Şimdi Ara

▒░ HTC ONE M7 [Rom/Root işlemleri ve Teknik destek] ░▒ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
22
Favori
62.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Telefonumu 7 ay büyük bir keyifle kullandıktan sonra ekran dokunmadiğinde sorun oluştu. *#*#3424#*#* tuşlayıp testlerden line drawing testini yapınca ekli maznzarayıo görüm..1 cm genişliğinde bir satırın dokunmatiği sizlere ömür. Muhtemel ki donanım problemi. Bu sorun konusunda fikri olan var mı? Garanti kapsamında tamir ediliyordur umarım :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sankayaha -- 7 Şubat 2014; 12:30:14 >
  • ben 3 aydır kullanıyorum htc one ı. çok memnunumdum ama 4.2.2 güncellemesinden sonra ben titreşim sorunu yaşadım,

htc destek hattından yardım aldım bazı testler yaptılar, yazılımsal olmayabileceğini söylediler. donanımsal bir problemde olabilir, tam emin olamadım.

cuma günü brightstar garantili olduğu için teleservice e verdim telefonumu. bakalım nasıl bir süreç yaşayacağım.

bir kaç yerde daha yeni güncelleme geldikten sonra bu titreşim sorununun geçtiğini yazanlar olmuş doğrulayabilecek var mı?
  • Merhaba arkadaşlar bende yeni HTC one sahibi oldum yalnız kötü bir durum ile karşılaştık cihazımı alır almaz şarja taktım daha kullanmadan daha sonra cihazıma baktıgım zaman ekranın boydan boya en az 10 adet cizikler oluştu iç tarafından , dış camında degil yalnız ama bunun çözümü nasıl olur acil yardımınız gerekiyor .
  • ben rootlayip android revolution atmistim, kasa tozlanamasindan dolayi garantiye gonderdim (kasaya nasil girdigini bilmiyorum aciklik yok ama, simdi direk telefonu geri mi gondercekler??
  • lütfen lütfen birisi detaylı olarak yada uzaktan yardım ile şu telefonumu orjinale çevirmeme yardım etsin ne olur
  • GothicTR G kullanıcısına yanıt
    Mrhba kardesim nasil yaptigini anlatirmisin? Bende ayni durumdayim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HTC bölümü ölmüş. Bi LG bi samsung bölümüne bakıyorum baya aktifler.

• bu telefona imei atılıyor mu ?
    ankarada nerede yaptırabilirim ?_
  • quote:

Orijinalden alıntı: bottom feeder

HTC bölümü ölmüş. Bi LG bi samsung bölümüne bakıyorum baya aktifler.

Htc elit takım.Bi okadarda cahil ;)7

• Arkadaşlar merhaba elimde bir adet imei çakılmış htc one var.
    Android 4.1.2
    Yazılım sürümü 1.29.651.10
    Hboot 1.44

300 mb lık bir update geldi şimdi. Güncelleme yapsam imei sıfırlanırmı veya hboot yükselip s-off gidip tekrar imei attırmam mı gerekir ?

Teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende t-mobile htc one m7 var imei çakılı vaziyette üzerinde 4.3 ile geldi.
    Güncelleme kontrol ettim 4.4.2 güncellemesi uyarısı geldi yaklaşık 500mb ve güncellemeyi yaptım.
    imei falan uçmadı ama s-off ve bootloader açıktı onlar gitti.
    1.56 bootloader oldu.
    htconeroot sitesindeki talimatları uygulayarak (http://htconeroot.com/htc-one-root/how-to-root-htc-one-windowsmaclinux/ ) telefonu root yaptım ve telefonun hem bootloaderı unlocked oldu hem de s-off oldu ayrıca cid: 11111111 oldu.
    twmp ve supersu yükledim. titanium backup ile eski yedeklerimi attım telefona.
    şimdi dehttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2249774 buradan elemantal-x 4.4.2 için olan kerneli yükledim.
    telefonu kilitlerken fiziksel tuşlar üzerinde sola kaydırıyorum, tuş kilidini açarken ister sağa çekiyorum istersem ekrana 2 defa tıklıyorum (knock-on)
    bunları yaparken hiç zorlanmadım ve hiç hata vermedi.

yalnız viperone 5.8.0 custom rom yüklemek istedim ama o bir türlü olmadı telefon açılırken recovery menüsüne döndü hep. ben de mecburen restore yaptım orjinal rom ve elemental-x kernel ile kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gemini05 -- 27 Mart 2014; 9:02:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gemini05

Arkadaşlar bende t-mobile htc one m7 var imei çakılı vaziyette üzerinde 4.3 ile geldi.
    Güncelleme kontrol ettim 4.4.2 güncellemesi uyarısı geldi yaklaşık 500mb ve güncellemeyi yaptım.
    imei falan uçmadı ama s-off ve bootloader açıktı onlar gitti.
    1.56 bootloader oldu.
    htconeroot sitesindeki talimatları uygulayarak (http://htconeroot.com/htc-one-root/how-to-root-htc-one-windowsmaclinux/) telefonu root yaptım ve telefonun hem bootloaderı unlocked oldu hem de s-off oldu ayrıca cid: 11111111 oldu.
    twmp ve supersu yükledim. titanium backup ile eski yedeklerimi attım telefona.
    şimdi dehttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2249774 buradan elemantal-x 4.4.2 için olan kerneli yükledim.
    telefonu kilitlerken fiziksel tuşlar üzerinde sola kaydırıyorum, tuş kilidini açarken ister sağa çekiyorum istersem ekrana 2 defa tıklıyorum (knock-on)
    bunları yaparken hiç zorlanmadım ve hiç hata vermedi.

yalnız viperone 5.8.0 custom rom yüklemek istedim ama o bir türlü olmadı telefon açılırken recovery menüsüne döndü hep. ben de mecburen restore yaptım orjinal rom ve elemental-x kernel ile kullanıyorum.

TWR SÜRÜMÜYLE İLGİLİ YANİ RECOVERY PROGRAMININ 2.6 VERSİYONU OLMASI LAZIM AYNI HATAYI BENDE YAŞAMIŞTIM

• Bende 2.6.3.0 twrp kurulu ama olmadı maalesef.

*Note – You need TWRP v2.6.3.3 or higher OR CWM v6.0.4.3 or higher to install Android 4.4 KitKat custom ROMs.

Bu nota göre 2.6.3.3 kurdum ve yüklendi
    Harika bir rom tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gemini05 -- 25 Mart 2014; 20:45:54 >
  • Beyler cihazım supercid at&t cihazı, stock rom nereden indirebilirim? Nasıl kurabilirim? Ne kurmamı önerirsiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Matexa

Beyler cihazım supercid at&t cihazı, stock rom nereden indirebilirim? Nasıl kurabilirim? Ne kurmamı önerirsiniz?

http://htconeroot.com/htc-one-stock-roms/android-4-4-kitkat-sense-5-5-stock-rom-for-htc-one/

http://htconeroot.com/htc-one-stock-roms/android-4-4-kitkat-sense-5-5-stock-rom-for-htc-one/

• gemini05 G kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam, eve gidince kurarım muhtemelen , yalnız benim cihaz imeisi kendi imesi degil, ama her custom romu kulabiliyorum imei düşmüyor,stockta da sıkıntı olmaz sanırım değil mi?

• o konuda ben de pek emin değilim ama benimki de imei çakılı. ama ben ne olur ne olmaz diye twmp ile orjinal rom yüklüyken yedek almıştım. bir sıkıntı durumunda geri yüklerim diye. Ama yıllarca samsung kullandım hemen her telefonum imei çakılı idi. hiç bir sorunla karşılaşmadım. ama dediğim gibi htc telefonlarda durum nedir bilmiyorum.
    Htc one konusunda htclerde imei düşmediği yazıldıgini gördüm ama bilmiyorum, direk kursam mı acaba

Hocam ben bide güncelleme alacak şekilde istiyorum, yani rootsuz olacak şekilde

• supersu da unroot seçeneği var onunla root yetkisini kaldırabilirsiniz sanırım. güncelleme alıp alamayacağınızı bilmiyorum ama stock rom olduğu için alabilirsiniz diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.