Şimdi Ara

▒░ HTC ONE M7 [Rom/Root işlemleri ve Teknik destek] ░▒ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
22
Favori
62.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OtostopçuRıfkı

merhaba arkadaşlar

Çin'den bir adet M7 Htc one geldi. Çift sim kartlı olması beni şaşırttı. Lakin HTC yetkililerini aradım konuştum ürün orijinal ve sadece Çin'e özel üretildi dedi. Benim sorunum şu üründe Türkçe dil desteği yok. MoreLocale2 programını kurdum Türkçeyi seçtim fakat bazı yerler hala çince. Örneğin cihazda GooglePlay yok HTC Marketplace diye bir uygulama var. İçerik tamamen çince. Bunu düzeltmemin bir yolu var mı ? Yardımcı olursanız çok memnun kalırım.

Şimdiden teşekkür ederim.

Rom kur sigma 3 romu....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar cihazı alali 5 gün oldu rolf yapıp custom rom yuklemelimiyim tavsiyeniz hangi yönden olur orjinal mi kalsın yoksa custom romlardan hangisini tavsiye edersiniz?

• bir sorum olacak cihazim htc one ve root yapmak istiyorum fakat s on ve off varmis ve garantisi bitiyor diyorlar bende samsung vardi ona root atmistim ucuz cihaz diye ve onda unrootu flaslayinca bitiyordu bunda nasildir biraz aydinlatir misiniz

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar benım telefonum yurtdışından alınma cid kodu htc__039. daha önce sorunum yoktu. more locale ıle turkce yapıyordum ancak 4.2.2 den sonra bu program root istediği için telefonumu htc dev den bootloader unlocked yaptım cwm recovery kurdum ve root ettım.bır kac kucuk stock uygulamanın gıtmesı dısında bor sıkıntı olmadan yaklasık 2 ay kadar kullandım. ancak her guncellemede turkce yapmak ıcın bu kadar ugrasmak ıstemiyorum.bu sebeple telefonumun cıd kodunu degıstırmek ve yapabılırsem tr stock romunu yuklemek ve otadan tr için olan guncellemeleri almak istiyorum. dün gece ramrunner yontemiyle telefonumu s off yaptım daha sonra
    HTC One M7 SuperCID Yapma işlemi [Hex Edit] yontemıyle super cid yaptım. bugunden yıne adb den tempered yazısını kaldırdım. suanda telefonum normal calısıyormus gıbı gorunmesıne ragmen arama yapamıyorum ve alamıyorum sebekeyı goruyor ınternete gırıyorum ama bazı sıkıntıla var. türkçe stock rom kullanmak için ne yapmalıyım. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• Merhaba arkadaşlar, Yurtdışından HTC one 802w çift simkartlı cihaz geldi. cihazın yanlışlıkla roomu silmişim. cihaz unlocked, ama room nerden bulurum nasıl yaparım detaylı bir şekilde yardımcı olursanız sevinirim.
  • Arkadaşlar Telefonun üst tarafının dokunmatiği çalışmıyor.(Bildirim ekranını indiremiyorum , kamera ön kamera yapamıyorum vs vs.) 4.3 indirdim hiç bişey değişmedi bir arkadaşım softwaredendir güncelle düzelir dmeişti bugünde 4.3 yükledim hala aynı turkcell platiniumu aradım ama işimin çoğu telefonumda geçiyo ve telefonumu alıp 1-2 hafta sonra vericekleri için uğraşmak istemiyorum. Yarına kadar çözümünü bilen biri varsa Özel mesaj olarak söyleyebilir mi? yarın 5-6 civarı almaya gelicekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: last321

bir sorum olacak cihazim htc one ve root yapmak istiyorum fakat s on ve off varmis ve garantisi bitiyor diyorlar bende samsung vardi ona root atmistim ucuz cihaz diye ve onda unrootu flaslayinca bitiyordu bunda nasildir biraz aydinlatir misiniz

unlock yaptiktan sonra yine lock(s-on) yapa biliyorsun ama root'u bilmiyorum ben de daha yeniyim HTC'de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BabekDesign -- 17 Kasım 2013; 12:31:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khortytsa

Root sonrasi ota guncelleme alabilir miyiz?

ben aldim 4.3'u ama recovery'den yukleyemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BabekDesign -- 17 Kasım 2013; 12:44:08 >
  • Arkadaşlar, birkaç ay öncesine kadar efsane Samsung Galaxy S2 kullanıyordum ve HTC One'a geçtim. Herkesin bildiği gibi Samsung'da böyle zorlayıcı şeyler yok ama her neyse konu bu değil... Yeni bir Android cihaz aldık, tabii kurcalamadan olmaz diye birkaç ay stock kullandıktan sonra geçen gün CyanogenMod ROM kurdum ve kullandım, doğal olarak arayüzü ham Android geliyor ve ben de bu yüzden çok sıkıcı buldum telefonu ve artık uğraşmak istemiyorum açıkçası. Bu yüzden stock ROM'a tekrar geçmeye karar verdim yalnız bunu yapmadan önce tabii ki nasıl yapacağıma dair biraz birşeyler okudum. Stock ROM'a geri dönmek için S-OFF, CID bilmem ne, unroot falan yapmak gerekiyormuş, bilmem neyin backupunu alacakmışız falan. Telefonun CID numarasına baktım, "HTC__044" olarak geçiyor ve internetten bulduğum bir listede bu CID'in karşılığında "HTC-Singapore StarHub-Singapore(HTC__044" yazıyordu. Ben bu telefonu İstanbul Bilişim'den aldım. Bu CID dalgasının Türkiye'ye ait olmaması bir sorun mudur, bu CID'i değiştirmeli miyim, garanti dışı kalır mı, CID nedir, garanti dışı bırakmamak için yapmam gereken işlemler vs. nelerdir ve bu şekilde garanti sorunu yaşamadan nasıl geçebilirim telefonun ilk günkü haline.

Bulduğum parça parça şeyler şurada:

RUU – RUU Zip – OTA – Stock ROM – Stock Nandroid – Firmware :http://www htc1guru com downloads/
    Updated CID List :http://forum xda-developers com/showthread.php?t=2445289
    unroot işlemi :http://forum andronova net/showthread.php?61010-HTC-One-M7-Unroot-ve-Stock-Recovery-hakkinda
    Odexed stock rom :http://forum xda-developers com/showthread.php?t=2348502&page=13

Belki cevap verecek kimselerin işine yarar diye ekleyeyim dedim.
    XDA'ya falan baktım, hiçbir yerde düzenli tek parça bilgi bulamadım, yapmam gereken şeyleri ve yukarıdaki soruların cevaplarını yazarsanız sevinirim. Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberyeniceri -- 22 Aralık 2013; 14:32:48 >

• Htc çift sim modelini kullanıyorum 4.1.2 yuklu guncelleme yok diyor one için 4.3 romunu bu cihaza yukleyebilir miyim ?

• niçin root yapiyorsunuz gencler maksat nedir, dahami performansli oluyor cihaz
  • GothicTR G kullanıcısına yanıt
    Sorunu tam olarak nasıl çözdüğünüzü anlatabilir misiniz?

• Herkeze merhaba arkadaşlar

İkinci el bir htc one ürünü aldım telefondan genel anlamıyla çok memnunum ama batarya süresiyle ilğili bir problemim var. Sarj 2 3 saat anca gidiyor ve güç ayarlarına baktığımda ''android işletim sistemi'' %90 %95 arası harcıyor , bunu engellemenin bir yöntemi var mıdır acaba ? ekran aydınlatması %40 falan çok fazla ekran açıkta değil ama durum böyle bir çözümü var mıdır ?
  • yalandunya kullanıcısına yanıt
    katiyen orjinal kalsın. Bu benim fikrim. Ben rootladım. Rom yükledim ama kesinlikle memnun değilim. Orjinale dönmekte bi o kadar zor. Haberin olsun ;)
  • konu sahibi arkadaşa teşekkür ederek başlıyorum.

telefonu turkcell vasıtasıyla edindim yaklaşık 7 aydır da kullanıyorum genel olarak çok memnunum ancak 2 sorunum mevcut yardımcı olabilirseniz sevinirim.

1-) telefonu aldıktan yaklaşık 3 hafta sonra üst hoparlör patladı iş dolayısı ile yurt dışına çıktığımdan servise falan veremedim. önceleri benden kanaklandığını sandım çünkü bir mekanik atölyesinde kullandım ve biraz demir tozu kaçmış olabilir diye düşündüm. ama diğer hoparlör gayet iyi durumda hala. garanti kapsamı nedir? iyi midir?

2-) telefona hiçbir darbe olmaksızın ekranda htc logosunun olduğu yer çatladı bunu kanıtlamak imkansız tabi biliyorum zaten daha sonra düşürüp ekranı sağ taraftan tekrar çatlattım. garantiye gidince kapsama girer mi? ve ya yaptırılmaya değer mi?

3-) sabah mail atarken birden fazla .zip dosyasını sildim geri getirmem gerek nasıl yaparım? PC bellek olarak görmediği için işlem yaptırmıyor (root etmek istemiyorum)

• Merabalar. Pazar günü Vatandan HTC one aldım. 4-5 oyun yükledim minion rush, zombie tsunami, vector oyunlarında hafif takılmalar gözlemledim. Özellikle minion rushda bariz takılmalar var. Telefona hic bi şekilde ellemedim bu arada. 4.3 ü güncelleyip deneyim dedim takılmalar devam ediyor sorun neden kaynaklanıyor olabilir. Garantiye göndermek istemiyorum kasaya zarar vereceklerinden korktugum için kendi başıma nasıl halledebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Minion rush iphone 5 de bile takılıyor. Normal bence :)

• Öncelikle boatloader kilidini kaldırdım.telefon unlocked oldu.Fakat bundan sonraki aşamalarda boatloader ekranında usb den aygıt görünmüyor işlemlere devam edemiyorum.Normal bir şekilde başlayınca usb okuyor telefonu.Nasıl sorunu çözebilirim? Saygılar
  • selam arkadaşlar att m7 imei atılmış cihazıma cid 11111 s off iken root yapıp twrp yükleyip üzerine custom rom kurabilir miyim ?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.