Şimdi Ara

HTC ONE M7 S-OFF ve Süper CID İşlemi ( video ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
4
Favori
12.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • cidden anlamadım download moda aldın telefon s-off oldu ne yaptın anlatabilir misin? teşekkürederim.
  • T mobile cihaza china romu atsak sorun çıkmazmı?
  • herhangi bir sorun çıkmaz yükleyebilirsiniz.
  • hocam cevabın için teşekkürler bir diğer konu htc m7 nin ses konusunda nette çok şlikayet gördüm bir romda benimde başıma geldi ve şimdi LG ye göre yetersiz olduğunu farkettim tavsiye edeceğiniz bir kernel yada çözüm şekli varmı görüşme sesi boomsound eskiye nazaran daha az çıkıyor şikayetleri ile ilgili

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.4.2 versiyon güncellemesinden sonra ses düzeyinde %30 luk bir azalmaya gitti HTC. Bunun sebebi ise özellikle üst hoparlördeki bozulmaların git gide artmasıydı tahminimizce. Fakat yine de yeterli ses veriyor cihazlar. Elemantalx kerneli yükleyen kullanıcılardan sesin yükseldiğine dair geri dönüşler aldık fakat ne derece doğru bilmiyorum kendi kulaklarıma duymadım :)
  • Elemantalx kernelini yukledim sorun duzeldi simdi ses daha tok ve gür cikiyor tesekkur ederim sikayeti olanlar yükleyebilir viperone 7.0.1 ile sorunsuz

• ben fastbook ekraından CID ekranına geçiş yapamıyorum onu nasıl yapabilirm pcden bi program falan mı açmam gerekiyo . Hboot 1.57
  • herşey iyi hoş güzelde hocam neyi nasıl yaptın cihazı fastboot alıyorsun işlem başlıyor soff kart desek cihazda sd desteği yok pc ile bağlantılı bir dosya mı kullandın açılışta kalan cihazlarda nasıl olacak bi yardımcı olsanız t-mob010 cid li bir cihazım var bunu universal 1111111 yapmak istiyorum lütfen destek ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRAD

HTC One Nasıl S-OFF Yapılır - HTC One S OFF Yapma

www.trandroidev.com/one-m7-gelistirme-kilavuzlari/2663-htc-one-nasil-s-off-yapilir-htc-one-s-off-yapma.html

HTC One M7 SuperCID Yapma işlemi (Tüm Cihazlar için)

http://www.trandroidev.com/one-m7-gelistirme-kilavuzlari/2641-htc-one-m7-supercid-yapma-islemi-tum-cihazlar-icin.html

işlemlerine yukarıdaki bilgileri gerçekleştirerek yapabilirsiniz.

hocam linklerde sıkıntı mı var

• Takip

• raskolnikov77 kullanıcısına yanıt
    size bi sorum var hocam . 30 ekimde telefonu mail hesabıma yedekle deyip yedekleme bittikten sonra telefonu sıfırladım . sonra fotoğraf ve videoların olmadıgını görünce geri yükleme yaptım . kullandıgım programlar mesajlar vs. ler geri geldi ancak fotoğraf ve videolar yokk . bunları geri getirmenin bi yolu var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.