunu açıyour . TRAJI KOMİK
  • Ana konu neden kapandı?
  • Arkadaşlar telefonu güncelleme yaparken telefon gitti şimdi şöyle oldu cihazda CWM Recovery yüklüydü bunu Stock Recovery ile değiştirdim sorun yok telefon açıldı fakat normalde Recovery dosyalarını değiştirince herşey siliniyor ama bu sefer hiç birşey silinmedi bende umursamadım neyse 4.2.2 güncellemesini indirdim güncelleme ekranı geldi çubuk biraz ilerledi burada takıldı yaklaşık yarım saattir böyle reset atmayı deniyorum olmuyor bu ekranda kaldı ne yaptık Brick'mi ettik cihazı?

▒░ HTC ONE M7 [Rom/Root işlemleri ve Teknik destek] ░▒

• quote:

Orijinalden alıntı: birdhunder

Ana konu neden kapandı?

büyük bi ihtmal sahibi ilgnmyo diye kapandı , fakat kimseyi karalamıyorum kimin hakkınıa girersem allahda benim cezamı versin , ancakk amedra arkadaşımız konusu kapanıyor (ilgisizlikten) ama aynı gün içinde bu adam yine konu acıyor , ve herkez de normalmiş gibi davranıyor. yav arkadaşlar bırakın allah aşkına ! burada bi mantıksızlık var . altını çiziyorum : mantıksızlık ....
  • Merhaba arkadaşlar sıkıntım büyük ya ben bilmiyorum dert ediyorum yardım edin lütfen htc one unlock yaptım cwm de yüklü ama şöle birşey var telin hafızası boş room yok hiç birşey yapamıyorum otg kaplosu yardımı ile flashla denedim olmuyor samsungun gözünü seveyim s3 ümü özledim :( bunda odin gibi bir program yokmu ya data kablosu ile direk roomu yüklemek için yardım edin lütfen :(
  • teşekkürler emeğin için.
  • Konu bana lazım olur mesajım bulunsun.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.