Şimdi Ara

HTC One M7 - Tampered - Unlocked - Hboot 1.54 S-ON Garanti kapsamına tekrar sokmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle forumu konuyu açmadan önce baya araştırdım ama sıradan bir kullanıcı olduğumdan, terimler ve dosyalar içinde kaybolup pes ettim. Konu daha önce bir yerde anlatıldıysa kusura bakmayın çünkü cidden hakim değilim.

HTC one M7 international telefonumun digitizarı (touch panel) bozuk bazı bölgelerde dokunmayı algılamıyor ve çok da sallamadığım pembe kameradan yana iki sıkıntısı var. Turkcell den aldığım için garanti kapsamında ama bir arkadaşım bak sana çok güzel bir şey yapacam dedi ve telefonu rootladı. Şimdi de garantiyle papaz olmamak adına eski haline getirmeye çalışıyorum ama beceremedim. Rom yükleme ve adb gibi şeylere biraz hakimim ama çok standart bir kullanıcıyım.

Telefonumun içinde 4.4.2 stock rootlu rom var TMW recovery bulunmakta hboot 1.54 ve tampered - unlocked S-ON yazısı yazmakta.

Bazı yerlerde yazılımın donanımsal garanti kapsamını etkilemediğini okudum ama işi de garantiye almak istiyorum. Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Teşekkürler

• Windows forumuna android sormuşsun, taşlarlar seni burada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen cok yanlis gelmissin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.