Şimdi Ara

HTC One (M7) video inceleme 'Fark yaratmak isteyenlere özel' (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
756
Cevap
14
Favori
71.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

quote:

Orijinalden alıntı: By Trex çok saçma konuşuyorsunuz yani telefonu esrvis açarken ekrana zarar vermeyecek mi diye bile yazmışsınız bu neyin kafası verirse yenisini takar onuda ben mi düşürcem ? çiziklimi kullancaklarmış altı üstü telefon neden çizikle kullanmıyım elimden düşürdüm diye kasayımı değişecem en azından sadece çizik oluşuyor s3 gibi ekranı kırma garantisi yok 5lira dediğiniz kabı değil 500 liraya ekranı değişiyorsunuz bizzat 30cm mesafeden yanımda kıranı gördüm kalın demişsiniz kılıf demişsiniz telefonu kılıfa koymaya komple karşıyız telefon o kasaya göre ne ağır ne kalın pili yetmiyorsa demişsiniz alır 50 liraya 3A ipower tarzı harici pil normal pil alacağına aynı büyüklükte yanında 2 pil gücünde taşır sanki çözüm yok ? samsung yaptığı reklamlarla nasıl gözünüzü boyamış görüyoruz işte reklamın farkı.. yani o kadar saçma şeylerle kötülemişsiniz ki size laf yetişmez gerçekten gidin samsungunuzu alın kullanın ama htc one a haksızlık yapmayacaksınız !
    Esas sizin söyledikleniz bana saçma geldi. Bu tıpkı HTC One ı iPhone 4S ile karşılaştırmak gibi... Yazdığınız cümleye bakalım: elimden düşürdüm diye kasayımı değişecem en azından sadece çizik oluşuyor s3 gibi ekranı kırma garantisi yok 5lira dediğiniz kabı değil 500 liraya ekranı değişiyorsunuz bizzat 30cm mesafeden yanımda kıranı gördüm Niye S3???????? S4 diye bir telefon yok mu? Onda Gorilla Glass 3 yok mu? HTC One daki Gorilla Glass 2 , S4 teki Gorilla Glass 3 ten daha mı dayanıklı. Niye Samsungun S4 isminde ve ekranı daha dayanıklı bir cihazı varken S3 ü örnek gösterip ekranı kırılıyor diyorsunuz ki? One ın karşısına S4 ü çıkartmak , onla karşılaştırmak yemiyor mu? Tabi ki yemez. Zira ikisinin de ekranı GGlass ama S4 ünki daha yeni ve daha sağlam olan modeli... Siz S3 ile karşılaştırmaya ve düşen telefonlarınızı çizikli olarak kullanmaya devam edin. Ben kimseye haksızlık yapmam merak etmeyin. Düşen HTC nin ne hale geldiğini de videolarda gördük. Parçalar fırlıyor. Size de laf yetişmez. Kimse de benim gözümü boyamadı. Reklamları da izlemiyorum. 18 saat bilgisayar başındayım. TV izlemem. Sadece kafamı çalıştırırım. Uzun vadede yani 2-3 sene içinde hangisi daha iyi deneyim sunuyorsa o iyisidir. Alırsın S4 ü. Bir tane de pil alır çantana atarsın. Zaten S4 ün pili (Exynos olan) 1 günü çook rahat tamamlayacaktır. O little denilen ARMv7 olan 4 çekirdeğin çok düşük güç tükettiğini ve %30 az enerji harcadığını biliyoruz. Pil de 500mAh arttığına göre 1 günü rahat rahat çıkartacaktır. 2.pil de çantada durur. Çok yoğun kullandıysan çıkartır onu takarsın. Böylece 2 gün rahatsın. Siz ise günde 10 saati çıkartan Haksızlık Edemeyeceğimiz HTC nizle bir yere gidecekken Abi biraz daha bekleyelim de şarj olsun dersiniz veya sizi arayanlara Telefonumun şarjı yoktu. Lanet olsun bıktım şu telefonu şarj etmekten dersiniz... NOT: Bana laf yetiştirebilmek istiyorsanız, Hepsiburadada falan satılıyor: Tongue Fu, Sözlü Dövüş Sanatı. Okuyun... İyi haftalar herkese...

sen o a7 lerle yoğun kullanımda tasarruf yapmayı mı hedefliyorsun yoksa :) sen telefonunda browsere bile girdiğin an a15 ler sömürecek pili taşınabilir şarj aleti denen şey de zaten yede batarya gibi takıyorsun şarj girişine telefon çalışıyor

• s3 kullanıyorum HTC nin ses özellikleri müzik manyağı biri olarak beni cezbediyo fakat performans ve yazılım desteği söz konusu olunca aklım hep galaxy S4 te samsung biraz gecikmeli olsa da bunu başardı s3 aldığım günki s3 değil bambaşka bir cihaz oldu 4.1.2 ile keşke HTC de bunu yapabilse

• quote:

Orijinalden alıntı: cherkesomer

quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

quote:

Orijinalden alıntı: Ceqa
    quote:

Orijinalden alıntı: smart1978 Apple cılar kamikaze dalışa gelmesin artık sıktılar ... HTC ONE bana göre 3 dalda yılın ürünü olmayı haketmiyor. Tasarım iyi değil. Yenilik namına birşey yok ortalama birçok full HD ekranlılar var. Ses sistemi çok mu yeni anlamadım... İşlevsellikte mevcut Android e katma değeri SIFIR dır. İnceleme pek profesyonel olmamış. Bu işi düzgün yapanlar var eksik kalan ve örnek alınacak çok şey var. İngilizcesi olmayanlar için kötü bir durum. Bu açık kapatılmalı.
    phonedog,pocketnow,technobuffalo,phonearea gibi önemli mobile sitelerin hepsini izledim cihazı yere göğe sığdırmadılar gsmarena kamerasını yetersiz bulmuş sadece acaba hangi yabancı sitesinden bahsediyorsunuz çok merak ettim ? tasarım olarakda tek rakibi xperia z şuan için.
    O saydığın siteler S4 e göre mi yoksa S4 öncesi diğer marka modellere göre mi önce onu iyi ayırt et. S4 kamera olarak HTC One dan üstündür zaten birçok videosuda var. Aynı mekanda aynı anda video ları bile çekilmiştir S4 üstün çıkmıştır. mobile-review Eldar Murtazin in sitesi ni de hatırlatmak gerekir ... HTC ses sisteminde bariz bir yeniliği yoktur önceki modellerine göre HTC One ın kayda değer bir üstünlüğü yoktur. HTC hep tasarıma odaklanıyor ama HTC One ın en büyük eksikliği çıkartılabilir pil olmaması . Bu kişiye göre olumlu yorumlanamaz. Sonuçta ekstra batarya takviyesi imkanı yok. Eksiklikleri ses özelliği ile kapatılamaz. HTC nin ses driver ıda Sony nin de görüntü ve video dirverı zaten diğer Android li cihazlara port edilmektedir. Bravia Motor 2 halihazırda port edilmiştir... Yani demek istediğim yazılımsal özelliklerden ibaret olduğunda çok kolay başka telefonlara port edilebilmektedir. HTC One ekranı kasasına göre çok küçük ve kasası köşeli elde tutulduğundasivri köşeler batmaktadır. Yuvarlak hatları olsa idi bu sorun göze çarpmayacaktı. HTC One da fiziksel Home tuşu ( + 2 tuşu veya daha fazlası da ) olamaması ekranda kullanılabilir pikselden azaltılmasını kimse olumlu bulamaz. Kullanılabilir piksel azalmaktadır. Bu durum One da ekran yatayda iken daha da fazla kayıp olmakta... HTC One nın inkar edilemez tek artısı teorik olarak etkin pikseli en iyisi olması ama bu FULL HD de 4,7 - 5 lerde PRATİKSEL olarak avantajı yoktur. Örneğin S4 özel renk paleti sayesinde yüksek çözünürlüğüne rağmen pentile eksikliği web sitelerinde beyazları daha beyaz göstermesi ile pentile sorunu çözülmüştür. Xperia Z ekranı FULL HD olmasına rağmen görüş açısı düşük ve kontrastı da ortalamanın altında. Sony Xperia Z tek artısı suya dayanıklılığıdır. Şahsen bir telefona suya dayanıklı denildiğinde ne kadar süre suda ne kada derinlikte dayanabileceği veya normal şartlarda fabrika hatası olsa su alsa bozulsa bunun sorumlusu tüketicinin aşırı zorlamadan ötürü su almıştır denilmeyeceği ne malum! ? ... Yani Xperia Z genel olarak tasarımda HTC One ile aynı kulvarda ama her ikisi de eksiklikleri aynı kulvarda gerideler. S4 plastik kasa deniliyor buna polikarbon ile bir nebze çözmüşler gibi ama kim telefonu kılıfsız korumasız kullanıyor ki? O yüzden birçok S4 alıacak kullanıcı için S4 kasasının materyali çok belirleyici olmamakta... Örneğin Note 2 kullanıyorum ve koruyucu kapak ile mis gibi rahatım sorun yok. Benzer durum Apple cılarda da var... Diğerlerinde de . Apple boşuna camdan vazgeçmedi ( gerçi aliminyum yamulmaları da var ...) zaten kullanıcıların %98 misali koruyucu arka kapaklar veya kılıflar kullanmaktadır. HTC yıllardır Sense arayüzü ile tercih edilmişti ama bu avantajı rakiplerinin kendi arayüzleri ile ezip geçmektedir... Samsung S4 ile göz ile takip duraklatma kalem olmadan içeriklere hover etki ile bakma smart stay vs... birçok katma değer özellikler Samsung rakiplerine göre dramatik olarak gelişmektedir... Bana HTC One da daha önceki modellerin Sense arayüzüne bariz katma değerlerini bir listelesene desem anca iyileştirmeler gösterirsin... HTC ortalama her ay yeni amiral telefon çıkarttıkça iyi bir telefona en az 9 ay gidecek kadar kafa yoramıyor oluyorlar. Hatta daha vahimi HTC One çıkmadan bir üst modeli çıkartma arefesine girilirse tüketici beklesin mi yoksa daha çıkmamamış alt modelin eski doğuşuna mı hayıflansın. En sağlıklı inceleme kıyaslama ile olur. Yani FULL HD modelleri arasında kıyaslama yapılmalıdır. Gerçi HTC One donanım olarak vasat olduğu aşıkar oyunlarda performans düşmesi bu cihazın en fazla 6 ay idare edebileceği hissi uyandırmaktadır. Birçok kaliteli oyunu kastırabilir. Tabi basit detay olmayan oyunlar akıcı olabilir...

kendi hayalindeki tuhaf yazını okudumda uyanman şart senin.. ses özelliği yokmuş eskisinden farkı yokmuş sadece yazılımsalmış falanmış filanmış cartmış curtmuş. senin mantığındaki insanlar samsungun yenilikci yazılımından bahsedersiniz neymiş tarayıcıda gözle kaydırma varmış sorması ayıp yazıları okuyabileceğin kadar büyüttüğünde ekrana kelime sığdırma özelliği olmadığından gözle sağa solada kaydırabiliyormusun_?
    sormak isrediğim ses çıkışı arkadan ufacık bi delikten gelen ses one daki iki steryo hoparlörle aynımı_?
    sormak isterim geçen sene one X te polikarbon oranı yüksekken dandik alası plastik kullanan samsung polikarbon oranını biraz arttırıncamı kale duvarı oldu_?
    sormak isterim pixel yoğunluğu ve renk gerçekciliği incelemelerini bukadar araştırmacı bir kişilik olarak hiçmi görmedin_?
    sormak isterim yedek pille dolaşmaya bukadar mahkummusun_? peki harici pillerle şarj edebilecekken pil değişmiyor abi bu telefon 5 para etmez mantığın nerden geliyor_? zaten kullanıma göre pil süresini mesut çevik paylaşmış ve yoğun kullansanda 10+ süre dayanıyor demiş. sürekli oyun oynayacaksan zaten boş gezen bi adamsındır otur bi pirizin yanınada şarja tak arada pil değiştireceğine.
    bu arada testlerde s4 ile one arasında android versiyon farkı var hani performans test delisi arkadaşlar vardır güncelleme sonra bi fark kalmayacak bilginiz olsun.

Yazdiklarimi dikkatli okumamissiniz...

Dedimki HTC de efektif piksel olarak HTC ONE ustun ama full hd li bir s4 te pentile olmasina ragmen usteelik renk kalibrasyonu yeni ozelligi sayesinde web sayfalarindaki yesil tonlar yok edilmistir. Ayrica retina ekran olmasi pentile ayirt edilemeyecek kadar dusuktur. Bunu inceleyenler yan yana koyup kiyaslayanlar belirtmektedir.

HTC One beats ses iyilestirmesi her android de port edilebilmektedir ( 2.3 ve sonrasi icin ) iste adresi :

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1525226 gerci yeni uygulamasi da yolda .

Ekran ve video iyilestirmesi olan Sony nin Bravia motor 3 de zaten port edilmistir iste sitesi isteyen istedigi markaya port edeiliyor veya custom romlarda beraber gelmektedir. Iste adresi :

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2135389

Yok Bravia motor 2 zaten aylardir var... Samsung un bircok modeline zaten port edilmistir belki de diger markalara da uyumludur...

Dedimki herkes koruyucu arka kapak veya kilif kullanmakta yani telefon plastik olmus kimsenin umrunda degil hatta iphone kullananlarda oyle camlliymi yok iphoe5 arkasi cabuk ciziliyormus yine koruyucu arka kapak kullanilmata hatta bence %98 gibi oranda kullanilmakadir.

Stereo hoperlor olmamasindan bahsetmedim. Bahsetmedim ama olsa idi fena olmazdi yoktu diye bir eksikligini gormuyorum.

Samsung birsuru kendi uygulamalari var arayuzu cok gelistirmisler HTC gibi sadece Sense arayuze odaklanilmamis. Goz kaydirma istenen fontta iken rahatlikla kullanilmaktadir. Internette istenen font ayarina veya mobil modundan sonra artik gozle gezinme parmaksiz devam edecektir.

Smart Pause ekrana bakmaz iken duraklatma veya ekrana bakarken yani okurken ekranin kararmamasi ve daha nice arayuz uygulamalari kullanimi kolaylastirmaktadir. Tum bunlar ekstra bir donanimla yailmiyor her telefonda ortak olan donanimlarla yapiliyor. emin ol bircok Samsung harici Android tablet ve telefon sahileri Samsung un bicok arayuz uygulamalarini arzulamaktalar. Istemez ama yan cebime koy misali bunlar bilinen seyler bundan sonra da olacaktir.

HTC One Android 4.2.2 olmamasi yuzunden geride oldugu soylenmekte. Bu dogru bile olsa insallah oyledir HTC One 4.2.2 ye gectiginde kisa bir sure sonra S4 Android 5 e gececek. Bu sefer mazeretler yine ayni Android surumlu olmamasina baglanacak gibi ...

Pil yanimda surekli 2 tane tasimamisimdir ama uzun yolculuklarda sarj etme imkanim yosa neden olmasin ufacik dolu batarya rahatsiz etmez hatta 2 tane ile yanima alirim. Pili ortalama kullanimda bi gunu rahat cikardigina gore pil gunluk kullanimda pek zaruri degildir.

Pil cikartilabilir olmasi pil omru zamanla duser sadece batarya degisirilir servise ve ucrete gerek kalmaz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: smart1978 Apple cılar kamikaze dalışa gelmesin artık sıktılar ... HTC ONE bana göre 3 dalda yılın ürünü olmayı haketmiyor. Tasarım iyi değil. Yenilik namına birşey yok ortalama birçok full HD ekranlılar var. Ses sistemi çok mu yeni anlamadım... İşlevsellikte mevcut Android e katma değeri SIFIR dır. İnceleme pek profesyonel olmamış. Bu işi düzgün yapanlar var eksik kalan ve örnek alınacak çok şey var. İngilizcesi olmayanlar için kötü bir durum. Bu açık kapatılmalı.
    phonedog,pocketnow,technobuffalo,phonearea gibi önemli mobile sitelerin hepsini izledim cihazı yere göğe sığdırmadılar gsmarena kamerasını yetersiz bulmuş sadece acaba hangi yabancı sitesinden bahsediyorsunuz çok merak ettim ? tasarım olarakda tek rakibi xperia z şuan için.
    O saydığın siteler S4 e göre mi yoksa S4 öncesi diğer marka modellere göre mi önce onu iyi ayırt et. S4 kamera olarak HTC One dan üstündür zaten birçok videosuda var. Aynı mekanda aynı anda video ları bile çekilmiştir S4 üstün çıkmıştır. mobile-review Eldar Murtazin in sitesi ni de hatırlatmak gerekir ... HTC ses sisteminde bariz bir yeniliği yoktur önceki modellerine göre HTC One ın kayda değer bir üstünlüğü yoktur. HTC hep tasarıma odaklanıyor ama HTC One ın en büyük eksikliği çıkartılabilir pil olmaması . Bu kişiye göre olumlu yorumlanamaz. Sonuçta ekstra batarya takviyesi imkanı yok. Eksiklikleri ses özelliği ile kapatılamaz. HTC nin ses driver ıda Sony nin de görüntü ve video dirverı zaten diğer Android li cihazlara port edilmektedir. Bravia Motor 2 halihazırda port edilmiştir... Yani demek istediğim yazılımsal özelliklerden ibaret olduğunda çok kolay başka telefonlara port edilebilmektedir. HTC One ekranı kasasına göre çok küçük ve kasası köşeli elde tutulduğundasivri köşeler batmaktadır. Yuvarlak hatları olsa idi bu sorun göze çarpmayacaktı. HTC One da fiziksel Home tuşu ( + 2 tuşu veya daha fazlası da ) olamaması ekranda kullanılabilir pikselden azaltılmasını kimse olumlu bulamaz. Kullanılabilir piksel azalmaktadır. Bu durum One da ekran yatayda iken daha da fazla kayıp olmakta... HTC One nın inkar edilemez tek artısı teorik olarak etkin pikseli en iyisi olması ama bu FULL HD de 4,7 - 5 lerde PRATİKSEL olarak avantajı yoktur. Örneğin S4 özel renk paleti sayesinde yüksek çözünürlüğüne rağmen pentile eksikliği web sitelerinde beyazları daha beyaz göstermesi ile pentile sorunu çözülmüştür. Xperia Z ekranı FULL HD olmasına rağmen görüş açısı düşük ve kontrastı da ortalamanın altında. Sony Xperia Z tek artısı suya dayanıklılığıdır. Şahsen bir telefona suya dayanıklı denildiğinde ne kadar süre suda ne kada derinlikte dayanabileceği veya normal şartlarda fabrika hatası olsa su alsa bozulsa bunun sorumlusu tüketicinin aşırı zorlamadan ötürü su almıştır denilmeyeceği ne malum! ? ... Yani Xperia Z genel olarak tasarımda HTC One ile aynı kulvarda ama her ikisi de eksiklikleri aynı kulvarda gerideler. S4 plastik kasa deniliyor buna polikarbon ile bir nebze çözmüşler gibi ama kim telefonu kılıfsız korumasız kullanıyor ki? O yüzden birçok S4 alıacak kullanıcı için S4 kasasının materyali çok belirleyici olmamakta... Örneğin Note 2 kullanıyorum ve koruyucu kapak ile mis gibi rahatım sorun yok. Benzer durum Apple cılarda da var... Diğerlerinde de . Apple boşuna camdan vazgeçmedi ( gerçi aliminyum yamulmaları da var ...) zaten kullanıcıların %98 misali koruyucu arka kapaklar veya kılıflar kullanmaktadır. HTC yıllardır Sense arayüzü ile tercih edilmişti ama bu avantajı rakiplerinin kendi arayüzleri ile ezip geçmektedir... Samsung S4 ile göz ile takip duraklatma kalem olmadan içeriklere hover etki ile bakma smart stay vs... birçok katma değer özellikler Samsung rakiplerine göre dramatik olarak gelişmektedir... Bana HTC One da daha önceki modellerin Sense arayüzüne bariz katma değerlerini bir listelesene desem anca iyileştirmeler gösterirsin... HTC ortalama her ay yeni amiral telefon çıkarttıkça iyi bir telefona en az 9 ay gidecek kadar kafa yoramıyor oluyorlar. Hatta daha vahimi HTC One çıkmadan bir üst modeli çıkartma arefesine girilirse tüketici beklesin mi yoksa daha çıkmamamış alt modelin eski doğuşuna mı hayıflansın. En sağlıklı inceleme kıyaslama ile olur. Yani FULL HD modelleri arasında kıyaslama yapılmalıdır. Gerçi HTC One donanım olarak vasat olduğu aşıkar oyunlarda performans düşmesi bu cihazın en fazla 6 ay idare edebileceği hissi uyandırmaktadır. Birçok kaliteli oyunu kastırabilir. Tabi basit detay olmayan oyunlar akıcı olabilir...
    kendi hayalindeki tuhaf yazını okudumda uyanman şart senin.. ses özelliği yokmuş eskisinden farkı yokmuş sadece yazılımsalmış falanmış filanmış cartmış curtmuş. senin mantığındaki insanlar samsungun yenilikci yazılımından bahsedersiniz neymiş tarayıcıda gözle kaydırma varmış sorması ayıp yazıları okuyabileceğin kadar büyüttüğünde ekrana kelime sığdırma özelliği olmadığından gözle sağa solada kaydırabiliyormusun_? sormak isrediğim ses çıkışı arkadan ufacık bi delikten gelen ses one daki iki steryo hoparlörle aynımı_? sormak isterim geçen sene one X te polikarbon oranı yüksekken dandik alası plastik kullanan samsung polikarbon oranını biraz arttırıncamı kale duvarı oldu_? sormak isterim pixel yoğunluğu ve renk gerçekciliği incelemelerini bukadar araştırmacı bir kişilik olarak hiçmi görmedin_? sormak isterim yedek pille dolaşmaya bukadar mahkummusun_? peki harici pillerle şarj edebilecekken pil değişmiyor abi bu telefon 5 para etmez mantığın nerden geliyor_? zaten kullanıma göre pil süresini mesut çevik paylaşmış ve yoğun kullansanda 10+ süre dayanıyor demiş. sürekli oyun oynayacaksan zaten boş gezen bi adamsındır otur bi pirizin yanınada şarja tak arada pil değiştireceğine. bu arada testlerde s4 ile one arasında android versiyon farkı var hani performans test delisi arkadaşlar vardır güncelleme sonra bi fark kalmayacak bilginiz olsun.
    Yazdiklarimi dikkatli okumamissiniz... Dedimki HTC de efektif piksel olarak HTC ONE ustun ama full hd li bir s4 te pentile olmasina ragmen usteelik renk kalibrasyonu yeni ozelligi sayesinde web sayfalarindaki yesil tonlar yok edilmistir. Ayrica retina ekran olmasi pentile ayirt edilemeyecek kadar dusuktur. Bunu inceleyenler yan yana koyup kiyaslayanlar belirtmektedir. HTC One beats ses iyilestirmesi her android de port edilebilmektedir ( 2.3 ve sonrasi icin ) iste adresi : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1525226 gerci yeni uygulamasi da yolda . Ekran ve video iyilestirmesi olan Sony nin Bravia motor 3 de zaten port edilmistir iste sitesi isteyen istedigi markaya port edeiliyor veya custom romlarda beraber gelmektedir. Iste adresi : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2135389 Yok Bravia motor 2 zaten aylardir var... Samsung un bircok modeline zaten port edilmistir belki de diger markalara da uyumludur... Dedimki herkes koruyucu arka kapak veya kilif kullanmakta yani telefon plastik olmus kimsenin umrunda degil hatta iphone kullananlarda oyle camlliymi yok iphoe5 arkasi cabuk ciziliyormus yine koruyucu arka kapak kullanilmata hatta bence %98 gibi oranda kullanilmakadir. Stereo hoperlor olmamasindan bahsetmedim. Bahsetmedim ama olsa idi fena olmazdi yoktu diye bir eksikligini gormuyorum. Samsung birsuru kendi uygulamalari var arayuzu cok gelistirmisler HTC gibi sadece Sense arayuze odaklanilmamis. Goz kaydirma istenen fontta iken rahatlikla kullanilmaktadir. Internette istenen font ayarina veya mobil modundan sonra artik gozle gezinme parmaksiz devam edecektir. Smart Pause ekrana bakmaz iken duraklatma veya ekrana bakarken yani okurken ekranin kararmamasi ve daha nice arayuz uygulamalari kullanimi kolaylastirmaktadir. Tum bunlar ekstra bir donanimla yailmiyor her telefonda ortak olan donanimlarla yapiliyor. emin ol bircok Samsung harici Android tablet ve telefon sahileri Samsung un bicok arayuz uygulamalarini arzulamaktalar. Istemez ama yan cebime koy misali bunlar bilinen seyler bundan sonra da olacaktir. HTC One Android 4.2.2 olmamasi yuzunden geride oldugu soylenmekte. Bu dogru bile olsa insallah oyledir HTC One 4.2.2 ye gectiginde kisa bir sure sonra S4 Android 5 e gececek. Bu sefer mazeretler yine ayni Android surumlu olmamasina baglanacak gibi ... Pil yanimda surekli 2 tane tasimamisimdir ama uzun yolculuklarda sarj etme imkanim yosa neden olmasin ufacik dolu batarya rahatsiz etmez hatta 2 tane ile yanima alirim. Pili ortalama kullanimda bi gunu rahat cikardigina gore pil gunluk kullanimda pek zaruri degildir. Pil cikartilabilir olmasi pil omru zamanla duser sadece batarya degisirilir servise ve ucrete gerek kalmaz.

bu yazında söylediklerinin birkısmını yutmuşsun. samsung 5 e geçtiğinde one da 5 e geçecek yani senin söylediğin tuhaf bir örnek olmuş. htc one ile bir yıl gideceğiz dedi ve güncellemelerde sıkıntı cıkmayacak. dediğin gibi steryo hoparlör yok samsungda yani beats yazılımını port etmekle herşey bitmiyor. senin dediğin yazılımsal yenilikler falan örneğindeki %98 kılıf kullananlar gibi %98 kullanılmayacak özelliklerdir.. kim bir resmi açmadan parmağını belli bir mesafede tutup biraz büyük gözükmesini ister_? benim dediğim gözle kaydırma olayının fontla falan alakası yok. telefonunda yazıları okunacak kadar büyüttüğünde kelimeler sağ sola taşarlar htc bunu sığdırır sadece yukarı aşağı yaparsın ama samsungda sağa sola ve yukarı aşağı yaparsın yazıları okumak için gözle sağa sola kaydırabiliyormusun ekranı_? senin yenilik dediklerin çığır açan özellikler dediğin sadece reklamdır. tablet falan konusunu tartışmıyoruz s4 ve one konumuz. samsungun arayüzündeki birçok özellik diğer androidlere port ediliyor fakat demedim bile kullanmayacağım için.. senin dediğin gibi yazlımsal herşey port edilir ama tasarım kalite edilemez. samsun s4 eminim onedan hep hızlı olacaktır ama fark bile edilemeyecek bi hız ama kalite herzaman kendini belli eder.. pil konusunda uzun yolculuklarda otobüsle gidiyorsanız dediğim gibi birçok alternatif vardır ve htc polimer pil kullanmaya başladı yani polimer pil 1-2 ay sonra tam performans göstermeye başlar ve uzun ömürlüdür istersen onuda araştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Captain16

quote:

Orijinalden alıntı: swat882

quote:

Orijinalden alıntı: oledudi

video da çalan müziğin ismini bilen varmı?

+1 nedir müzik?

+1 yardımcı olacak yok mu ?

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAFİMARANGA

quote:

quote:

quote:

+1 nedir müzik?

+1

buyrun arkadaşlar AZEALIA BANKS - 212 FT. LAZY JAY videoda GoPro HERO3: Black Edition - Smaller, Lighter and 2X More Powerful

• quote:

Orijinalden alıntı: Archimert

quote:

Orijinalden alıntı: FuXiN

cihazın 16 gb lık versyonu yok sanırım öylemi ? merak ettiğim yurt dışından getirtilmesi durumunda ya 32 yada 64 gelir yanlışım yok sanırım ?

evet 16 lığı yok iyi ki de yok yoksa 16gb olanı 2000 liradan satmaya kalkarlardı

harbi yaparlardı sevindim ama 16 gb olmadıgına :D

quote:

Orijinalden alıntı: ßlaCKFOX

quote:

Orijinalden alıntı: FuXiN

cihazın 16 gb lık versyonu yok sanırım öylemi ? merak ettiğim yurt dışından getirtilmesi durumunda ya 32 yada 64 gelir yanlışım yok sanırım ?

Dünyada genel olarak satılan versiyonları 32 ve 64'lük ama sanırım Taiwan'da 16 GB'lik versiyonu da var

ilginiz için teşekkürler biz 32gb olanı getirte bilirsek ne ala 64 gb ancak rüyazmızda görürüz gerçi 32 gb lıgıda göremedikya neyse :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

kendi hayalindeki tuhaf yazını okudumda uyanman şart senin.. ses özelliği yokmuş eskisinden farkı yokmuş sadece yazılımsalmış falanmış filanmış cartmış curtmuş. senin mantığındaki insanlar samsungun yenilikci yazılımından bahsedersiniz neymiş tarayıcıda gözle kaydırma varmış sorması ayıp yazıları okuyabileceğin kadar büyüttüğünde ekrana kelime sığdırma özelliği olmadığından gözle sağa solada kaydırabiliyormusun_? sormak isrediğim ses çıkışı arkadan ufacık bi delikten gelen ses one daki iki steryo hoparlörle aynımı_? sormak isterim geçen sene one X te polikarbon oranı yüksekken dandik alası plastik kullanan samsung polikarbon oranını biraz arttırıncamı kale duvarı oldu_? sormak isterim pixel yoğunluğu ve renk gerçekciliği incelemelerini bukadar araştırmacı bir kişilik olarak hiçmi görmedin_? sormak isterim yedek pille dolaşmaya bukadar mahkummusun_? peki harici pillerle şarj edebilecekken pil değişmiyor abi bu telefon 5 para etmez mantığın nerden geliyor_? zaten kullanıma göre pil süresini mesut çevik paylaşmış ve yoğun kullansanda 10+ süre dayanıyor demiş. sürekli oyun oynayacaksan zaten boş gezen bi adamsındır otur bi pirizin yanınada şarja tak arada pil değiştireceğine. bu arada testlerde s4 ile one arasında android versiyon farkı var hani performans test delisi arkadaşlar vardır güncelleme sonra bi fark kalmayacak bilginiz olsun.
    Yazdiklarimi dikkatli okumamissiniz... Dedimki HTC de efektif piksel olarak HTC ONE ustun ama full hd li bir s4 te pentile olmasina ragmen usteelik renk kalibrasyonu yeni ozelligi sayesinde web sayfalarindaki yesil tonlar yok edilmistir. Ayrica retina ekran olmasi pentile ayirt edilemeyecek kadar dusuktur. Bunu inceleyenler yan yana koyup kiyaslayanlar belirtmektedir. HTC One beats ses iyilestirmesi her android de port edilebilmektedir ( 2.3 ve sonrasi icin ) iste adresi : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1525226 gerci yeni uygulamasi da yolda . Ekran ve video iyilestirmesi olan Sony nin Bravia motor 3 de zaten port edilmistir iste sitesi isteyen istedigi markaya port edeiliyor veya custom romlarda beraber gelmektedir. Iste adresi : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2135389 Yok Bravia motor 2 zaten aylardir var... Samsung un bircok modeline zaten port edilmistir belki de diger markalara da uyumludur... Dedimki herkes koruyucu arka kapak veya kilif kullanmakta yani telefon plastik olmus kimsenin umrunda degil hatta iphone kullananlarda oyle camlliymi yok iphoe5 arkasi cabuk ciziliyormus yine koruyucu arka kapak kullanilmata hatta bence %98 gibi oranda kullanilmakadir. Stereo hoperlor olmamasindan bahsetmedim. Bahsetmedim ama olsa idi fena olmazdi yoktu diye bir eksikligini gormuyorum. Samsung birsuru kendi uygulamalari var arayuzu cok gelistirmisler HTC gibi sadece Sense arayuze odaklanilmamis. Goz kaydirma istenen fontta iken rahatlikla kullanilmaktadir. Internette istenen font ayarina veya mobil modundan sonra artik gozle gezinme parmaksiz devam edecektir. Smart Pause ekrana bakmaz iken duraklatma veya ekrana bakarken yani okurken ekranin kararmamasi ve daha nice arayuz uygulamalari kullanimi kolaylastirmaktadir. Tum bunlar ekstra bir donanimla yailmiyor her telefonda ortak olan donanimlarla yapiliyor. emin ol bircok Samsung harici Android tablet ve telefon sahileri Samsung un bicok arayuz uygulamalarini arzulamaktalar. Istemez ama yan cebime koy misali bunlar bilinen seyler bundan sonra da olacaktir. HTC One Android 4.2.2 olmamasi yuzunden geride oldugu soylenmekte. Bu dogru bile olsa insallah oyledir HTC One 4.2.2 ye gectiginde kisa bir sure sonra S4 Android 5 e gececek. Bu sefer mazeretler yine ayni Android surumlu olmamasina baglanacak gibi ... Pil yanimda surekli 2 tane tasimamisimdir ama uzun yolculuklarda sarj etme imkanim yosa neden olmasin ufacik dolu batarya rahatsiz etmez hatta 2 tane ile yanima alirim. Pili ortalama kullanimda bi gunu rahat cikardigina gore pil gunluk kullanimda pek zaruri degildir. Pil cikartilabilir olmasi pil omru zamanla duser sadece batarya degisirilir servise ve ucrete gerek kalmaz.

Mesajının sadece başını okuyup saçmaladığını anlar anlamaz bıraktım okumayı. HTC one beats iyileştirmesi diğer telefonlara yükleniyormuş da bilmem neymiş. 2.55 v.luk amfiyi nasıl yüklüyorsun diğer telefona açıklar mısın. Ağzı olan konuşuyor diyecem çok klişe olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: redoano

Mesajının sadece başını okuyup saçmaladığını anlar anlamaz bıraktım okumayı. HTC one beats iyileştirmesi diğer telefonlara yükleniyormuş da bilmem neymiş. 2.55 v.luk amfiyi nasıl yüklüyorsun diğer telefona açıklar mısın. Ağzı olan konuşuyor diyecem çok klişe olacak.

Sen okumadın ya kafanın kuma sokan deve kuşu misali oldun. Sen bilirsin. Forumda kafanı kuma sokar gibi yok okumadım yok başını anladım / aldım gerisi önemsiz filan cevaplarıda HTC fanları bırakmalı...

HTC ye değin NTC ( NeTiCe ) ye bakılmalıdır

)
    Sesi yüksek olması sana göre kaliteli berrak kristal netliği filan anlamına geliyor .

Sen desibeli yüksek olsun diyorsan amfiye kafayı takarsın tabi .

Beats kulaklıklar da boşuna dersin ne de olsa keramet telefonda dersin bu gidişle ...

HTC yazılımsal olarak sesi iyileştirmiş ve bunu da birçok telefona yıllardır port ediliyor başarıdan da haberin vardır herhalde... Yoksa da öğrendin otur uslu uslu gereksiz yere polemik demogojinin daniskasını artık yapma.

Sende kulak olsa port edilenlerin ses kalite artışını ağzına değil kulağına yaklaştırak idrak ederdin ...

Benzer durum görüntü ve video için Sony Bravia Motor 3 de de yapılmıştır. Niye o kısma karşı çıkmıyorsun?! Çünkü sen ve senin gibiler tam bir HTC fanısınız... Ben yeri gelir Samsung u gereğindne fazla eleştiririm ama doğru olanları da vurgularım.

Yan yana Kkyas yapılmalı diyenler de var sırf forum sahipleri böyle yaklaşmadı diye herkes sürü psikolojisi gibi hemfikir olmak zorunluğu neden hissediyorlar ?! ..

Ufacık alanda stereo hoperlör pek etkili değildir... Tabletlerde güzel duruyor bende Nexus 10 var. Sol ve sağ kulaklarımın hizzası olması ile neyin sağdan neyin soldan neyin sanal 3d ses olduğunu daha iyi duymaktayım. Yarım karışlık mesafede stereo olsa ne olacak? Apple daha güzel yapmış dikey halde iken alta stereo hoperlör ama mesafeler daha da dar. HTC ONE da ise yukarı aşağıda stereo hoperlör. Bundan faydalanmak için telefonu yan tutmak gerekir... Bazıları tercih edebilir. Ama kısmi olarak ele alınacaksa resim olmayan web sayfalarında ve metinlerde ekranı üstün denilebilir... Onun dışında diğer özellikleri tartışmalıdır tartışılmalıdır tartışılıyor diye tarşılmamalıdır. Özellikle şahsileştirecek kadar alçalınmamalı ... Aymazlık bir yere kadar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

+1 nedir müzik?

+1

buyrun arkadaşlar AZEALIA BANKS - 212 FT. LAZY JAY videoda GoPro HERO3: Black Edition - Smaller, Lighter and 2X More Powerful

Teşekkürler birde 12 dk da başlayan şarkı var "aaaa aaaa " diye nakaratlı :) onuda biliyormusun? Soundhound ve shazam'a dinlettim bulamadıda

• Evet arkadaşlar gün geldi yine elime klavyeyi aldırttı bana bu donanımhaber

Sözüm meclisten dışarı herkes bir şeyler yazmış fikirlerini dile getirmiş kimi hoş karşılanmış kimi karşılanmamış vesaire... Zaten forum kalabalık olduğu için okurken sizi yormayacak ve zamanınızı çalmayacak bir şekilde 3 başlık halinde nacizane fikirlerimi yazacağım.

1- En fazla + - alan yorumlar;
    ...ki şu anda bunların 2si Mesut Çevik'e ait ve masumca sorulan 2 soruya vulgar bir şekilde cevap vermiş kendileri. Lütfen Mesut Çevik'e olan sempatinizi bir kenara bırakıp sorulara ve cevaplara bir göz atın.

2- S4 one xperia z incelemesi;http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s4_vs_sony_xperia_z-review-915p5.phphttp://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s4_vs_htc_one-review-913.php
    Yorum sizin. Ne yazık ki İngilizce özür dilerim ama neyin ne olduğu anlaşılıyor
    Ayrıca S4'ü birileri Güney Kore'den çalmış anlamına mı gelir bu Mesut Bey.
    İlk linkteki inceleme ile sizin videonuzun tarihleri aynı

3- Mesut Çevik'e bir kaç sözüm (Bu kısmın bazı insanların kişiliklerini ortaya koymak dışında hiçbir bilgilendirici özelliği yoktur.)
    Mesut bey lütfen sizi buralara kimin getirdiğini söyleyin de bizde bilelim sitenizde yayınladığınız "Şu anda Turkcell'le binlerce insan bize bağlanıyor" meselesi reklam amaçlı mı yoksa gövde gösterisi niteliğinde mi? Değerli(!) okuyucularınızın sizi seçme sebebi kaşınızın gözünüzün güzel olması mı yoksa "Ne yazık ki HTC geçen yıl iyi bir sene geçiremedi." diye başlayan yorumsuz(!) videolarınız ve haberleriniz mi? Bazı mütevazı insanların gerçek yüzleri, arkalarında başkaları olduğunu bildiği/anladığı anda ortaya mı çıkıyor.
    Gerçekten severek okuduğum donanımhaber'i şu iki yorumunuzla gözümden düşürdünüz. Size "bakın işte, kendini bilmez öz güvensiz "Donanım-Haber Misafirlerinden biri" deme fırsatı bırakmadığım içinde özür dilerim. Nede olsa o kadar e-postamızı giriyoruz ip'miz belli. Mesut Bey enaniyetinizi bırakın ve özür dileyin

Noktalama ve imla kurallarına nasıl uyulacağını bilmediğim için özür dilerim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

+1 nedir müzik?

+1

Teşekkürler birde 12 dk da başlayan şarkı var "aaaa aaaa " diye nakaratlı :) onuda biliyormusun? Soundhound ve shazam'a dinlettim bulamadıda

kulağıma baya tanıdık geliyor ama çıkaramadım öğrenirseniz bende bileyim belki zoenin bir müziği olabilir

• Ya bu 12:41'de çalan parçayı baya merak ettim bulan arkadaşlar bilgilendirsin. Mesut abi sen biliyor isen yazar mısın
  • almayı düşünüyordum lakin oyun performansı hiç tatmin edici değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Evet arkadaşlar gün geldi yine elime klavyeyi aldırttı bana bu donanımhaber

Sözüm meclisten dışarı herkes bir şeyler yazmış fikirlerini dile getirmiş kimi hoş karşılanmış kimi karşılanmamış vesaire... Zaten forum kalabalık olduğu için okurken sizi yormayacak ve zamanınızı çalmayacak bir şekilde 3 başlık halinde nacizane fikirlerimi yazacağım.

...ki şu anda bunların 2si Mesut Çevik'e ait ve masumca sorulan 2 soruya vulgar bir şekilde cevap vermiş kendileri. Lütfen Mesut Çevik'e olan sempatinizi bir kenara bırakıp sorulara ve cevaplara bir göz atın.

2- S4 one xperia z incelemesi;
    http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s4_vs_sony_xperia_z-review-915p5.php
    http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s4_vs_htc_one-review-913.php

3- Mesut Çevik'e bir kaç sözüm (Bu kısmın bazı insanların kişiliklerini ortaya koymak dışında hiçbir bilgilendirici özelliği yoktur.)
    Mesut bey lütfen sizi buralara kimin getirdiğini söyleyin de bizde bilelim sitenizde yayınladığınız "Şu anda Turkcell'le binlerce insan bize bağlanıyor" meselesi reklam amaçlı mı yoksa gövde gösterisi niteliğinde mi? Değerli(!) okuyucularınızın sizi seçme sebebi kaşınızın gözünüzün güzel olması mı yoksa "Ne yazık ki HTC geçen yıl iyi bir sene geçiremedi." diye başlayan yorumsuz(!) videolarınız ve haberleriniz mi? Bazı mütevazı insanların gerçek yüzleri, arkalarında başkaları olduğunu bildiği/anladığı anda ortaya mı çıkıyor.
    Gerçekten severek okuduğum donanımhaber'i şu iki yorumunuzla gözümden düşürdünüz. Size "bakın işte, kendini bilmez öz güvensiz "Donanım-Haber Misafirlerinden biri" deme fırsatı bırakmadığım içinde özür dilerim. Nede olsa o kadar e-postamızı giriyoruz ip'miz belli. Mesut Bey enaniyetinizi bırakın ve özür dileyin

:D vay arkadaş ya neymiş bu böyle adam HTC fan oldu, Samsung fan oldu, Xperia Z düşmanı oldu, Apple fan oldu :D Iphone 5 incelemesinde Iphone övdü diye taşlarlar, Xperia Z'yi kötüledi diye taşlarlar :D

Birader yaşın kaçtır bilmem. Ama yüksek müsadenle sana 2 çift söz söyleyeyim. Mesut Çevik senin babanın oğlu değil, sen kimseden özür talep edemezsin şahsına yapılmış bir etki olmadıkça. Adam orada çalışan bir editör. Tut ki adam Apple Fan olsun. Takip etmezsin olur biter. Donanımhaber gibi en çok ziyaret edilen teknoloji sitesinde olması ona bazı sorumluluklar yükler belki. Etik olarak ona kalmıştır bu. Siyasetteki yanlışları düzelt, git o kadar verilen hatalı karar, yapılan yanlışlar var kişisel, onlardan özür iste sen, onlar sana karşı sorumlu devletin başında, burada klavyede laf edeceğine başkasına :D
    Birde GSMArena'yı felan örnek göstermişsin ya, şimdi sana ülkeler arasındaki statü farkını mı anlatsam, sitenin dünya çapında takip edilebilirlik durumunu mu anlatsam bilemedim ki. Ürünlerin bile gönderilirken siteler arasında bir öncelik sırasına koyma ihtimalleri yok zaten yetkililerin. Ki o sitelerin bir şekilde eli kolu uzundur almıştır. Aynı HTC tanıtılmadan Alman bir sitede hands on videosunun çıkması gibi. Donanımhaber'in alma ihtimali olsa almayıp bekleyin 1 hafta sonra gönderin biz 1 hafta kafa dinleyelim felan diyeceğini mi sanıyorsun :D Eli kolu o kadarda uzun değil demekki şuana kadar alan oldu ve donanımhaber alamadıysa.
    Birde şu sizi biz yarattık, biz olmasak hiçiz olayları fena :D Doğru takip edenler olmasa bazı şeyler olmaz, donanımhaber büyümez bu kadar belki de. Ama insanlara sizi kim buralara getirdi felan demek çok nahoş be. Yaşını bu yüzden sordum sana. Yani Mesut Çevik biz olmasakta yazısını yazardı donanımhaber'de parasını alırdı. Diğer editörler gibi. Çoğu ünlü değil zaten bunların. Yani onu sen yaratmadın ya da biz yaratmadık öyle bir psikolojiye bürünme sakin ol :D Adam milleti bilgilendirmek için akşam evde canlı yayın yapmaya çalışan boş vaktinden feragat ederek, işini seven biri ama sen şimdi sıkı takipçi değilsin ya bilmezsin :D

Ha birde bana Mesut Çevik sempatizanı felan yazarsın şimdi, tut ki öyle olayım. Benim sana vermek istediğim mesajı hayatının bir döneminde alırsın. Sen ilk başta davranışlar, gereklilikler üzerine birazcık düşün. İnsanları yargılamak kolaydır önemli olan adil olmaktır, adil misin bunuda bir düşün.

Saygılar iyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkhan1757 -- 2 Nisan 2013; 6:26:33 >

• HTC ONE malesef 4 MP kamerası vardır ...
  • telefonla oyun oynamadığım için sürekli seyahat ettiğim için tercihimi xperia z den kullanacağım havuz ve denizlerde yazın baya zaman harcıyorum. bu yüzden xperia z ile güzel fantaziler yarabilirim ayrıca video konusunda xperia z daha başarılı full hd alacaksanız 5" üstünde bir telefonu tercih ederim.... bu tlefon da iyi ama ilk defa andorid kullancağım için sony arayüzü daha kolay anlaşılır. Tasarımı xperia z nin daha asil geliyor bana :)

• quote:

HTC ONE malesef 4 MP kamerası vardır ...

4 Ultra pixel kamera var. 4 mp pdeğil.

• Arada çalan müziğin adı ne bilen var mı ??

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Evet arkadaşlar gün geldi yine elime klavyeyi aldırttı bana bu donanımhaber

2- S4 one xperia z incelemesi;
    http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s4_vs_sony_xperia_z-review-915p5.php
    http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s4_vs_htc_one-review-913.php

Dünyadan bir haber olduğunuz kesin GSM Arena ile Türkiye siteleri bir değil HTC One incelemelerinde de Avrupa ve ABD'li editörler daha öndeydi

S4'de de bu durum var Samsung Türkiye ofisi İnceleme Örneğini ne zaman sunarsa o zaman inceleyebilirler

2.si HTC One XPeria Z kıyaslaması yapılabilseydi iyi olurdu ancak burada da Sony İncelemeden sonra İnceleme Numunelerini geri almış Mesut Çevikle canlı yayın videosunda Mesut Bey Sony yetkilileri yeniden gönderirse tekrar değerlendirebiliriz gibi birşey demişti

Turkcell veya Avea siteye istediği reklamı alır bize ne SDN'de de Avea Reklamı görüyorum hatta SDN'nin sahibi CES 2013'e Avea Sponsorluğuyla gittiğini twitter'dan yazdı ama bunun ne önemi var anlamı değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßlaCKFOX -- 2 Nisan 2013; 11:58:10 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.